varsta admitere in gradi de stat
Din cate stiti este vreo sansa sa imi primeasca fetita in varsta de 2 ani si 7 luni la gradi de stat in toamna? Stiu ca inscrierea este acum, dar are sens sa incerc?
Din gradinitele particulare, puteti sa-mi recomandati ceva cu pret rezonabil si conditii bune, cu transport asigurat?
Multumesc,
Livia, mami de Irina (19.01.2007) si Alex (10.11.2002)
Raspunsuri
szivarvany spune:
Livia, la noi a depins de educatoare. Nimeni nu a spus nimic, in grupa mica erau copii de 2,5 ani, 3,5 ani 
La grupa mijlocie insa a dus doar copiii de 4 ani+.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
floric_ea spune:
buna,
incearca si vezi ce si cum, vbste cu directoarea (cel putin la noi la gradi asa este).
noi am, inscris fetita mica (face 2 ani 8 luni in septembrie) insa ni s-a spus ca o vor primi in ianuarie cand face 3 ani si pana atunci i se pastreaza locul. in fine, noi avem oricum prioritate ca e sora inscrisa in aceiasi gradi.
prietena mea, in aceiasi situatie, a incercat sa o inscrie pe cea mica acum, pana in 3 ani si nu a reusit din pacate.
anya spune:
La noi la gradinita au fost 3 cazuri (unul al puiului meu) de copii inscrisi care nu aveau 3 ani impliniti la 1 septembrie. In toate cazurile era cate 1 frate/sora la grupa mare. 2 din copilasi au venit de la 1 septembrie, cel de-al treilea doar de la 1 ianuarie pt ca nu reusise sa fie independent de pampers.
O colega de-a mea are fetita de de 2 ani inscrisa la grupa mijlocie pentru ca a acceptat-o educatoarea (mama altei colege
).
Ideea e ca nu sunt obligati sa-ti primeasca puiul, dar daca au bunavointa (in special educatoarea) ar putea sa o faca. Dar e foarte important ca pana la inceperea gradinitei sa rezolvati afacerea pampers si sa stie cat de cat sa manance singurica. Restul se invata la grupa mica.
matahut spune:
Au inceput inscrierile oficiale??????????????
Si noi avem pui care face 3 ani la sf lui sept...sper sa nu avem probleme. La noi la gradi, de regula, ti-l inscriu de acum, dar il aduci cand implineste 3 ani.
petrean spune:
baiatul meu implineste in 15 decembrie 3 ani, si doar cu "interventii"mi l-a inscris..deci.."traiasca pilele"![]()
Bogdana - mama de minuni gemene
Catalin si
Vlad-17.03.2009 si smekerie
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
gabitaco spune:
Fetita mea a intrat la gradi la 2 ani si 9 luni si a mai fost o fetita de 2 ani si 8 luni in grupa.Noi cunosteam educatoarea...deci situtia cam iese din calcul.![]()
Legal...vrasta pt gradinita e 3 ani, dar depinde f mult de educatoare si de nr. de locuri- raportat la nr de cereri de inscriere. Au prioritate copilasii care au deja 3 ani impliniti la 1 sept.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
Ramonika spune:
legal nu, insa "cu pile" se poate. depinde si de copil, sa nu faca pe el si sa manance singur cat de cat.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
mexxa spune:
Tot am citit de pile..pile...are cineva relatii sa puna si pt noi o vorba buna la o gradi de stat din sect 5....
cu spaga bineinteles...dar pentru ca nu am viza de flotant mi sa cam dat cu flit...
face 3 ani in sept.![]()
Sebicu
Pupici
, mamica lui Bibi cel poznas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!
_
Te rugam Doamne,
vindeca durerea copiilor. Alunga de la ei toata boala
si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor
si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,
cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau
si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra
rugaciune pentru copii bolnavi, stinge-le focul
ce i-a cuprins, inceteaza-le boala, ridica-i din patul
durerii, intru marirea Ta.
Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele,Hristoase
Dumnezeule si Tie marire inaltam
in vecii vecilor.
Amin.