Vitamine romanesti in Germania (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ricea

Leu
Semn de foc: soarele.
Trasatura caracteristice: nevoia de a fi in centrul atentiei.
Fraza favorita: Sunt rege /regina.
Leul este steaua zodiacului, cea mai stralucitoare. Sunt usor de recunoscut: sunt aceia care, privind un reflector, exclama:
- Trebuie sa vedeti cata stralucire ii confer!
Leul are o foarte buna parere despre sine. Daca iti este prezentat unul si tu ii spui:
-Imi pare bine sa te cunosc.
El va raspunde:
- Te inteleg.
Leii nu merg pe strada, ci defileaza. Daca strada este plina de magazine, Leul priveste vitrinele. Dar nu pentru a vedea ce este expus in ele, ci pentru a se privi pe sine. Moment in care va exclama:
- M-as cumpara daca n-as fi atat de scump!

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url

intalnire http://community.webshots.com/album/571197292oLQBPx

hm..ma regasesc in mare proportie..si pe husband la fel....of de bine, o fi de rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata vitamine.

Adina, multumim de cafeluta.Sigur ca stim ce-s aia papanasi.Eu fac de fel prajiti, nu am mancat niciodat fiert si nici nu-mi place ideea.La noi in casa e desertul preferat de multi.

Miki, daca tot am ajuns la Real am zis ca sa ma chiombalesc putin si prin magazine.Nu am luat nimic, am intrat la H&M si am probat cateva chestii, da nimic nu mi-a convenit, ti-am spus ca-s ciufuta.

Clau, luat, i-a si facut proba al meu aseara.

Aici e un frig de nu mai poti, a iesit soarele, da sunt vreo 10 gr, brr, poate nu s-ar simti asa, dar bate vantul.Maine sper sa fie frumos.Tb sa stabilim cum facem maine, ca al meu nu-s ce intalnire mai planificase pe care o voiam sa o las pentru duminica.Dar tb sa ne vedem, ca daca ma supara ma sui in masina si vin singura
Si azi e sarbatoare, asa ca nu prea am ce face, doar am sa calc cateva lucruri ca sa mai micsorez teancul.

Ma duc sa-mi iau micul dejun si revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Simonelu ce ai patit, ai cazut din pat?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Neata
eu inca mai ,poate mai tarziu sa imi revin,dar nici o graba mare lucru azi nu fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Neatza fetelor !!

Mrs de cafea .
Si aici e soare dar e frig , sotul a zis ca maine si duminica 27 de grade o sa fie ( asa au zis la radio ) ceea ce nu cred .
Claudia - spor la lucru .
Miki _ Claudia - sa aveti un We super tare , aveti grija de voi si nu faceti prea multe prostii , da .
Eu merg sa iau micul de jun si mai revin .
Va

Monik 28+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Neatza.

Si eu pe-aici . Da' ma duc in treaba mea, ca acum mi se scoala prichindelul, si n-am paine de mic dejun.
Sa aveti o zi frumoasa .

Simona - sorry, cu gunoiul nici eu nu ma descurc. Insa le-am trimis un mail alora care il colecteaza (sau sa le telefonezi) si le-am zis ce-am de aruncat, si mi-au scris ei 2 Termine cand sa il scot in fata casei, ca vin si-l ia.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Monik, multumim de urare . urmatoarea intalnire e cu tine si bb. ai grija de tine
Ionelule, te sun maine dimineata sa stabilim intalnirea. iar nu vine al tau? sa stiu sa-l las si pe al meu acasa gasim noi maine ceva. papucii aia de la Bruno Banani is faini, rau de tot.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Laureluuu te-ai facut brunetzica ai? ptui da mandra esci si Maya .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Bine ca toata lumea stie de papanasi,asa ma pot invita la voi la masa si am ce papa.sunt buni si nu au carne
Claudi@,poti sa pui o poza cu gradina mmmmmm,ceva loboda nu ai pe acolo???
Copila noastra e fan culoare lila si m-a tampit ca ea vrea o ciorba lilaasa ca m-am gandit la loboda rosie si cu ceva sfecla rosie sa fac o combinatie sa iasa o ciorba lila.treaba nasoala e ca nu am vazut loboda rosie pe aici si vom amana chestia asta pana ajungem in Ro.
Daca aveti voi idei de o ciorba lila......
Distractie placuta la intanleala,vreau si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Claudelu' cica ma facui ciocolata neagra....hm...nu am fost niciodata asa mi-o fost c-am greu sa ma obisnuiesc cu culoarea da acum mis ok,tot asa m-as face.
Uite mie asta imi place...i-o facut-o tasu' si daca vrei sa mai vezi cateva sau fetele de aici incolo am mai pus cateva.

Distractie placuta maine la intalnire....poate ajung si eu sa bei un cocktail si pentru mua Clau draga.

Weekend cat mai frumos si cu muuuult soare!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput