Mamici de globulete de ianuarie-februarie 2010

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_dulce spune:

zuzzu100 bine ai venit si Felicitari!!! eu aveam 22 cind s-a nascut Felicia , dar timp de 9 luni citisem toate articolele posibile din desprecopii si asa am ajuns sa avem o printesa adevarata...

stefimic succes la incercari!!!!

Un weekend perfect tuturor!!!!

Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005)

"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la toate viitoarele mamicute si la aspirante!
In urma sesizarii facute am schimbat numele odiseei noastre- din clopotei in globulete- daca cineva nu e de acord sa-mi comunice si modificam.
Raportez ca azi am facut tetul si a iesit negativ , dar avem luna viitoare tot timpul din lume sa facem si sa sper ca voi apartine acestei odisei. Ne dorim foarte mult o surioara pentru Gruia.
Pupici si sa auzim numai de teste cu 2 liniute.

Andreea Gruia- Alexandru(14.09.2006) + sa vina bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Eu propun ca numele acestei odisei sa fie fulgisori de ianuarie-februarie 2010 sau pufuleti de ianuarie februarie 2010.

Hai fetele propuneti si voooooooooooi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dulce spune:

mie imi place numele globulete

acai24 poate mai incerci peste citeva zile cu testul caci nu e exclus sa iasa pozitiv....

Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005)

"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

saptamana viitoare aflu daca ma alatur voua ....incercam de 2 ani sper ca luna asta sa mi se indeplineasca dorinta.De 2 zile am sanii babani si durerosi pe laterala si o stare ....un sentiment ciudat a,era sa uit si scurgeri...acum sper sa nu fiu paranoia.

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Hristos a Inviat!

FELICITARI! celor 3 mamici simonette,Andre lina si zuzzu100

Si eu sunt o mamica de clopotei de Ianuarie- Februarie 2008 (ca si Ellenuta) si sper ca luna asta sa imi iasa testul pozitiv.. imi simt sanii m tari..si parca simt eu ca e bebe, as vrea o surioara sau un fratior pt Ioana. Am uitat sa va zic acum aproape 2 luni am pierdut o sarcina, dar sper ca pe 14 Mai sa imi iasa testul pozitiv Doamne Ajuta! macar sa nu ma mai gandesc la acea sarcina, daca nu a fost sa fie (sa compenseze intr-un fel acea pierdere).

Doresc tuturor sa aveti parte de cele II liniute!
Asteptam aceste vesti cat de curand.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Deja mamici de ianuarie-februarie 2010? Felicitari, fetelor! Sa aveti cele mai frumoase si mai usoare sarcini si niste copilasi minunati!
Si felicitari in mod special colegei noastre Simonette Esti o mamica super, esti o curajoasa! Sa ai o sarcina minunata, usoara si un bebe cel putin la fel de frumos, vesel, sanatos si dragalas ca fratiorii lui!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Salutare mamici......Deja odiseea de 2010 ? Eu sunt in cea de 2008.
Va doresc sarcini usorae, iar la cele in asteptare, sa apara cele 2 liniute.
Ioana, bafta, sa fie cu ochisori, ca tare mult iti doresti asta.

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata, mamici si aspirante!

Suna bine"globulete", dar si "pufuleti" e dragalas.

Eu, la 4 saptamani trec prin stari si stari: acum rad, acum plang. Am insomnii, ma trezesc panicata, imi bate inima foarte tare, nu am pofta de mancare si ametesc des. Sper sa fie natural, si sa se dezvolte normal .

Ce caut acum este un regim alimentar adecvat, incat sa ma vitaminizez si sa nu iau in greutate excesiv .

Daca aveti sugestii, va rog ajutati o incepatoare inconjurata de tinere fara experienta.

Va pup! Bafta la liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Ioana, bafta, sa fie cu ochisori, ca tare mult iti doresti asta.

MARINELA
[/teal]

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Multumesc! Sa dea Dumnezeu sa fie si sa pot duce sarcina pana la cele 40 de sapt., si sa nasc un bebe sanatos si cuminte.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput