Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

ANAMARIAME

Facem galerie sa-ti fie bine!!!
Asteptam vesti!

Fetelor, cine facea comanda ptr infacol??? Parca as lua si eu sa fie in casa...

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

GIGELICA sunteti de groaza!!!

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

La multi ani Georgicelor!

Curaj ana, e de bine!

Penoi ne-a fentat de la 5 la 6 o urmaream ca mai tragea cate un chiot si noi basti in picioare ca se trezeste printesa sa nu planga rau ca si asa sta pana in ultimul moment si cand s-a trezit ii treb biberonul gata facut ca nu te mai intelegi cu ea, karatista inascuta.

A renuntat la masa de 3 se trezeste la 5 sau 6 ceea ce e super.

azi treb sa gasesc pantofi uraaaaaaaa! plekam in cautare.

Curaj burticilor!
http://www.flickr.com/photos/organize/
Ariana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata!
Sunt prezenta la raport, insa plec acum spre maternitate, sa ma vada dr. Am avut contractii toata noaptea, la un moment dat regulate, la vreo 7 minute, dar pentru ca durerea mi-a permis sa adorm, nu am plecat la spital. Culmea e ca acum au mai trecut, tot am contractii, insa abia daca ma dor. Sunt curioasa sa vedem ce zice dr. Ma gandesc ca e posibil sa ma opreasca in maternitate.
La multi ani pentru cei ce petrec azi cu numele!

Ana-Maria

39+
AMR 2 zile

Eu totusi bag un morcov de control...poate poate:

Ana-Maria

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

La multi ani si sa traiti cu numele, tuturor celor ce azi isi serbeaza onomastica. In plus , Sfantul al carui nume purtati sa va ocroteasca si sa se roage pentru implinirea tuturor dorintelor.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Joanna, ce mai faci??? Ma gandesc mereu la tine si ma rog pentru Darius.

Mergi la inceput

Ayla, unde vad poze din prima excursie a Luanei???

Eu il astept pe mufi sa se trezeasca si sa pape, ca sa iesim putin la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna fetelor!V-am urmarit pe toata perioada sarcinii mele tocmai pentru ca sunt si eu o fericita mamica a unei fetite nascuta in data de 23 martie..Nu am indraznit sa intru in vorba cu voi, desi sunt un membru vechi al acestui forum dintr-o superstitie...Am fost patita cu 2 avorturi menstruale si vroiam ca aceasta sarcina sa fie cu rezultat, sa fim sanatoase si sa ne nastem cu bine la termen...
Va felicit si eu din toata inima pentru bebelusii vostri si ma rog la Dumnezeu sa ne dea sanatate sa reusim sa-i crestem mari si voinici!
As fi onorata daca m-ati primi alaturi de voi!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Buna fetelor!V-am urmarit pe toata perioada sarcinii mele tocmai pentru ca sunt si eu o fericita mamica a unei fetite nascuta in data de 23 martie..Nu am indraznit sa intru in vorba cu voi, desi sunt un membru vechi al acestui forum dintr-o superstitie...Am fost patita cu 2 avorturi menstruale si vroiam ca aceasta sarcina sa fie cu rezultat, sa fim sanatoase si sa ne nastem cu bine la termen...
Va felicit si eu din toata inima pentru bebelusii vostri si ma rog la Dumnezeu sa ne dea sanatate sa reusim sa-i crestem mari si voinici!
As fi onorata daca m-ati primi alaturi de voi!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Felicitari Claudela si bun venit in nostru. Sunt convinsa ca e loc suficient si pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata!
Sunt prezenta la raport, insa plec acum spre maternitate, sa ma vada dr. Am avut contractii toata noaptea, la un moment dat regulate, la vreo 7 minute, dar pentru ca durerea mi-a permis sa adorm, nu am plecat la spital. Culmea e ca acum au mai trecut, tot am contractii, insa abia daca ma dor. Sunt curioasa sa vedem ce zice dr. Ma gandesc ca e posibil sa ma opreasca in maternitate.

neata pe la prinz

Hai Anamariame!!
Hai Anamariame!!
Hai Anamariame!!

Noi raportam a treia noapte in care dragoana ia o masa la miezul noptii, una la patru si apoi la noua dimi. Si nu mai vrea dans, vrea somn dupa papa. IN schimb ziua doarme mai iepureste si se plimba cu mami, ca a revenit soarele

Ati luat aparatori de soare pt masina? Io acu am incercat sa montez unele, proasteeeeeeeeee, cad imediat ce trintesi usa masinii ceva mai tare, asa ca ma duc sa le dau inapoi si sa cat altele!!!

DE vreo saptamina, doua, mi s-a facut dor de fumat , in special seara as trege o pipa

In legatura cu golirea sinilor, mi-am adus aminte ca cea mai buna pompa e BB , asa ca fortez putin nota cind se satura il mut la celalt sin :)

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput