Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Cocolyso multumesc foarte mult.O sa incerc si iti spun ce gust are.

Mergi la inceput

Cocolyso mi-am luat un sirop de tuse care contine si cimbrisor .
Sper sa-mi treaca,ca are mai multe plante.
Fetelor ce faceti, unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Iana, eu una sunt pe aici, pe aproape, dar nu am noutati si nici nu am putut sa mai intru asa des, caci e o perioada mai aglomerata la serviciu.
Astept rezultatele analizelor, care ar trebui sa vina luni. Miercuri merg la eco sa vad ce mai e pe acolo si dupa ii trimit analizele lui Zadori.
Trebuie sa ma calmez la serviciu, ca nu pot pleca asa stresata la un drum important cum e fiv-ul! Usor de zis, greu de facut!
Te pup si asteptam vesti de la eco! Intepare cu spor!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ce fac fetele?
Iana, cum merge treaba, ce ai produs pana acum? Stii ca eu am pumnii stransi tare pentru tine si pentru Coco la fel!
Despre mine nimic, sunt socrii la noi si nu prea am timp sa ma plictisesc.

Va pup si astept vesti!

Mergi la inceput

Blanche maine am programare si abia poimaine va povestesc.E drumul lung la mine.
Am emotii mari,e ziua 8 de stimulare,totul trebuie sa fie concret.pt.toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Iana, Blanche, Tamarylis
Ti-am mai trecut raceala?
Te asteptam cu vesti bune, sunt sigura ca vor fi.
Am citit la fiv ca ti-ai luat progesteron injectabil.
Cum se numeste, ce concentratie, vreau si eu sa fac analiza inainte de ET, voi vb si eu cu dr.
Pe 18 incep diferelinul.....de abia astept.Azi noapte m-am visat ca eram la cezariana si se auzea copilasul plangand.......

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Fetelor, ajutooor!
Dupa multe insistente, am pus mana pe rezulattele analizelor. E normal ca prolactima sa fie acum 1476 fata de 216 acum 2 luni, unde limita superioara este de 637?
Nu inteleg cum de este atat de mare in conditiile in care au trecut doar 2 luni de la testare.

Cum e posibil asa ceva? sa fie o greseala? Oare faptul ca mi-a fost f rau cu 2 zile inainte de recoltare sa aiba importanta?

Si mie care imi era frica sa nu cumva sa imi iasa anticorpii anticardiolipinici pozitivi. Ei bine, astia au iesit negativi.
N-am avut niciodata hiperprolactinemie. Oare calatoria cu avionul sa influenteze cu ceva rezultatul? Caci noaptea am aterizat si dimineata am fost la analize.

Mergi la inceput

Cocoyso progesteronul se numeste prontogest si este de 100 mg fiola.
Ocutie are 5 fiole si costa in jur de 5 euro in Italia.
Tusea nu mi-a trecut in totalitate,dar iau si antibiotice.Lasa ca trece repede timpul si incepi si tu.
Tamaryllis nu stiu ce sa zic,dar e foarte mare,poate e o greseala.

Mergi la inceput

Fetelor hai sa va dau vesti de la eco, ziua 8:
end. 12 mm trilaminar
6 foliculi cu dim. intre 12,5 si 15.
Si cel mai important am avut o stare sufleteasca implinita ca nu mi-a mai zis nimeni ca am hidrosalpinx si ca trebuie punctionat ,asa cum se intampla la fiv-urile trecute.
Tamaryllis te-ai linistit?
Cocolyso mai ai putin si incepem sa tinem pumnii pt. tine.

Mergi la inceput

Iana, de data asta o sa ne anunti ca ai un beta minuant! Ma bucur ca salpingectomia nu a influnetat ovulatia si ca ai foliculi buni! De endometru...ce sa mai zic? e minunat!
Eu m-am mai linistit cu prolactina, caci am facut un inventar: metoclopramid, nesomn, royal jelly care este estrogenic, toate influenteaza prolactina= o maresc!
O sa refac sambata analizele... merg si la eco. Spre sa fie OK.
Bafta in continuare!

Mergi la inceput