Mamici de globulete de ianuarie-februarie 2010

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ma inscriu si eu la odiseea globuletzelor de ian-febr 2010 avand in vedere ca detin 2 teste II si un bhcg in ziua 33 pozitiv. Dupa un calcul estimativ as avea DPN de revelion, dar poate trec anul cu bb la caldurica, cine stie. Am aderat si la odiseea de nov-dec 2009 dar as vrea si la globuletze, ca aici toate suntem la inceput, iar dincolo fetele sunt mai avansate.

Sa ma descriu un pic: am 29 ani si sunt la a doua sarcina, pe prima am pierdut-o acum 6 luni la 10 saptamani din motive necunoscute. Ca urmare stau cam stresata pana voi trece pragul de 12 saptamani.

Simptomele la 5s3z ar fi: sani foate foarte durerosi, greturi mai deloc (desi la sarcina anterioara mi-era rau de la inceput si vomitam cel putin o data pe zi), usoara balonare si ceva "miscare" in burtica.

5+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Vreau sa urez sarcina usoara si la termen burticutzelor deja consacrate simonette, andre_lina si zuzzu100. Sper ca n-am uitat pe nimeni, dar daca s-a intamplat rog sa ma ierte.
De asemenea vreau sa urez aspirantelor mult noroc dar si rabdare.

ioanact Trebuie sa fii optimista si increzatoare pt ca minunea se va intampla mai devreme sau mai tarziu. Te inteleg perfect pt ca am trecut si eu prin pierderea unei sarcini, dar uite ca am reusit dupa 4 luni de incercari si ma la Doamne-Doamne sa ma ajute sa ajung cu bine sa-mi tin puiul in bratze peste 9 luni.

mami_dulce Eu iau acid folic cate o pastilutza zilnic de vreo 3 ani de cand ne-am hotarat eu si sotzul meu sa concepem un . Ideea e ca asa a fost sa fie...abia dupa 2 ani de incercari a venit primul care din pacate a devenit ingeras. La inceput luam acid folic de 1 mg pt ca asa gaseam in farmacii, dar de vreo cateva luni iau de 5 mg. Plus ca s-a si ieftinit (de la 10 ron la 1.5 ron).

As propune sa facem si noi o listutza cu gravidutze asa cum am vazut la alte subiecte si mi se pare foarte utila pentru a ne cunoaste mai bine, dar si pentru nou-venite. In listutza am putea trece diverse informatii, de exemplu varsta, data ulimului ciclu menstrual, data probabila a nasterii, numele si varsta copilasilor pe care ii aveti deja etc. Ce spuneti? Pentru asta cred ca ar trebui s-o rugam pe acai24 sa munceasca un pic. Pleeease... Si apropo, sa stii ca mie imi place tare mult "globuletze", mi se pare o idee excelenta, mai ales ca in religia mea (crestin-ortodoxa de rit vechi) Craciunul, Anul Nou se sarbatoresc in ianuarie.

toate fetele si tin pumnii sa fie bine.

5+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Bine ai venit, larisel!

Urmaresc de cateva ori pe zi forumul nostru si chiar asteptam noi vesti.

Iti doresc multa sanatate si sa duci sarcina la termen.

Eu iau acid folig 1mg/zi...si deocamdata doar atat. Trebuie sa incepem cu vitaminele deja?

Saptamana viitoare merg la prima ecografie si o sa cer si sfaturi despre alimentatie si vitamine.

In continuare nu am pofta de mancare... mananc fortat , in schimb beau multa apa, sunt somnoroasa si plang din orice.

Voi ce simptome aveti?

Pup!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Hristos a Inviat!

FELICITARI! celor 3 mamici simonette,Andre lina si zuzzu100

Si eu sunt o mamica de clopotei de Ianuarie- Februarie 2008 (ca si Ellenuta) si sper ca luna asta sa imi iasa testul pozitiv.. imi simt sanii m tari..si parca simt eu ca e bebe, as vrea o surioara sau un fratior pt Ioana. Am uitat sa va zic acum aproape 2 luni am pierdut o sarcina, dar sper ca pe 14 Mai sa imi iasa testul pozitiv Doamne Ajuta! macar sa nu ma mai gandesc la acea sarcina, daca nu a fost sa fie (sa compenseze intr-un fel acea pierdere).

Doresc tuturor sa aveti parte de cele II liniute!
Asteptam aceste vesti cat de curand.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Draga mea,

Am intrat din intamplare pe ian-febr. 2010 si m-am bucurat mult sa te "revad" optimista si cu sperante mari ca esti insarcinata. nu stiu daca iti amintesti de mine de la fost ta odisee- de sept.-oct. 2009.
Iti doresc tot binele din lume, sa fie bebe si bebele sa fie cel mai sanatos copil din lume si sa-l aduci pe lume la fix 40 de sapt si sa iasa de nota 10.
Iti tin pumnii!

Dana 19+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Draga mea,

Am intrat din intamplare pe ian-febr. 2010 si m-am bucurat mult sa te "revad" optimista si cu sperante mari ca esti insarcinata. nu stiu daca iti amintesti de mine de la fost ta odisee- de sept.-oct. 2009.
Iti doresc tot binele din lume, sa fie bebe si bebele sa fie cel mai sanatos copil din lume si sa-l aduci pe lume la fix 40 de sapt si sa iasa de nota 10.
Iti tin pumnii!

Dana 19+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Multumesc , sper sa fiu insarcinata , imi aduc aminte..o sa m intru sa m vb cu voi..

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ma_mica spune:

Buna fetelor !
Ma primiti si pe mine in clubul vostru ?
Sunt ...cred si sper .... o viitoare ma_mica de 2010 ! Inca nu am confirmarea medicului si a analizelor ,dar am totusi 3 teste pozitive si niste mici simptome .
Sper sa ne tinem de urat si de bucurie pe acest forum in urmatoarele 9 luni ca aspirante mamici si de ce nu , dupa aceea , ca si mamici .
Bine v-am gasit si ...pe curand !

ma_mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetelor si Doamne ajuta!
eu am pierdut odiseea de nov-dec 2009 ... dar pe asta vreau neaparat s-o prind.

sarcina usoara mamicilor cu II confirmate... si succes celorlalte...
si

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

'Neata! Va salut de la birou pt ca eu in weekenduri lucrez la jobul 2. Dupa ce ca sunt la munca mai e si o vreme afara ...brrrr

andre_lina Eu iau pe langa acid folic 1 pastila/zi si magne b6 4 pastile/zi, utrogestan 4 ovule/zi, aspenter 1 pastila/zi si no-spa doar la durere (dar nu a fost cazul pana acum). Este parte din tratamentul dr Tutunaru de la Elias pt sustinerea sarcinii. Iau tratamentul de capul meu, dar dupa sarcina trecuta pe care nu am sustinut-o in nici un fel pana au aparut sangerarile (si a fost prea tarziu cand am intervenit cu injectii si pastile) acum imi iau masuri din timp. Sper sa nu ma insel. Oricum, am citit prospectele si nici unul din medicamentele astea nu este daunator in sarcina. La dr ajung abia pe 21 mai si o sa intreb atunci daca mai continui sau...vad ce imi recomanda. Mai vreau sa fac un eco de confirmare pana atunci, dar nu vreau sa merg nici prea devreme si sa nu se vada nimic. Voi cand faceti primul eco? Eu ma gandeam sa merg sambata viitoare, cand o sa implinim 6s3z.

ma_mica Bine ai venit si iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Vezi ca primele 10 mesaje sunt moderate si apar mai greu. Scrie-le mai repede ca sa scapi de moderare si mesajele tale sa apara in timp real, altfel e posibil sa le scapam si tu sa te superi ca vb singura.

se termina si weekendul asta. Asta e...O duminica placuta va doresc si pentru toate.

5+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

andre_lina Acum am vazut ca si tu ai mai putin de 10 mesaje. Cum i-am spus si lu ma_mica, scrie-le mai repede ca sa scapi de moderare.

5+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput