Mamici de globulete de ianuarie-februarie 2010

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna fetelor, sunt mamica unui baietel de 2 ani si 2 luni si de luna viitoare s-a dat unda verde si la noi pentru bebe2.
mi-as dori sa va fiu alaturi,dar vom vedea.
va doresc numai teste cu 2 liniute, sarcini usoare, bebei sanatosi si papaciosi.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dulce spune:

Buna viitoare mamici

Astept si eu sa pot sa ma inscriu la odiseea de clopotei...Saptamina viitoare vom vedea ce arata testul si daca vor fi 2 liniute vom astepta minunea cam pe 20 ianuarie 2010.

Am si o intrebare-voi luati acid folic aparte sau intr-un complex de vitamine? Caci eu am citit ca e mai bine de luat aparte, dar medicul de familie mi-a zis ca e de ajuns sa beau Materna caci acidul folic este prezent in acest complex intr-o doza suficienta de 1 mg. Dar o prietena care este proapata mamica mi-a spus ca ea a primit si acid folic si materna...deci s-a primit o doza dubla pentru ca asa i-a spus medicul..Deci nu mai inteleg..

La prima sarcina eu bausem doar acid folic primele 3 luni, dar cred ca e important sa primim si celelalte vitamine...

pupici

Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005)

"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

primii bebei isi anunta prezenta!!! ce frumos!!!
Si io vreau aici!!!

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/FVwOp2.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

mami_dulce, eu iau acid folic ca atare (la noi sunt pastilute) si dupa ce vad testul cu doua liniute o sa iau Materna (tot pastilute sunt aici). Ma gandesc ca la momentul conceptiei ar trebui sa fie suficient acid folic in organism daca iau 5 mg pe zi pana atunci si exact cum ti-a spus doctorul, pe urma se gaseste si in Materna. Pe de alta parte, nu iau Materna pana sa raman insarcinata, ca-mi creste pofta de mancare si risc sa intru in sarcina cu cateva kg in plus (nu ca n-as avea deja ) Bafta multa tuturor!

Am editat ca sa clarific nitel exprimarea, mi s-a parut ambigua initial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Multumesc pentru incurajari!

Eu am facut testul cand am sesizat o intarziere de 4 zile...si SURPRIZA! Apoi, pt ca nu imi venea a crede l-am repetat de 2 ori :) si acelasi rezultat fericit.

Despre simptome: sani intariti si sensibili la atingere, usoare greturi...si la mine sunt si balonari :(.

Iubitul meu a primit vestea cu mare bucurie si m-a incurajat mult, asa ca acum ne concentram sa creasca frumos in burtica si sa vina pe lume cu dragoste.

Va pup si sper sa fim cat mai multe impreuna in urmatoarele 8-9 luni!

Mergi la inceput

Wooow!!!
Andre_lina Felicitari!!!!
Acum ramine doar bebe sa creasca mare si sanatos la mami in burtica
Saptaminile viitoare vom deveni tot mai multe care vom descoperi ...

pupici tuturor si succes la testari

"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."

Mergi la inceput

Simonette felicitari pentru curaj...si pentru 2 baietei frumosi!!dar si pentru bebele care va veni pe la sarbatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzzu100 spune:

Buna! Si eu sunt o viitoare mamica si se pare ca voi naste prin ianuarie 2010. am 5 saptamani acum si as vrea sa intru si eu in grupul vostru. sunt o viitoare mamica tanara, am 24 de ani si nu am deloc experienta in acest domeniu. totul este nou pentru mine si citesc cu mare interes ceea ce postati voi , pt ca ma ajuta sa inteleg multe lucruri. sper ca mamicile care astepta sa vada cat mai curand 2 liniute si sa aveti bebelusi ft frumosi si sanatosi. sper sa ma primiti in grupul vostru. pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzzu100

Buna! Si eu sunt o viitoare mamica si se pare ca voi naste prin ianuarie 2010. am 5 saptamani acum si as vrea sa intru si eu in grupul vostru. sunt o viitoare mamica tanara, am 24 de ani si nu am deloc experienta in acest domeniu. totul este nou pentru mine si citesc cu mare interes ceea ce postati voi , pt ca ma ajuta sa inteleg multe lucruri. sper ca mamicile care astepta sa vada cat mai curand 2 liniute si sa aveti bebelusi ft frumosi si sanatosi. sper sa ma primiti in grupul vostru. pupici!

Bine ai venit! Si eu tot 24 am :) si sunt de pe alta planeta. Dar sunt convinsa ca ne vom descurca. Eu am 4 sapt.

PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

eu sunt o mamica de ianuarie-februarie 2008.

va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!

PS: va trebui sa gasiti alt nume ptr clubul scutecelor .. clopoteii sunt luati deja ... CLOPOTEI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2008.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput