Mamici de globulete de ianuarie-februarie 2010

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata, larisel!

...si spor la munca

Multumesc de sfatul cu postarea mesajelor si moderarea lor

Eu vreau sa merg la eco sapt viitoare...chiar daca nu se vede nimic, sa vorbesc cu doctorita mea si sa imi recomande vitamine daca e cazul.

Am emotii...sper sa duc sarcina fara probleme pana la capat, desi in familia mea nu au fost probleme de acest gen, iar eu sunt sanatoasa, doctorita mi-a zis ca nu ar fi niciun risc, dar Doamne ajuta asa sa fie.

Noi ne dorim fetita din tot sufletul, sper sa ne auda ...si sa fie fetita

Va pup pe toate si contez pe sfaturile voastre!

4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Bine ai venit ma_mica!

Sper sa ne crestem burticile impreuna, si sa ne sustinem una pe alta!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ma_mica spune:

Multumesc ''larisel'' :-)

Si acum o intrebare pentru cine a deschis odiseea. Numele odiseei a ramas globulete ? Nu se mai poate vota pt pufuleti -( ? Mie imi plac asa de mult pufuletii ( aceia de mancat , bineinteles ) si departe de casa le duc foarte mult dorul !
Pupici multi pt voi si pentru burtici !

Mergi la inceput

Buna din nou fetelor !
Pentru ca am putin timp inainte de a merge la plimbarea de dupa masa...ma gandeam sa spun cateva cuvinte despre sarcina mea.
- 5 saptamani dupa calculele mele -) ! ultima menstruatie pe 26.03 iar pe 18.04-21.04 spotting fara sa fie urmata de menstruatie
- nici macar nu ma gandeam sa fiu insarcinata ...dar...pe 26.04 un test de ovulatie + , pe 27.04 test de sarcina + , pe 28.04 test +
- sani mai mari , burtica mai mare , constipatie , flatulenta , fara greturi si azi....am observat ca buricul meu se modifica
- sunt fericita pt ca vine dupa 6 luni de incercari si stres
-celor care asteapta cele 2 liniute , fetelor ...nu renuntati niciodata , va veni si randul vostru!

Mergi la inceput

Pentru cele interesate sa arate bine in timpul sarcinii si dupa ,

www.babyfit.sparkpeople.com

Mie mi se pare ok , exercitii de nivel mediu care sa ne mentina in forma.
Spor la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Felicitari noilor viitoare mamici zuzzu100, larisel si ma_mica, sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Am aruncat un ochi la Clubul scutecelor si am vazut ca exista deja niste bulgarasi si globulete de nov-dec 2007, mi-e teama ca acai24 o sa trebuiasca sa modifice iar. Ramanem la pufuleti?

Eu m-am dotat deja cu niste teste de ovulatie si numar zilele pana la perioada fertila, marturisesc ca sunt nerabdatoare sa ajung la partea in care folosesc testul de sarcina! Sper sa ne iasa tuturor cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Hello la toata lumea!

In legatura cu numele odiseii hai sa cadem de comun acord cu numele si cel ales sa ramana nu sa-l schimbam saptamanal ca mai exista o odisee.
Vroiam sa va intreb ceva, se poate sa faci un test de sarcina si sa iasa negativ chiar daca esti gravida, doar pt ca este facut prea devreme?
Felicitari viitoarelor mamici si sarcini usoare.

Gruia-Alexandru (14.09.2006)+ bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele eu propun "Mamici de pufuleti de ianuarie februarie 2010". Nu pufuleti de mancat ci pufuleti de pufffffff

Eu nici nu sunt insa inscrisa la odisee dar propun denumiri ca poate poate oi face si eu parte din aceasta odisee minunata.

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Buna
Intru si eu in aceasta odisee. Pufuletul meu se naste in 3-4 ianuarie 2010. Avem 5 sapatamani. Azi am aflat si sunt foarte fericita.Vreau fetiza!
Apropo pe cand trebuie sa mergem la nenea doctoru? Si ce trebuie sa luam de acum?(vitamine si alea alea)
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui acai24

Vroiam sa va intreb ceva, se poate sa faci un test de sarcina si sa iasa negativ chiar daca esti gravida, doar pt ca este facut prea devreme?
Felicitari viitoarelor mamici si sarcini usoare.

Gruia-Alexandru (14.09.2006)+ bebe 2

Da, este posibil, de ex eu am facut un test pe 22.04.2009 si mi-a iesit negativ..il voi repeta pe 14 Mai..cu toate ca stiu ca sunt , simt eu asta + ca am sanii m mari si tari, burta m mare, ..

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput