Mamici de globulete de ianuarie-februarie 2010

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Scuze dar imi explicati ce inseamna aceste prescurtari ca chiar nu pot sa-mi dau seama: dn, um si dpn.

DN= data nasterii
UM= prima zi a ultimei menstre/ciclu
DNP= data probabila a nasterii

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Uitati aici inca un www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate/" target="_blank">calendar de fertilitate.

5+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ma_mica spune:

Acum ca am inteles , datele mele :

DN = 11.01.1979
UM = 26.03.2009
DPN = 31.12.2009

Larisel , sa fie in aceeasi zi ?

Pupici pt burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dulce spune:

Salutare tuturor,
vad ca s-a scris foarte mult in weekend si avem si citeva mamici noi -larisel, ma_mica, roxy Felicitari!!!!(imi cer scuze daca am omis ppe cineva)

acai24, eu la prima sarcina facusem 2 teste prea devreme si s-au primit negative....mi-a iesit pozitiv cel care-l facusem peste vreo 4 zile dupa presupusa data cind trebuia sa am ciclu...
dar oricum voi incerca si de data asta sa fac niste teste mai devreme caci sunt si cazuri cind cu 4-5 zile inainte de ciclu sa iasa pozitiv...
Eu nu mai am rabdare sa aflu caci tare mi-i dor de toate senzatiile si placerea de a avea un bebe in burtica...Pina cind nu am simptome...

In privinta numelui odiseei---pufuleti e la fel de dragalas ca si globulete

larisel, eu am hotarit sa ramin la materna dupa recomandarea medicului de familie...

pupici

Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005)

"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata fetelor!

Datele mele:
DN = 09.11.1984
UM = 01.04.2009
DPN = 07.01.2010

Despre numele odiseei, sunt pentru PUFULETI

Ma bucur ca se ingroasa randurile mamicilor!

O saptamana frumoasa!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Am un presentiment ca voi face parte din aceasta odisee. Ramane de vazut dupa ce fac testul.

Criss si Alex (11.05.2003)

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Criss, noi iti uram bine ai venit de pe acum

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

buna

DN- 8.02.1984
UM - 30.03.2009
DPN - 3.01.2010 (dar din cate am vazut la cumnatele mele, fetitele vor sa vina mai repede decat data probabila a nasterii si baietii mai tarziu ca sunt cam lenesi)
Deci daca ma duc la medicul de familie ii pot spune sa-mi puna pe reteta acid folic? Sau pot sa iau de la farmacie si fara reteta. Mersi mult de tot.
PS. Catre dimineatza am visat ca voi avea baietel. E de bine ca visez de acum?Sau chiar nush?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neatza!

ma_mica multumim de vizionarea pozelor , am vazut si eu link-ul.

Criss sa dea Dumnezeu sa fie cu 'ochi'..te asteptam la noi in odisee.

Ma apuc sa fac lista cu primele mamici ?

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Neata fetelor. Raportez si eu 2 liniute. Dar mai astept pana maine dimineata sa refac testul, pentru ca liniuta de test era tare subtirica.
Eu votez pentru fulgushori, sau pufuleti. Nu conteaza ca mai sunt la scutece denumirile astea. Noi vom fi din 2010, asa ca... Oricum fiecare mamica isi va alinta puiul cum doreste. Denumirea grupului nu conteaza chiar asa mult, cred.

Mergi la inceput