Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Iana, multumesc mult.
Aspenter si Medrol cate, cum pe zi?
Cand faci hcg?

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

aspenter 1 pe zi de 75 mg
medrol 8 mg ,1/2 pastila pe zi
testul pe 2 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

iana mari eu stau prin preajma ca sa vad cind vii cu beta maaare. Tu sa fii cuminte,Ok?

Mergi la inceput

mara72 ,ok
tocmai mi-am injectat progesteronul

Mergi la inceput

fetelor oare are ceva ca stau mai mult intr-o parte in pat?
nu vreau sa tin leptopul pe burta si am priza in asa fel ca nu pot sta decat pe dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Iana, nu ma pricep! Dar de ce nu te muti cu picioarele la cap ca za zic asa? Si iti schimbi si pozitia, deci o sa stai cand pe dreapta, cand pe stanga!
Doamne!!! Ce de lucruri mai facem sa avem si noi un copilas!

Iana, deci pe 2 o sa te trec la reusite pe prima pagina!De abia astept!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimineata fetelor,
Vin si eu la voi la indrumarea fetelor de pe alte forumuri.Ma primiti???Sunt din Constanta, 39 de ani in august, cam tinerica pentru aspiranta la bebe dar....DD va fi milostiv cu mine si la 40 de ani voi avea bebe Oare voi fi o mamica batrana???Ei na....las ca Iliasca a reusit la 6......si........ cadou de la mine pentru reusita ei...Pup.

Mergi la inceput

Am sa scriu mesaje mai scurte . toate fetele de aici.Povestea mea??Insarcinata la 18 ani , intrerupt sarcina la cerere, eram prea mica....ma gandeam.Acum...lupt si platesc greselile tineretii.

Mergi la inceput

In Ianuarie anul asta m-am hotarat sa fac FIV, la Med Life cu Dna Predoi.Toate analizele sunt in regula exceptie E COLI.Am facut tratament cu antibiotic 2 luni si acum.....Pe 27 mai adica miercuri fac Diphereline doza unica 3,75.

Mergi la inceput

Primul eco l am facut pe data de 10.04 2009 la Med Life.VENEAM LA CONTROL DUPA HISTEROSCOPIA EXPLORATORIE.Hidrosalpinx stang 2,04 cm.Dan dr. mia dat sa iau 10 zile Zinat si niste ovule.Eu am facut in urma cu 2 ani o laparascopie de stabilire a diagnosticului de endometrioza si de desfundare a trompelor.Mi sa infirmat endometrioza iar dupa adezioliza cu dificultate si cromotubatie, sa permeabilizat partial trompa dreapta, (Dr. a zis ca este foarte lipita si daca mai incerca se rupea) iar trompa stanga nu au reusit sa faca nimic la ea.Concluzie a ramas infundata.

Mergi la inceput