Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Tamaryllis postam eu candva ca nu am avut probleme niciodata cu endometru,naci cand aveam trompele clipsate.La fel si cu ovulatia,la fiecare fiv 5-6 foliculi.
-3 fiv-uri ,trei tratamente diferite,acelasi rezultat.
Vineri am o noua eco si stabilirea punctiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

Blanche25 am reusit natural,sper sa repet figura si luna asta
, ar fi super tare..sa imi concep bebe 2 in aceasi luna ca
primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Iana multa bafta!
Tamaryllis nu mai lua royal jelly, vezi ca a scris Luca, dauneaza la ovulatie.
Mi-au venit si mie rez la fosfolipidici, cardiolipinici, etc si totul ok.
Singurul care imi da neliniste, anticoagulantul lupic, limitele sunt 30-51, iar mie mi-a iesit 51.Sper sa nu fie totusi pb, dr meu a zis ca maine se uita pe analize, sa vedem si parerea lui.

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Iana tin pumnii sa vii cu vesti super.

Coco ma buucr pentru rezultatele la analize desi anticoagulantul lupic duce la pierderi de sarcina fara tratament cu aspirina/heparina.
Eu inca nu am facut nici fosfolipidici, nici cardiolipinici, de nici unele adica si sa stiti ca multe paciente cu hidrosalpinx le au pozitive. Desi inca nu am auzit de doctori care sa recomande aceste analize pacientelor cu hidro. Ce a zis doctorul tau?

Fetelor, voi ati facut aceste analize?

Macarie, spor la bb 2!

Tamary pe unde esti? Ai repetat analiza?

Mergi la inceput

Blanche
Am vb cu dr a spus ca e ok, ca mai e si marja de eroare.
Oricum pt mine e ceva de tinut minte si clar ii voi aminti sa imi dea totusi trat preventiv.
Azi am dat startul!!!!!
Prima injectie cu diferelin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Blanche, iubita, ai dreptate, medicii nu recomanda mai nimic. Eu sunt foarte suparata pe chestia asta! Insa, am facut de la mine putere cateva analize, nu pe toate (mai astept recomandarile d-nei profesoare Avalon ). Cum spuneam, am facut anticoagulant lupic-ok, complexe imunocirculante-ok, anticorpi antinucleari (aici am o problema) IgG pozitiv un pic peste limita superioara, IgA si IgM-normali, antifoasfolipidici-ok, anti spermatozoizi-ok, numaratoare limfocite (CD4 si CD8)-ok, imunoglobulina G1-sub limita, G2, G3, G4-normale. In schimb, nu am facut celulele Nk si altele.... multe. Cum spuneam astept recomandarile lui Avalon pentru ce teste ar trebui sa mai fac si sa vad daca se pot trata si ce decizie voi lua atunci. Momentan, o tin una si buna: dupa 6 ET-uri cu rezultat zero, vreau sa mai incerc cu mama-purtatoare...
M-am intins mult...
Va pupic pe toate... Un pupic special pentru iana_mari si altul pentru Kora: bafta multa, fetelor

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc pt. sustinere,Am avut 8 ovocite,
Maine va scriu mai multe detalii,acum sunt foarte obosita.

Mergi la inceput

Iana bafta multa
Cristal nu stiam ca ai facut 6 ET, cu acelasi dr?
Te rog nu renunta, incearca sa gasesti cauza, stiu ca e greu, dar trebuie sa fie ceva care duce la rezultat 0.
Ma gandesc mereu la voi, ma rog la Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ajute.

Mergi la inceput

Blanche eu am facut analizele acestea de trombofilie la primul si la al doilea acum nu le-am repetat.
Cocolyso te-ai intepat pe ziua de azi?
Mult spor si noroc in continuare.
Cristal,Tamaryllis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Iana, FRUMOASE VESTI! Azi te asteptam cu confirmarea celor 8 embrionasi.

Coco, esti pe val! Bafta mare, sa ai o productie super! Unde faci FIv.ul?

Cristal, deci tu ai facut mai de toate, si nu ai gasit buba; si eu sunt cu ochii pe Avalon , sper ca aceste analize sa iti aduca noutati.
Deci acum vrei sa incerci cu mama purtatoare? Unde? Poate e mai bine asa deocamdata, si cam peste 2 ani poti incerca iar, cu forte proaspete.
Te pup si te imbratisez, sa ne tii la curent cu analizele nebifate.

FEtelor eu tot citesc despre aspirina in concentratie mica (pt copii), ca in general sunt mai multe reusite cu ea decat fara, chiar daca nu ai probleme clare. Stiti ceva referitor la asta?

Mergi la inceput