Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Iana, sa vezi tu ce rasfatata o sa fii cam 8 luni de aici inainte!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimineata fetelor.
Maine voi lua startul, inhibarea cu Diphereline de 3,75.Sunt foarte optimista si emotionata.Mi se strange stomacul si mi vine sa strig de bucurie.Ma treceti si pe mine pe listuta de la inceput????Va multumesc pentru sustinerea voastra dragelor.....Va doresc cat mai repede sau .O zi buna.Cum se fac injectiile in burtica???Sunt greu de facut???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Miruma multa bafta!
Injectiile in burtica sunt foarte usor de facut, insa prima data trebuie sa iti arate o asistenta, e mai bine.
Eu asa am facut si de acum chiar sunt bucuroasa de fiecare data cand fac o injectie.
La mine, hcg negativ, slava Domnului ca eram foarte speriata.
Asa ca organismul reactioneaza diferit la tratament, cred ca la mine a fost de la ac.
De maine incep Merionalul!
Si am gasit si Ovitrelle la farmacia Dona, o aduc pe comanda, costa 150 RON.
Iana, Blache, Mara, Tamarilis ce faceti?
Va pup si va doresc o zi buna.

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR VA DORESC MULT SUCCES
Eu sunt suparata ca in loc sa iau medrol la 12 ore am luat la 24 ore,la fel ca celelalte.
Oare am fiv-ul compromis?
Ce importanta are medrolul?

Mergi la inceput

Iana, din cate imi amintesc eu, medrolul se da pt prevenirea hiperstimularii. Mai intreaba la fiv, poate stiu fetele mai multe. Nu te agita inutil, caci fiv-ul e reusit! Fii pozitiva si gnadeste-te cum iti vei plimba burtica prin parc!
Miruma, bafta! O sa te trec cand ajung acasa pe prima pagina, K?
Coco

Mergi la inceput

Tamaryllis,mersi de incurajari.

Mergi la inceput

Iana, se pare ca m-am grabit un pic cu concluziile. Am mai cautat si uite ce am gasit in protocolalele unor clinici:

1. Medrol is a steroid hormone commonly used in IVF cycles. While the actual benefit of Medrol has not been established, it may help prevent the body from rejecting the transferred embryos.

2. Medrol is a steroid that has been shown to help prepare the endometrium for implantation. Medrol is taken by mouth and is begun prior to embryo transfer. Medrol is taken for a short duration and has not been associated with side effects.

3. Medrol (Methylprednisolone. This is an anti-inflammatory agent (corticosteroid). It is perfectly safe for the embryos at this stage. This should be taken with food.

Deci parerile sunt impartite si fiecare il foloseste pt altceva: pregateste endometrul, ajuta organismul sa nu respinga sarcina, antiinflamator, previne infectiile...etc.
Dupa cum vezi, la primul punct spun ca beneficiile actuale ale medrolului nu au fost stabilite...

Dar nu te agita, repet, caci nu cred ca ai compromis fiv-ul.

Mergi la inceput

tamaryllis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimineata,
Astazi am intrat in linie dreapta.Voi face inhibarea.
Iana cand ne dai rezultatul cu II Ma uitam pe celalalt forum si a inceput sa ploua cu bebei..E timpul sa mai apara si pe aici teste pozitive...
Tamarilis, Cocolyso multumesc de incurajari.VOI INVINGE.
Va pup si va doresc, cemi doresc si mie, sa aveti parte de .

Mergi la inceput

MIRUNA PE 4 IUNIE.
UN START NOROCOS.
M-au sunat de la giulesti ca marti 2 iunie,lab. nu lucreaza si sa merg joi 4 iunie.

Mergi la inceput