Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

buna fetelor
La asemenea vesti bune nu puteam sa mai stau ascunsa asa ca am iesit la interval sa o felicit pe iana pentru puiuti. Iana, te urmaresc din umbra, sunt convinsa ca asta e pentru tine fiv-ul norocos care o sa ne ridice moralul la toate. Te pup si sunt prin preajma in asteptarea vestii bune.
cocolyso tu urmezi, spor la injectare si te asteptam cu o productie record
tamarillys imi pare rau pentru mama ta, sa se faca bine ca sa incepi fiv-ul fara nici o alta grija, sa fii relaxata total. Cind ai timp sa ma treci si pe mine pe listuta, am la activ 3 fiv toate la clinica din cluj, primul cu hidrosalpinx iar urmatoarele 2 fara, dar din pacate toate trei nereusite
cristal eu deocamdata astept, cele trei esecuri m-au zdruncinat un pic si mi-am acordat putin timp ca sa imi revin. In 8 septembrie am programare in ungaria la debrecen dar inca nu sunt hotarita daca sa fac acolo sau in alta parte. M-ar tenta sa ma duc si in austria, inca nu stiu sigur. Cert e ca indiferent unde ma voi duce, ma duc cu frica in sin desi sunt constienta ca nu e asta atitudinea pe care trebuie sa o am. Da poate imi trece pina la toamna.Oricum, deocamdata voi pleca in concediu sa ma relaxez si apoi de la toamna voi fi din nou pe baricade. Tu ce planuri ai? Eu in sinea mea cred ca tu ar trebui sa mai incerci inainte de a trece la solutia cu mama purtatoare,practic fiv-ul din austria e primul pe care l-ai facut fara pacatosul asta de hidro
blanche pe cind fiv-ul norocos?
va pup pe toate si sunt prin preajma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mara, imi pare bine ai revenit pe aici! Te-am mai cautat pe la Fiv la Cluj, dar nu te-am mai "vazut". Te rog sa nu te descurajezi si sa mergi optimista in Ungaria, caci vei reusi de data asta!
Medicul din Cluj ti-a zis sa faci ceva analize sulpimentare? Ma refer la analizele despre care vorbeam pe pagina trecuta.

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

tamarillys din lista de la pagina anterioara eu am facut doar anticorpii anticardiolipidici care mi-au iesit in regula dar nu pt ca aveam hidro,era printre analizele standard care se fac la cluj pt fiv. Doctorul mi-a zis ca nu e nimic demonstrat ca hidro te poate afecta pe termen lung . Iar in ceea ce priveste raspunsul la stimulare eu am avut 8 ovocite la fiv1, ferilizate toate, 6 la fiv2 fara hidro insa fertilizate 4 si 13 la fiv3 din care 6 fertilizate. La ultimul fiv insa desi raspunsul la stimulare a fost bun a fost o problema cu fertilizarea ovocitelor.Eu banuiesc si de ce, am inceput stimularea cu un tsh de 5 in conditiile in care si ungurii si austriecii recomanda sa fie sub 2 din cite am citit pe la celelalte topicuri, ca sa ai ovocite de calitate.Tu ce analize ai facut pt szeged, daca ai o lista pe undeva trimite-mi-o si mie.

Mergi la inceput

Mara, din cate am constatat eu, medicii nu iau in seama studiile acestea facute la scara mica. Mie mi se parea normal ca daca s-a constatat ca la mai multe paciente cu hidrosalpinx sunt activate NK, celulele T helper, anticorpi aniticardiolipinici etc, sa ne spuna sa facem analizele astea.
Mie dr. Z nu mi-a dat sa fac nicio analiza de genul asta, ci cele claside: hormonale. hepatite, Hiv, pap, analiza secretiei etc.
De aia zic sa facem noi o lista cu analizele ce trebuie facute, mai ales in cazuri de esec repetat in ce priveste implantarea. Pana la urma am pus pe prima pagina link-ul catre patologia imunologica a implantarii oului si ar trebui sa ne orientam la analizele recomandata acolo.
Eu una nu cred ca o sa la fac pe toate, ci numai celulele T helper, dozarea NK, teste de coagulare. Si ma mai gandesc daca sa mai adaug ceva sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Doamne nu imi vine sa cred cum incepem sa ne reunim!
Mara BlancheCristalIanaTamarilis
Cristal mi-am amintit acum de povestea cu Dracea si nu pot sa imi acund uimirea.Cred ca din lipsa de timp,doar au liste de asteptare la fiv, nu?, dr prefera sa nu se ocupe de hidro, asta inseamna laparo, alt timp si tot asa, de ce sa nu faca ei experimente pe sufletul nostru?????
Eu nici nu stiu ce sa mai cred, prima laparo a ost acum 2 ani cu Vladareanu, rez hidro drept iar acum cand m-am dus sa scot trompa, dupa cum stiti, mi-a spus medicul ca era doar infundata!!!!
Este revoltator insa din pacate nu avem ce face, decat sa ne documentam si sa luam noi decizii!
Miruma, te stiu de pe celalalt forum, citeste aici si ia decizia de nu merge mai departe cu hidro bilateral.
Nu comentez mai mult despre sotii Predoi, fiecare e liber sa isi aleaga medicul.
Cristal, o singura data ai incercat dupa scoaterea trompelor, te rog mai incearca.
Si eu imi bat capul cu intrebarea totusi de ce nu reuseste dupa scoaterea trompelor insa sunt atatea femei fara probleme si tot nu reusesc.
Tratamentul meu este compus din difreline 0.1, 19 zile si Merional 30 fiole, in loc de Menopur.
Maine merg la prima eco si dozarea de estradiol.
Referitor la analize suplimentare eu am facut ac cardiolipinici, proteina c, s, anticoagulant lupic si aptt.
Ma bucur ca am inceput din nou sa vorbim aici si sper sa fie inceputul Odiseei noastre.

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

am gasit ceva interesantaici

Coco, Iana, bafta maxima!
Editez, caci am fost cenzurata ....
Nu ma lasa :( scoateti voi pauzele
http://www. sfatulmedicului. ro/print_article.php?id=1561&catname=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mara bine ai revenit.
Fetele mele dragi, am la purtator 3 embrioni cat.A1de 8 celule si 4sunt la congelat.
pentru toate.

Mergi la inceput

Iana, iti urez ca cel putin unul sa ramana cu tine toata viata!
Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Iana felicitari pt puisorii din burtica!
Doamne ajuta sa ne spui cat mai curand II
Te rog spune-mi si mie ce tratament ce ti-a dat dupa ET.

Va pup si va doresc toate cele bune tuturor

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Tamaryllis
Cocolyso multumesc la fel.
trat. de sustinere :
-acid folic
-aspenter
-6 utrogestan
-astazi un progesteron injectabil si in ziua 7 la fel
-medrol pana in ziua 7