Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Iana pe 4 iunie este ziua de nastere a mamei mele, care a avut 4 copii (si pe mine printre ei)asa ca 4 iunie este zi cu noroc.Vom sarbatori pe 4 iunie Multumesc de urare. Va fi cu noroc, fac inhibarea in ajunul Inaltarii Domnului Va pup fetelor si va astept cu testele pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Iana, o sa stai tu cumintica pana pe 4 iunie? Nu bagi un test pe 2 iunie?

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ba cred ca da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

ma gandeam eu ca nu o sa rezisti!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Iana cum esti???Ceva simntome??Stai cumintica in pat si poate faci un test pe 2.....sa ne bucuram mai repede de reusita.Astept sa vina CM si apoi incep si eu stimularea....Pupici

Mergi la inceput

MIRUNA SUNT BINE.
Azi am fost bucuroasa ca am iesit afara .Stateam pe buda ca la birou ,foarte dreapta si zimbitoareca fac ceva.
Cum a fost prima injectie?
FETELE.

Mergi la inceput

Iana in sfarsit...mai facut sa rad.Prima injectie am facut bucuroasa nici nu am simtit .....Mie frica putin de cele in burtica pe care nustiu sa le fac....dar voi invata.....Am visat ca sotul meu a venit acasa cu 3 mere de culoare verde (mie imi plac cel mai mult merele de culoare verde) si mia dat 2 mere mie si unul si la oprit....Mam trezit intrebanduma ce ia venit de mia cumparat 2 mere....El nu cumpara de obicei.Asa ca traducerea mea....voi transfera 3 gigici si 2 vor ramane la mine in burtica 9 luni....Voi ce credeti??Si acum un banc sa mai radem si noi...
Toate organele corpului sau adunat la o mare adunare pentru a alege care dintre ele este seful.
Inima:Eu trebuie sa fiu seful pentru ca daca eu nu as munci voi ati muri.
Capul:Eu trebuie sa fiu seful pentru ca daca eu nu as gandi voi nu ati mai fi.
Piciarele ....mainile(asta ca sa scurtez ..si in final a venit si....ce ai reusit tu sa faci astazi....si a zis:
Eu trebuie sa fiu seful ca daca eu as refuza sa ies voi nu ati putea trai.Toate organele corpului au ras si l u fugarit de la adunare.EL sa suparat asa de tare ca ......a refuzat sa mai iasa.Asa ca cu cat timpul trecea, inima aproape ca exploda, piciarele se clatinau, mainile tremurau......Sau reunit in sedinta de urgenta si sau intrebat ce este de facut.Dupa lungi dezbateri au chemat si C-----l si au zis:
Bine ma C------e tu esti seful numai esi.
Morala:Uite asa tot C-----l a ajuns sef.Sper ca nu vam suparat cu bancul meu......

Mergi la inceput

MIRUNA super tare bancul
Sa dea d-l sa se transforme visul in realitate
FETELOR ,dar voi pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Iana PUMNII STRANSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sincer cred ca va fi +

Coco pup si spor la injectare in continuare.

Miruna spor si imi place optimismul tau!

Tamary si sper sa urmez si eu la vara, ca sa iti in companie.

Imi pare rau ca nu am timp mai mult. Sincer.
Va pup

Mergi la inceput

BLANCHE ,MULTUMESC

Mergi la inceput