Mamici de globulete de ianuarie-februarie 2010
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
acai24 si eu sunt pt den odiseei : "Mamici de pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010"..pana ne hotaram la numele odiseei , ar fi bine sa facem si o lista cu cele care sunt deja , te ajut si eu daca imi dai parola.
ma_mica da eroare site-ul trimis de tine , chiar sunt interesata ce exercitii putem face in timpul sarcinii..etc, poate reusesti sa il dai din nou..
ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!
Ioanact spune:
Am si eu o rugaminte, pt cele care deja stiu ca sunt si anume: simonette, Andre lina, zuzzu100, larisel, ma_mica si pt celelalte (cand veti afla ca sunteti ), sa ne spuneti: DN, UM si DPN.. am inceput sa fac lista, si ne tb aceste date..
ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!
rox_y spune:
Scuze dar imi explicati ce inseamna aceste prescurtari ca chiar nu pot sa-mi dau seama: dn, um si dpn.
ma_mica spune:
Iata-ma intoarsa de la plimbarica....cam obosita , dar prinde bine !
Iata site-ul din nou , sa speram ca merge.
http://babyfit.sparkpeople.com/pregnancy-exercise.asp?ex=c1
Si acum pt Ioanact . Scuza-mi te rog ignoranta , dar ce sunt DN,UM, DPN ? Eu fac niste presupuneri de ceea ce ar putea fi ...dar ca sa nu ma fac de ras mai bine imi spuneti voi -)
Pupici pt burtici....cu si fara bebe ,
ma_mica spune:
acai24 ,
eu mi-am exprimat deja parerea , dar cum vad ca se creaza un fel de vot pt numele odiseei ....eu sunt pt ''pufuleti''
ma_mica spune:
rox_y ,
bine ai venit printre noi.
Si eu cred ca as avea cam acele 5 saptamani , mi-am facut programare la medicul de familie pt a face analize si confirma sarcina.
Mai apoi , in functie de rezultat ....sa speram ca nu apare vreo surpriza negativa , imi voi face programare la ginecolog . Din cate am tot citit si intrebat , e ok sa mergi la gine si sa-ti faca eco cam prin saptamana 7-8.
Vitamine eu nu iau fara a avea recomandarea doctorului , dar iau acid folic care mi-a fost recomandat chiar inainte de a incepe ''sa lucram''
ma_mica spune:
Nikole ,
stiu ca va fi greu , dar sfatul meu este sa folosesti testele de ovulatie doar pana cand ai sa iti cunosti corpul , perioada ovulatiei si apoi sa ''uiti'' de ele...lasa totul natural , pe cat posibil sa aveti relatii o data la 2-3 zile si vei reusi.
Eu doar dupa ce mi-am luat gandul de la sarcina , ca voi reusi prea curand ...s-a intamplat ! Stresul e cel mai mare inamic al unei aspirante mame !
Multa bafta , sa auzim numai vesti bune
ma_mica spune:
Pentru cine vrea sa ne prinda din urma .....si dc cumva nu-l cunoasteti deja ,un site util este:
www.fertilityfriend.com
Pupici pt burtici
ma_mica spune:
Ioanact ,
acum imi dau seama !!! Fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu mine !!! -)
11 ianuarie !!!!
Ce dragut !
E o dulce , sa-ti traiasca !
larisel spune:
acai24 Cu siguranta un test de sarcina facut mai devreme iese negativ. Vezi ca sunt unele teste ca sa afli cu cateva zile mai devreme (Barza Gold parca se numea), dar majoritatea se fac dupa intarzierea cm-ului.
ma_mica Acum merge linkul. Multumim
rox_y Bine ai venit printre noi si sa ai o sarcina usoara si lunga de 40 de saptamani.
Ca sa fiu sigura ca sunt insarcinata dupa 2 teste II am facut o analiza din sange (beta hcg) care este sigura si primesti rezultatul in aceeasi zi.
La doctor trebuie sa mergi cat mai repede, mai ales daca esti la prima sarcina. Eu, de exemplu, nu am reusit sa ma programez decat peste 3 saptamani, dar pana atunci voi face un eco saptamana viitoare sa vedem cum stam.
Legat de pastilutze, daca dai vreo cateva pagini inapoi o sa vezi ca am scris ce iau eu si de ce. Oricum acid folic sa iei fara nici o grija.
Prescurtarile inseamna:
DN = data nasterii
UM = ultima menstruatie
DPN = data probabila a nasterii
Si inca ceva, scrie mai repede 10 mesaje pt ca sunt moderate si le vedem mai tarziu decat le scrii.
Datele mele: DN = 16.11.1979, UM = 26.03.2009, DPN = 31.12.2009
5+
asa incepe odiseea mea