Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)
Raspunsuri - Pagina 6
Raaluca spune:
AYALA, ma bucur pentru vacanta frumoasa pe care ati avut-o!
SIMINA, bine ai revenit!mazarica (vad ca acum ai trecut la 2 cifre)
OLISHKA, eu am folosit de toate ptr epiziotomie si la 5 zile stateam f bine in fund pe scaun tare
De cate ori mergeam la baie ma spalam cu ceai de pelin - e f.f.f. eficient!-
- la 2 zile am inceput sa pun si ceva betadina in ceaiul de pelin (tot aceast amestec il puneam intr-o PET mic cu dopul perforat)
- unguent CARPICON de la farmacie (e vreo 7 ron) - recomandat din spital si f eficient
- plus unguent cu galbenele si tataneasca (o data carpicon, o data asta ...)
- am mai folosit si OXIMED spray aplicat atat direct cat si pe tampoanele confectionate din vata si tifon (eu am folosit si acasa tot din astea ca sunt mai eficiente in caz de epiziotomie)- asta a fost recomandat de medic
Nu stiu exact ce a fost cel mai bun dar am zburdat din momentul in care m-am externat! Eu am folosit toate chestiile alea extrem de sarguincios.
Raluca, mamica de Lena
Raaluca spune:
Am vazut ca se vorbea de comenzi pe net.
Eu mi-am facut un card special pentru asta (un visa electron de la ING)si il alimentez numai atunci cand vreau sa cumpar. Ma duc acasa si fac comanda apoi ramane aproape gol. Nu am vrut sa folosesc cadrul de salariu sau alt card de teama sa nu raman fara bani (nu prea cred ca s-ar fi intamplat asta dar sunt mai paranoica de fel)
Infacol stiu si eu ca e f bun, ca are aceeasi subst activa ca sab simplex dar se pare ca la bb-ei la care nu a dat rezultate sab simplex, infacol a facut minuni (asa povestesc unele mamici)
Am inceput si noi cu niste colicei dar suntem de ieri pe sab simplex si se pare ca da rezultate.
Raluca, mamica de Lena
petrean spune:
neatza fetelor..raportez si eu o noapte linistita...asa linistita ca m-am trezit pe la 4 dimineata..si nu am stiut(nici acum nu stiu)cand l-am luat pe Vlad din pat si l-am pus langa minedeci...acum isi spune cuvantul oboseala...
Timi..am privit la pozele tale...si...n-ai vrea sa en incuscrim?Ti-l dau pe Andrei de ginere?sau vreun geaman?
Bogdana cu Catalin si Vlad-17.03.2009+ Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Ayla21 spune:
www.efelicitari.org/data/media/439/74_lamultianigeorgiana.jpg" target="_blank">La mult ani Georgiana!
La multi ani cui isi serbeaza azi onomastica, sau are sarbatoriti in familie!
Tufetele, am inceput ziua cu greturi dar mi-a venit CM luna asta.
Luana a dormit la de 2 pana la 7, azi facem control si vaccin, daca e ok la control, desi parca i-as da dreptate dr sa amanam pana luni, daca ai mei sunt raciti (desinu e virus, ci de la vant), sa nu faca si ea ceva sa fie contraindicat vaccinul, desi daca nu a facut pana acum, Doamne ajuta, nici sa nu-mi raceasca.
Bogdana, cum il dai pe Andrei? pai nu-i petit deja?
Poze din concediu aici (cu parola pt pagina lui Claudiu, cine n-o stie, o poate cere)
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
petrean spune:
Monica..pai saracul Andrei e asa de promis...mai rau decat copiii de rromi
Bogdana - mama de minuni gemeneCatalin si Vlad-17.03.2009 si smekerie Andrei Luca -15.12.2006
POZE
denisamada spune:
Buna dimineata! Ne mai bagam la o cafelutza cu lapte?
Adelina a sarbatorit DPNul cu un somnic de noapte de 6ore si jumatate. Apoi papa si iar 4ore jumate. Am zis ca dupa DPN nu o mai trezesc eu... sper sa ne fie bine.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Ayla21 spune:
Denisa, oricum mai mult de 8 ore sa nu o lasi, dar nici nu cred ca-ti doarme mai mult. Si calculeaza cate mese are pe timp de zi. Deci e ok daca dorm noaptea mai multe ore legate, daca recupereaza suptul ziua.
_
millie spune:
neata si de la noi
Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra
Ayla21 spune:
Ana-Maria te asteptam la raport.
_
gigelica20 spune:
Buna dimineata,
Abia am terminat operatiunea alaptat marmota fomista (a supt 30 minute la tzitzi si apoi a bagat si 70 ml formula), iar acum mie imi cad ochii in gura de somn iar el are chef de vorba.
Tati doarme, vreau si eeeeeeeeeeuuuuuuuuuuu!!!
Ii dau debridat de 2 zile si vad ca e mai bine. In plus a aparut o noua problema: se constipa ...cel mai probabil de la laptele praf.
Sa va povestesc o patanie: alaltaieri seara eram eu preocupata ca baiatul nu mai facuse kk de mult (de cu o seara inainte). Desi in cursul zilei ii bagasem si termometru, nu se intampla nimic. Asa ca il sun pe tati si ii spun sa treaca pe la farmacie sa ia supozitor cu glicerina pentru copii. Si vine tati acasa. Hai sa bagam supozitorul, poate isi face efectul pana la baitza. Zis si facut. II spun lui tati sa il taie in 4...pe lungime. Tati e tembel si ii taie varful si mi-l intinde. Ii zic ca e tampit si macar sa il mai taie odata pe jumatate. Il taie si mi-l da. Incerc eu sa il bag in curisorul mic al Pitonului...nu intra. Me enervez si ii zic lui tati sa il mai taie, ca nu intra. Tati se enerveaza si zice ca nu ma pricep eu si ca incearca el. Zice: "Ah, a intrat. ... Ba nu, stai!"...si nu am mai apucat sa mai stau ca a urmat o explozie de kkt pe tati si putin pe mine (noroc ca eram mai in spate). Nu spun ce era pe masa de infasat. Si urmeaza a doua explozie... Eram shocati amandoi si radeam cu lacrimi ca prostii.
Mi-e mi s-a facut scarba si m-am ascus dupa tati, care era murdar pe maini si il tinea pe Piton cu picioarele in sus sa nu cada in kkt. Eu ii zic lui tati: "Stai tu cu el ca ma kk pe mine"si am fugit la baie unde am facut si eu kk. Cand am venit inapoi, am adus multa hartie ingienica si ...cu ochii inchisi i-am intins-o lu' tati sa o puna peste kk de bebe. La care el zice: "Vai de capul meu. Copilul se kk pe mine, iar nevasta'mea se kk pe ea".
Cam asta a fost patania noastra. Ma bag in pat si revin mai tarziu.
Pupici
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)