Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Gigelica, ce nebunatici sunteti si voi. Pai e curajos tati tau daca-l lasi in fata la explozii de-astea.
Cand vrei sa-i bagi supozitor la bietul bebe, pune-l pe o parte si ridica-i putin un piciorus, putin inspre burtica, nu pe spate, cracanat, ca il si chinui si intra greu sau turtesti tot supozitorul.
E posibil de la forumula sa se constipe, dar la ce explozie spui tu c-a urmat, aia nu e constipatie, ci a inceput sa faca kk mai rar decat atunci cand era alaptata exclusiv. Nu-i declansa kk, sa nu devina obicei si sa nu mai faca singur.
Fetelor, nu va mai jucati cu trazitul lui bebe, cunosc un caz nasol, acum la 4 ani numai stimulat sau cu clisma face copilul.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Gigelica tare de tot

noi cand o patim cu pisu sau kk tati are o vorba:si-a exprimat parerea fata

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

tare de tot gigelica...
la faze de notat..am si eu una..intr-o dimineata..chiauna de somn..trebuia sa-mi schimb baietii cei kkciosi...si..i-am pus pe pat pe amandoi, urmand operatiunile..l-am dezbracat pe Vlad, si..cum de obicei baietii cand si-o simt la aer dau drumul..m-a udat copilul meu din cap pana-n picioare, plus lenjerie, pat, si toate hainutele lui. Bun..asa chiauna, cauta lenjerie pat, schimba tot, schimba copil..si gata cu Vlad. Il iau pe urmatorul..Catalin..si..o iau de la capat cu el..care mi-a facut acceasi chestie...asa ca..vreo 30 minute..tot am bantuit prin casa dupa haine, dupa lenerie de pat..
Asa se intampla daca uit ca am baieti..care fac pipi cand ti-e lumea mai draga pe tine

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani! bebei,mamici ,tatici care asi sarbatoresc ziua onomastica

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
La care el zice: "Vai de capul meu. Copilul se kk pe mine, iar nevasta'mea se kk pe ea".

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Eu mi-s putin chiauna caci d-ra vrea BRATE,acum "ne-am clontit"cca 2 ore pana a adormit in patutzul ei.In rest de o saptamana iesim si noi afara si auzim babele(mai tinere ori ba..)cu sfaturile ccare nu le cere nimeni.Donu' a inceput de ieri gradi si-i tare fericit.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Sunt prezenta la raport, insa plec acum spre maternitate, sa ma vada dr. Am avut contractii toata noaptea, la un moment dat regulate, la vreo 7 minute, dar pentru ca durerea mi-a permis sa adorm, nu am plecat la spital. Culmea e ca acum au mai trecut, tot am contractii, insa abia daca ma dor. Sunt curioasa sa vedem ce zice dr. Ma gandesc ca e posibil sa ma opreasca in maternitate.La multi ani pentru cei ce petrec azi cu numele! Ana-Maria 39+AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Denisa, oricum mai mult de 8 ore sa nu o lasi, dar nici nu cred ca-ti doarme mai mult. Si calculeaza cate mese are pe timp de zi. Deci e ok daca dorm noaptea mai multe ore legate, daca recupereaza suptul ziua.

Nu cred sa doarma 8 ore legate...Nu dorm nici eu. In general papa cam de 6-8ori/24ore, cu variatii intre 5 si 9. "Inregistram", bineinteles.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata!
Sunt prezenta la raport, insa plec acum spre maternitate, sa ma vada dr. Am avut contractii toata noaptea, la un moment dat regulate, la vreo 7 minute, dar pentru ca durerea mi-a permis sa adorm, nu am plecat la spital. Culmea e ca acum au mai trecut, tot am contractii, insa abia daca ma dor. Sunt curioasa sa vedem ce zice dr. Ma gandesc ca e posibil sa ma opreasca in maternitate.

Ana Maria succes! Asteptam vesti!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata!
Sunt prezenta la raport, insa plec acum spre maternitate, sa ma vada dr. Am avut contractii toata noaptea, la un moment dat regulate, la vreo 7 minute, dar pentru ca durerea mi-a permis sa adorm, nu am plecat la spital. Culmea e ca acum au mai trecut, tot am contractii, insa abia daca ma dor. Sunt curioasa sa vedem ce zice dr. Ma gandesc ca e posibil sa ma opreasca in maternitate.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput