Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Cocolyso: Nu, iubita, nu cu acelasi medic... Primele 4 ET-uri cu dr Dracea, al 5-lea in Israel si al saselea in Viena... Macar m-am plimbat la ultimile doua
Blanche: eu am luat la ultimile 3 fiv-uri Aspenter, iar cei din Viena mi-au dat si Lovenox dupa punctie. Mie mi-au tot dat pe motiv de "fumacioasa" , desi la ultimul fiv am fost cuminte. Am mai inteles ca se dau chestiile astea pentru unii dintre anticorpii aia, nu stiu exact pentru care, eu oricum nu aveam analizele respective facute, deci mi-au dat doar profilactic.
Va pupic pe toate

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Cristal....nici nu stiu cum sa ma exprim ca sa simti ca ma gandesc la tine si imi pare rau ca pana acum nu ai reusit.
Trebuie sa fie o cauza, nici unul din medici nu a recomandat analize suplimentare?
Dr.Dracea.....e prima data cand ma simt dezamagita referitor la ea.
Eu am citit numai lucruri bune si chiar ma gandeam ca daca nu reusesc nici acum, ma voi duce la ea.
Sunt multe analize genetice care se fac, vezi aici pe forum la topicul cu ,,factor Leiden''.
Nici nu stiu ce sa iti mai spun, ma gandesc la sufletul tau, insa stiu ca esti o femeie puternica care va reusi!!!!
Eu ma injectez de zor, sunt la faza de difereline, iar in loc de menopur, am luat din Grecia Merional, sper sa fie mai bun.
Va imbratisez cu drag pe toate!
Iana hai cu vestile bune!

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Cocolyso am sosit cu vestile.Mult succes cu injectarea.
7 embrioni cal.A cu 4 celule.
1 embrion cal.B usoare fragmentatii.
Am hotarat cu d-na dr. sa punem maine 3,iar restul sa-i congelam in stadiu de blasto. in cazul in care vor rezista.
Am intrebat si la fiv: nu stiu cum sa fac sa-i las la 72 de ore sa-i congeleze sau sa-i lase blasto(asa risc mai mult,s-ar putea sa nu reziste)
Cristal indiferent ce vei hotara sunt alaturi de tine si-ti doresc mult succes
Blanche si mie mi-a dat acum tratament de sustinere cu .
aspenter.
Tamarillys multe pupicuri
Fetelor eu cred ca a fost foarte bine ca am avut laparascopia inainte de fiv.Organismul meu a reactionat mult mai bine fara trompe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Iana si pe copilasi!
De data asta va fi vis implinit, la asa rezultate nu se poate altfel.
Sa fie inceputul Odiseei noastre!

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Iana, ma bucur f tare pt tine! Ai demonstrat ca salpingectomia nu influenteaza ovulatia, asa cum s-a constatat in acel studiu pe care l-am postat la prima pagina. Sper ca si la mine sa fie la fel.
De data asta vei reusi cu siguranta!
Ma gandeam sa facem o lista cu analize ce ar trebui facute inainte de FIv pt cele care au avut hidrosalpinx. Facem lista?
Uite, incep eu:
anticorpi anticardiolipinici, anticorpi anti cHSP60, CD3, CD8, CD4- celule T helper, dozarea NK.
Sunt sigura ca mai sunt, dar nu pot sa caut acum. O sa fac asta cand o sa-mi repar net-ul acasa, caci acum am o problema si nu functioneaza.
Iana, tin minte ca ziceai tu ca ti-a dat Cocei sa faci niste analize de genul asta! Care sunt analizele? Iti mai amintesti?
Medicii chiar nu sunt nici ei atat de informati pe problema hidrosalpinx-ului si cred ca de aceea nu ne dau sa facem analize. Dar daca ne unim fortele, identificam noi ce tip de analize trebuie facute, nu?

Eu am mai lipsit de pe forum caci mama mea are niste probl de sanatate si nu imi mai sta gandul la nimic altceva. Peste 3 saptamani primim rezultatul de la anatomopatologie si sper din tot sufletul sa fie bine.
Va pup pe toate!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Iana super, ma bucur nespus de tare ca sunt toti ok. Pentur maine , sa fie Et usor si tu graviduta inca 8 luni jumatate! Si capul sus! De data asta vei invinge!

Coco bafta in continuare. Merional cu gonal faci?

Tamary chiar ne intrebam pe unde esti, imi pare rau sa aud de mama ta, sper din suflet sa nu fie nimic. Gand la gand cu aceste analize, tre sa scotocim noi prin net ca medicii nu ai idee, sau pana acum nu am auzit de medici care sa dea importanta hidrosalpinxului.
Eu am avut 13 ovocite la punctie, dar am avut 7 embrioni a doua zi, doctorul a zis 100% fertilizare, deci am dedus ca doar 7 au fost mature.
Dar eu stiu de cineva care mi.a sugerat sa nu scot trompele pentru ca ea de atunci raspunde mult mai slab la stimulare. Acum nu stiu de ce depinde, dar vad ca difera de la o persoana la alta.

Mergi la inceput

Blanche, multumesc!
Am uitat sa va spun ca mi-a scazut vsh-ul, care e in limite acum, conf. Synevo, in conditiile in care de trei ani il am ridicat. La (Synevo a iesit 15(nu stiu daca la o ora sau la doua). Ei au ca referinta o valoare mai mica de 25).
Anticorpii anticardiolipinici au iesit negativi. Deci trebuie sa mai fac si celelalte analize!

Mergi la inceput

Cristal, esti cam zgarcita draga la vorbe! Si tu iti ceri scuze ca te-ai intins!Nici vorba de asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

fetelor ma pregatesc sa plec la bucuresti ,vorbim maine seara.
va multumesc pt. sustinere.
tamaryllis iti spun maine si lista de analize,dar a postat-o si avalon pe la subietul legat de trombofilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

iana: sa ramana puiutii cu tine toata viata!
Cocolyso: iubita, referitor la dr Dracea, eu sunt in litigiu cu ea, pentru ca -nu stiu daca iti amintesti sau daca ai citit la momentul respectiv- dr Dracea mi-a facut TOATE fiv-urile cu hidrosalpinx, fara sa-mi lege, fara sa-mi scoata trompele.... Ca se pare ca mai exista un alt motiv pentru care nu se prind embrionii, asta e partea a doua. Si, intr-adevar, nici un medic nu mi-a recomandat analize suplimentare. Toti spun: esti tanara, mai incercam... . Pana cand?! Pana cand nu voi mai fi tanara?!
Tamary: pupici si uneori chiar ma intind ca o placinta...
Mara: ce mai faci?
Blanche spanioloaica. Esti bine?
Va pupic pe toate

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput