Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Buna fetelor!V-am urmarit pe toata perioada sarcinii mele tocmai pentru ca sunt si eu o fericita mamica a unei fetite nascuta in data de 23 martie..Nu am indraznit sa intru in vorba cu voi, desi sunt un membru vechi al acestui forum dintr-o superstitie...Am fost patita cu 2 avorturi menstruale si vroiam ca aceasta sarcina sa fie cu rezultat, sa fim sanatoase si sa ne nastem cu bine la termen...
Va felicit si eu din toata inima pentru bebelusii vostri si ma rog la Dumnezeu sa ne dea sanatate sa reusim sa-i crestem mari si voinici!
As fi onorata daca m-ati primi alaturi de voi!

Bine ai venit, Claudela!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

off fetelor nu mai pot sunt asa obosita

pitica mea a plans si aseara si azi de colici papa in reprize mici are aer si putin mai devreme a vomitat laptic branzit si tot mai voia sa pape dar cand ii dau papa putin si apoi plange ,nu stiu ce sa-i mai fac , eu ii dau si lapte de la mine si formula oare nu e bine ca i dau doua feluri?ideea e ca eu nu am suficient laptic ca sa-i dau numai de la mine, oare o trebui sa o trec pe un singur fel de lapte ca sa nu o mai bulversez in stomacel? sper sa nu fie ceva grav ca a vomitat
acum am reusit sa o adorm pe burtica mea, e asa scumpa si imi e asa mila cand o vad cum plange...

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Wow, ce super galerie pentru mine!
Am fost dimineata la maternitate si ne-a trimis acasa sa recuperam somnul pierdut asta noapte, asa ca am dormit vreo doua ore la pranz, tot printre contractii, iar acum cred ca s-a rupt apa. Nu e intr-o cantitate foarte mare, dar din moment ce sunt sigura ca nu am facut pe mine, nu are ce altceva sa fie, nu?
Multumesc inca o data pentru sustinere, cred ca imi iau bagajul si plec la maternitate.

Yup! Noi bagam galeria!

HAI ANAMARIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Buna fetelor!V-am urmarit pe toata perioada sarcinii mele tocmai pentru ca sunt si eu o fericita mamica a unei fetite nascuta in data de 23 martie..Nu am indraznit sa intru in vorba cu voi, desi sunt un membru vechi al acestui forum dintr-o superstitie...Am fost patita cu 2 avorturi menstruale si vroiam ca aceasta sarcina sa fie cu rezultat, sa fim sanatoase si sa ne nastem cu bine la termen...
Va felicit si eu din toata inima pentru bebelusii vostri si ma rog la Dumnezeu sa ne dea sanatate sa reusim sa-i crestem mari si voinici!
As fi onorata daca m-ati primi alaturi de voi!

Bine ai venit, Claudela!

si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Hai Ana-Maria!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Claudela bine ai venit!

Alina nu cred ca e din cauza ca-i dai si lapte matern si formula,se fapt sunt convinsa ca nu-i acesta motivul.Poate prea dese mesele,muult aer in stomacel...

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ma bag si eu la infacol. trebuie centralizata comanda. eu ash putea comanda, dar stau cam departe pt toate fetele. vad ca sunteti mai multe din titan, poate comanda una dintre voi si o trimit si eu pe mama cu bani. din cate vad se plateste la livrare(sau am inteles greshit) deci am putea aduna bani inainte. eu ash vrea cam 4 sticlutze. o sticla are maxim 100 de doze. eu ii dau cam 7doze/24 de ore.

ana-maria - nashtere ushoara-ushoara!

Mergi la inceput

alina - mie pediatra mi-a spus la inceput cand ii dadeam si eu completare ca e normal sa aiba dureri pt ca acum se formeaza flora intestinala si sunt reactii diferite la cele doua feluri de lapte.

chatonel - eu zic sa nu te mulgi, o sa se regeleze singur laptele. e normal sa produci mai mult doar tocmai ati trecut prin puseul de creshtere. in cteva zile sunt convinsa ca va sincronizati. eu refuz sa mulg si vad ca totul merge struna(bine mai ud si eu cate o bluza dar mai rar). sper sa ma tzina cat mai mult, macar pana la 4-6 luni, deshi tare bine ar fi sa am nishte rezerve puse la congelator, ash putea sa-l mai las pe ta-su sa il hraneasca ultima masa...sa dorm si eu legat. deshi vad ca daca ma frotez si dorm si eu in timpul zilei sunt super bine. problema e ca nu prea am chef ziua de somn, pt ca dormim zilnic pana la masa de la ora 9-9.30

Mergi la inceput

claudela - bine ai venit spioanco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Salutare,

Ma laudam ca puiuta mea doarme cate 3 ore... ei bine de ieri mataie continuu , o doare burtica, se chirceste, se screme... Cred ca o sa-idau si Sab Simplex, ca este singurul pe care nu l-am incercat. In plus cred ca trecem prin puseu de crestere de 6 saptamani pentru ca papa mult mai des. Sunt nauca de oboseala, pentru ca noaptea facem km prin casa...

La multi ani, sarbatoritelor de azi

Gigelica sunteti mortali

Claudela, bine ai venit.

Nastere usoara Anamariame

Hai Anamariame!
Hai Anamariame!

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela

Mergi la inceput