varsta admitere in gradi de stat

varsta admitere in gradi de stat | Autor: livia72

Link direct la acest mesaj

Din cate stiti este vreo sansa sa imi primeasca fetita in varsta de 2 ani si 7 luni la gradi de stat in toamna? Stiu ca inscrierea este acum, dar are sens sa incerc?

Din gradinitele particulare, puteti sa-mi recomandati ceva cu pret rezonabil si conditii bune, cu transport asigurat?

Multumesc,

Livia, mami de Irina (19.01.2007) si Alex (10.11.2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Livia, la noi a depins de educatoare. Nimeni nu a spus nimic, in grupa mica erau copii de 2,5 ani, 3,5 ani
La grupa mijlocie insa a dus doar copiii de 4 ani+.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

buna,

incearca si vezi ce si cum, vbste cu directoarea (cel putin la noi la gradi asa este).

noi am, inscris fetita mica (face 2 ani 8 luni in septembrie) insa ni s-a spus ca o vor primi in ianuarie cand face 3 ani si pana atunci i se pastreaza locul. in fine, noi avem oricum prioritate ca e sora inscrisa in aceiasi gradi.

prietena mea, in aceiasi situatie, a incercat sa o inscrie pe cea mica acum, pana in 3 ani si nu a reusit din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La noi la gradinita au fost 3 cazuri (unul al puiului meu) de copii inscrisi care nu aveau 3 ani impliniti la 1 septembrie. In toate cazurile era cate 1 frate/sora la grupa mare. 2 din copilasi au venit de la 1 septembrie, cel de-al treilea doar de la 1 ianuarie pt ca nu reusise sa fie independent de pampers.

O colega de-a mea are fetita de de 2 ani inscrisa la grupa mijlocie pentru ca a acceptat-o educatoarea (mama altei colege).

Ideea e ca nu sunt obligati sa-ti primeasca puiul, dar daca au bunavointa (in special educatoarea) ar putea sa o faca. Dar e foarte important ca pana la inceperea gradinitei sa rezolvati afacerea pampers si sa stie cat de cat sa manance singurica. Restul se invata la grupa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Au inceput inscrierile oficiale??????????????
Si noi avem pui care face 3 ani la sf lui sept...sper sa nu avem probleme. La noi la gradi, de regula, ti-l inscriu de acum, dar il aduci cand implineste 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

baiatul meu implineste in 15 decembrie 3 ani, si doar cu "interventii"mi l-a inscris..deci.."traiasca pilele"

Bogdana - mama de minuni gemeneCatalin si Vlad-17.03.2009 si smekerie Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Fetita mea a intrat la gradi la 2 ani si 9 luni si a mai fost o fetita de 2 ani si 8 luni in grupa.Noi cunosteam educatoarea...deci situtia cam iese din calcul.
Legal...vrasta pt gradinita e 3 ani, dar depinde f mult de educatoare si de nr. de locuri- raportat la nr de cereri de inscriere. Au prioritate copilasii care au deja 3 ani impliniti la 1 sept.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

legal nu, insa "cu pile" se poate. depinde si de copil, sa nu faca pe el si sa manance singur cat de cat.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Tot am citit de pile..pile...are cineva relatii sa puna si pt noi o vorba buna la o gradi de stat din sect 5.... cu spaga bineinteles...dar pentru ca nu am viza de flotant mi sa cam dat cu flit... face 3 ani in sept.
Sebicu
Pupici

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!_
Te rugam Doamne,
vindeca durerea copiilor. Alunga de la ei toata boala
si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor
si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,
cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau
si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra
rugaciune pentru copii bolnavi, stinge-le focul
ce i-a cuprins, inceteaza-le boala, ridica-i din patul
durerii, intru marirea Ta.
Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele,Hristoase
Dumnezeule si Tie marire inaltam
in vecii vecilor.
Amin.

Mergi la inceput