Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Buna fetelor!V-am urmarit pe toata perioada sarcinii mele tocmai pentru ca sunt si eu o fericita mamica a unei fetite nascuta in data de 23 martie..Nu am indraznit sa intru in vorba cu voi, desi sunt un membru vechi al acestui forum dintr-o superstitie...Am fost patita cu 2 avorturi menstruale si vroiam ca aceasta sarcina sa fie cu rezultat, sa fim sanatoase si sa ne nastem cu bine la termen...
Va felicit si eu din toata inima pentru bebelusii vostri si ma rog la Dumnezeu sa ne dea sanatate sa reusim sa-i crestem mari si voinici!
As fi onorata daca m-ati primi alaturi de voi!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Felicitari Claudela si bun venit in nostru. Sunt convinsa ca e loc suficient si pt tine.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Multumesc, draga mea!Acum sunt intr-un moment de respiro, doarme fata...Vroiam sa stiu si eu din experienta voastra cum sa lupt si eu cu constipatia care se pare tare o mai chinuie pe micuta mea...Mentionez ca o alaptez doar la san...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Bun venit Claudela!!!!Felicitari pt bebe!!!

Anamariame iti tin pumnii sa fie totul bine si rapid!!!!

Raaluca multumesc pt sfaturi Astazi imi este mult mai bine caci mi-a luat mami colacel si nu mai fortez.

Eseea ce inseamna o cutie? Nu-mi dau seama cam cat ar trebui sa-mi comand.

Ma chinui sa-l adorm pe bebe. A inceput sa doarma in reprize mici si nu mai pot sa fac mai nimic.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

bine ai rasarit ghiocelule Claudel!

cand trecem la scutece sau cum?

Mergi la inceput

ancanicolae unde ai disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, ce super galerie pentru mine!Am fost dimineata la maternitate si ne-a trimis acasa sa recuperam somnul pierdut asta noapte, asa ca am dormit vreo doua ore la pranz, tot printre contractii, iar acum cred ca s-a rupt apa. Nu e intr-o cantitate foarte mare, dar din moment ce sunt sigura ca nu am facut pe mine, nu are ce altceva sa fie, nu? Multumesc inca o data pentru sustinere, cred ca imi iau bagajul si plec la maternitate.Ana-Maria 39+AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Wow, ce super galerie pentru mine!
Am fost dimineata la maternitate si ne-a trimis acasa sa recuperam somnul pierdut asta noapte, asa ca am dormit vreo doua ore la pranz, tot printre contractii, iar acum cred ca s-a rupt apa. Nu e intr-o cantitate foarte mare, dar din moment ce sunt sigura ca nu am facut pe mine, nu are ce altceva sa fie, nu?
Multumesc inca o data pentru sustinere, cred ca imi iau bagajul si plec la maternitate.

Ana-Maria

39+
AMR 2 zile

Deci e clar, feteleeee, galeria pt anamariame

Hai Ana-Maria!

Ana-Maria, nastere rapida si usoara!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Timi..am privit la pozele tale...si...n-ai vrea sa en incuscrim?Ti-l dau pe Andrei de ginere?sau vreun geaman?

Bogdana cu Catalin si Vlad-17.03.2009+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Stii ca-mi sunt tare dragi baietii tai dar vai in ce te-ai bagat Bogdana.....de-acum sunt cu ochii pe tine pe net si unde mai pui ca de la Timisoara la Resita e doar o aruncatura de batz si numa o data te trezesti cu mine la usa sa ma asigur ca totul e ok.

LA MULTI ANI celor ce-si sebeaza azi numele!!!

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

HAI anamariame!!! Mult curaj!!!!
Suntem alaturi de tine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Wow, ce super galerie pentru mine!
Am fost dimineata la maternitate si ne-a trimis acasa sa recuperam somnul pierdut asta noapte, asa ca am dormit vreo doua ore la pranz, tot printre contractii, iar acum cred ca s-a rupt apa. Nu e intr-o cantitate foarte mare, dar din moment ce sunt sigura ca nu am facut pe mine, nu are ce altceva sa fie, nu?
Multumesc inca o data pentru sustinere, cred ca imi iau bagajul si plec la maternitate.

Ana-Maria

39+
AMR 2 zile

nastere usoara!!1

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Am pregatit si eu majoretele pentru anamariame!!Nastere usoara iti doresc si eu!

Mergi la inceput