Vitamine romanesti in Germania (19)
Raspunsuri - Pagina 11
mikiriki spune:
Laurelule, te-ai lamurit cu mutra mea?
. ai o fata nota 10. e foarte frumoasa, seamana cu mamica. Te asteptam la un cocktail, cum sa nu
Duamna T. eu nu stiu nici o ciorba lila. ha ha ha de unde le mai scoate fii´ta? spor la gasit ciorba.
Am vrut sa mai scriu ceva, dar am uitat. Jur ca nu era minciuna
Miki
Kaiuda spune:
Neata la fete
cine bea si cu mine o cafeluta
ca mi-a adormit puiutul si am chef de barfa
,apropo nu e nimeni de prin Berlin?
angiuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kaiuda Neata la fete ![]() cine bea si cu mine o cafeluta ca mi-a adormit puiutul si am chef de barfa ,apropo nu e nimeni de prin Berlin? |
Eu is....
Ma bucur ca mai e cineva din Berlin...spune-mi unde stai, eu stau in Spandau.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
angiuta spune:
Tot io...neata si de la mine.
Harnice mai suntei, abia mai reusesc sa tin pasul cu voi, oricum m-am zapacit rau cu atatea Mihaele si Claudia, tre sa citesc atent sa ma prind despre cine e vorba.
Va pup, scriu mai mult ceva mai tarziu!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu tot prost dispusa sunt, dar va citesc si stau pe-aproape.
Va doresc un weekend placut!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
noiembrie spune:
Buna dimineata (inca!) la toata lumea si din partea mea ! Merg cafelutele , merg...
Miki ,pleci astazi?
Vreau si eu la intilnire ..dar ....e ocupat colegul , are maine Papa-Tags la gradi (sa vedem daca se duce!
).
Trischa, avem retete de papanasi pentru toata lumea , tu numai sa spui de care vrei , prajiti , fierti , cu dulceata si smintina , cu nuci , cu .... cu ce vrei?
. Daca gasesti loboda , presteaza pentru Patri. ceva lila ...
Ar merge si cu putin bors ...mimmm-dar aici mai greu , dar va scoateti parleala cind ajungeti in Romania!![]()
Clau , ce faci cu unghiile ? Tare sint faine , ferice de tine ca esti asa priceputa in arta asta. (eu asa o consider!
)Mergi la lucru?Tare frumos tot albumul !
Astazi nu fac nimic , profit ca este sarbatoare
dar cu Matei trebuie sa merg , iar la doctor...offf!
Va doresc sa aveti o zi foarte frumoasa . Dar ...revin!![]()
mikiriki spune:
Codruta, draga, plecam azi
iau si familionul Claudiei cu mine. Clau e la munca, vine pe la 13.30 si pe urma plecam acasuca la mine
. Unde vrei intalnire? La mine? Spune-i Zanei ca poate face Papa Tag si in Düsseldorf -gasim noi o gradinita( hi hi hi)
Eu ma plictisesc acum. Cred ca pun de-o cafea.
Miki
trischa spune:
Miki,lasa cafeaua si fugi la gara ia ,,belet,, si tine de tren sa nu plece fara voi![]()
Cuscra,am gasit retete de papanasi si acum prestez compozitia.dupa ce recuperez copila de la gradi ii prajesc
.si sa stiti ca nu m-am denaturat de tot,azi am facut potol sa-mi spal pacatele de ieri.
Inca odata,drum bun si distractie faina la fetele plimbarete
!