Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)
Raspunsuri - Pagina 9
claudela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Felicitari Claudela si bun venit in nostru. Sunt convinsa ca e loc suficient si pt tine. Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) |
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
olishka spune:
Salutare!!!
Bun venit Claudela!!!!Felicitari pt bebe!!!
Anamariame iti tin pumnii sa fie totul bine si rapid!!!!
Raaluca multumesc pt sfaturi Astazi imi este mult mai bine caci mi-a luat mami colacel si nu mai fortez.
Eseea ce inseamna o cutie? Nu-mi dau seama cam cat ar trebui sa-mi comand.
Ma chinui sa-l adorm pe bebe. A inceput sa doarma in reprize mici si nu mai pot sa fac mai nimic.
Olga, mamica lui David iepurasul
anamariame spune:
Wow, ce super galerie pentru mine!Am fost dimineata la maternitate si ne-a trimis acasa sa recuperam somnul pierdut asta noapte, asa ca am dormit vreo doua ore la pranz, tot printre contractii, iar acum cred ca s-a rupt apa. Nu e intr-o cantitate foarte mare, dar din moment ce sunt sigura ca nu am facut pe mine, nu are ce altceva sa fie, nu? Multumesc inca o data pentru sustinere, cred ca imi iau bagajul si plec la maternitate.Ana-Maria 39+AMR 2 zile
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Wow, ce super galerie pentru mine! Am fost dimineata la maternitate si ne-a trimis acasa sa recuperam somnul pierdut asta noapte, asa ca am dormit vreo doua ore la pranz, tot printre contractii, iar acum cred ca s-a rupt apa. Nu e intr-o cantitate foarte mare, dar din moment ce sunt sigura ca nu am facut pe mine, nu are ce altceva sa fie, nu? Multumesc inca o data pentru sustinere, cred ca imi iau bagajul si plec la maternitate. Ana-Maria 39+ AMR 2 zile |
Deci e clar, feteleeee, galeria pt anamariame
Hai Ana-Maria!
Ana-Maria, nastere rapida si usoara!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Timi07 spune:
citat din mesajul lui petrean Timi..am privit la pozele tale...si...n-ai vrea sa en incuscrim?Ti-l dau pe Andrei de ginere?sau vreun geaman? Bogdana cu Catalin si Vlad-17.03.2009+ Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
Stii ca-mi sunt tare dragi baietii tai dar vai in ce te-ai bagat Bogdana.....de-acum sunt cu ochii pe tine pe net si unde mai pui ca de la Timisoara la Resita e doar o aruncatura de batz si numa o data te trezesti cu mine la usa sa ma asigur ca totul e ok.
LA MULTI ANI celor ce-si sebeaza azi numele!!!
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
olishka spune:
HAI anamariame!!! Mult curaj!!!!
Suntem alaturi de tine!!!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
alina.n spune:
citat din mesajul lui anamariame Wow, ce super galerie pentru mine! Am fost dimineata la maternitate si ne-a trimis acasa sa recuperam somnul pierdut asta noapte, asa ca am dormit vreo doua ore la pranz, tot printre contractii, iar acum cred ca s-a rupt apa. Nu e intr-o cantitate foarte mare, dar din moment ce sunt sigura ca nu am facut pe mine, nu are ce altceva sa fie, nu? Multumesc inca o data pentru sustinere, cred ca imi iau bagajul si plec la maternitate. Ana-Maria 39+ AMR 2 zile |
nastere usoara!!1
Mami fericita!!!
Vine barza!