~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, faci ce faci si iar te alegi cu un avertisment... si sa stii ca m-am gindit cind am citit ce ai scris ca poate ti-o iei...

Tineti-mi pumnii, ma duc sa vad daca reusesc sa ma inscriu la engleza si sa ramin cu bursa pina in septembrie... Revin cu cititul si scrisul cind ma intorc.

La multi ani, Stefan!
La multi ani, Onixone!
Casa de piatra, Mercedes! Sa aveti ani multi fericiti impreuna si de acum incolo! Dar cosul e de la sot, ti l-a trimis la servici sau de la colegii de servici? Ma prind cam greu la ora asta... Oricum ar fi, e un gest tare frumos!!!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi, aniversare frumoasa si casa de piatra in continuare!

Multumesc de urari pentru gasit bona. Dora intre timp s-a angajat, a zis ca vrea sa-si faca anii de vechime pentru pensie plus ceva probleme personale, a zis ca nu mai poate veni la noi. Andrei inca o iubeste foarte mult, se vede cum se lipesc amandoi de cate ori se vad. Si Raducu s-a dus repede la ea, e un copil sociabil si vesel.

In principiu m-as intoarce la vara, augus poate, la servici. Si vreau sa gasesc bona din timp, ca sa se acomodeze piticul si sa stau eu linistita.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Alex si Stefan sa cresteti mari si frumosi si sa aduceti ajutor la mame acasa.

Elisor ma depasesc problemele si nu stiu cand trece timpul.Promit ca revin in forta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

LA MULTI ANI ALEX!

LA MULTI ANI STEFAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Wow, dar stiu ca ati scris ceva zilele astea, din pacate nu am apucat sa citesc. Vreau sa fac urarile de rigoare, majoritatea cu intarziere:

La Multi Ani, Tudora!

La Multi Ani, Alex!

La Multi Ani, Stefan!

Sa cresteti mari si fericiti sa-i faceti pe parintii vostri mandri de voi!

La Multi Ani, Oana!

Casa de piatra, Mercedes!

Povestiri de 1 Mai si poate mai multe dupa ce apuc sa citesc si eu... cand o fi asta! Seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

“La Multi Ani!”, strengarului blond Stefan, cel mai awesome balanel , sa-ti dea Domnul sanatate, fericire, bucurii, zile senine . Sa aduci parintilor tai numai bucurii in viata.
Waw Cornelia, in curand Stefan nu vai mai fi mezinul familiei, ci a big brother. Sa-si intre cat mai voiniceste in noul rol. Ai doi copii tare frumosi, sunt sigura ca sic el de-al treile va fi la inaltime. Sa te bucuri pana la adanci batraneti de ei .

“Casa de Piatra” Mercedez, la cat mai multi ani in fericire si numai zile senine. Ma bucur ca Bia a scapat de fire, si se vindeca, iar totul a decurs comform planului.

OanaEnglezoica, “La Multi Ani!” mamica de Alex, sa fi sanatoasa, fericita, sa-ti dea Domnul tot ce-I mai bun pe lumea asta, toate dorintele tale sa devina realitate.

Cum fu petrecerea? Sper ca pana la urma Alex sa se fi simtit bine, asta e cel mai important. Iar cu tortul ... asta este nu toata lumea trebuie sa fie gospodina.

Mie imi pare rau ca nu sunt mai aproape de Danelutza, clar avea un job de la mine

Elisor, ai dreptate, Patrick e un copil tare vessel, mai ales cand suntem in deplasare, Daca acasa mai are toane, mofturi in schimb cand suntem plecati n-avem nici o treaba cu el. Aseara discutam cu Petrut, ca e normal sa nu vrea sa mearga sa doarma la prieteni , sa stea fara noi, doar el are atata fun cu parintii, cum sa piarda asemeena ocazii.
Mi-am inveselit dimineata cu comentariile la poze .

In cateva cuvinte weekend-ul a trecut bine, obositor dar frumos, mai ales pentru copii. Am avut noroc si de vreme frumoasa, putin racoare sambata in schimb duminica a fost superb.
Copii s-au inteles bine, mai ales sambata si duminica dimineata. Problema a fost duminica dupa masa, dupa ce au venit parintii celui mic, care s-a schimbat 360 grade si a fost super marait si dezmierdat. Pana atunci n-am avut nici o problema cu el.
Am pous poze din weekend aici: http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-05-02/09:48:24
Duminica Patrick a stat fara de la 10 dimineata, un nap mic de 1 ora de la 2 la 3 p.m. si pana seara la 7:30 p.m. Asa ca la 9 dormea dus, iar azi dimineata la 7:20 a.m. greu l-am trezit. Dar s-a trezit happy, doar cand am ajuns la daycare, a fost dulce tare, inainte de a pleca mi s-a suit in brate, si-a pus capul pe umarul meu , mi-a spus ca o sa-mi duca dorul, dar ca asta e serviciul lui si acum trebuie sa ramana la daycare. Iar cand vin sa-l iau ma roaga sa ma opresc sa-I cumpar un muffin ca sigur va fi foarte hungry.

Laura, ma bucur ca ai aparut. Mi-era tare dor de postarile tale. Experienta cu barbieritul … am avut-o si eu … imi aduc aminte ca ma fascina tare cand il vedeam pe tati, si ce mi-am spus … ia sa incerc … Imi aduc aminte chiar daca am fost mica, ma bucur ca nu mi-am lasat cicatrice pe obraz …si cu timpul a trecut.

Clara, ma bucur ca sunteti bine si doar lipsa timpului te tine departe de noi. m-am delectat cu comentariile de la poze. Esti o draguta.

Gabitzam, bafta multa cu bona, sa gasiti una cel putin la fel de buna ca Dora. Deja mergi inapoi la munca? Parca in Ro ai 2 ani de zile. Te intorci mai repede?

TDI, welcome home. Vacantele in Ro dupa parerea mea nu sunt vacante ci o continua alergatura.

FlorentinaG, Elisor buna idee cu montajul, mai ales ca e ultimul din episodul scutecele Parerea mea e ca ar trebui sa asteptam pana se gata toate aniversarile si apoi sa il realizezi.

Gata ma intorc la munca, ca am o gramada de terminat, am crosetat la mesajul asta de azi dimineata … i-am si pierdut sirul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mercedes ce bine ca ati scapat de ate si inca intr-un mediu foarte familiar Biei. Sa nu uiti sa ne arati aranjamentul floral. Un gest impresionant din partea colegilor. La noi in birou a iesit o colega la pensie si vineri isi tine petrecerea, din 40 de colegi nu stiu daca merg 15 la cheful ei. Pe langa scuzele invocate de unii si altii mai e si motivul ca n-a fost prea iubita, deci tine si de om. Nici eu nu merg

Adina am vazut Vulcanii noroiosi si din perspectiva ta , daca-mi organizam altfel ploile aveam mari sanse sa ne intalnim. Voi ati avut vreme ceva mai buna, cu o zi in urma a batut un turbat de vant asa ca pozele noastre nu sunt prea vesele . Sunt curioasa daca a existat pericolul alunecarii prin noroi sau a fost uscat perfect solul? Cat timp ati facut pana la Vulcani? Anyway, foarte frumoase pozele, Papadia e o dragalasa si jumatate, mi-ar placea s-o cunosc mai mult decat virtual.

Laura mi s-a strans instinctiv stomacul cand am citit de experienta Deliei, intotdeauna am avut oroare de lama.

Teddy no, unde e povestirea, unde-s pozele?

Cris acum am citi c-ai scris de Carina, sanatate multa si sa aiba efect cat mai repede antibioticul! Apropos de hotelul Aro, l-au renovat si s-au gandit sa faca o piscina mai emancipata dar la sapaturi au dat pesete in sit arheologic asa ca a picat ideea.

Marilena dar cel putin sunteti bine, Marutu? Pentru Bert e a doua vacanta in Ro, nu?

Anca m-am distrat copios de comentariile tale...ii trimit eu o tava de muffinsuri ca si la mine sunt cerute. Eu am prestat aseara la 10 clatite ca i se facuse pofta mare baietului mamii si i-am facut pe plac, si mie , c-am halit la foc automat si azi toata ziua mi-am descantat tuburile gastrice.
Sunt atat de dulci copiii astia, si Bianca la fel imi spune dimineata "o sa-mi fie dor de tine mami si te iubesc mult", ma inmoaie cand o aud, dar ma bucur c-o las vesela si-si intra-n ritmul de gradi un doi.

Bianca are prostul obicei sa sara in pat (cand n-o vad) iar aseara a prestat din nou si a dat cu fruntea de marginea patului, acum are un cucui, o vanataie si-o dunga de-a curmezisul fruntii, ca vacutele alea insemnate in frunte. M-am speriat foarte rau ca plangand a venit sa-mi spuna ca s-a lovit la "creiere" .

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani, Oana... sa fii sanatoasa si tot ce ti-ai dorit sa ti se implineasca.

La multi ani pentru Alex ca e nascut pe 3 mai... sa fie sanatos

La multi ani Stefan (Cornelia), te pupam. Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Oana !
Sanatate, bucurii, impliniri, satisfactii si de ce nu,
o bebelina frumoasa, ca flacaul din dotare !
Sa fii iubita si fericita !

La multi ani, Stefan !
Sa cresti mare, sanatos, voios, vesel si frumos, sa aduci doar bucurii parintilor, iar drumul vietii sa-ti fie presarat doar cu bucurii, fericire si noroc !

Casa de piatra, Mercedes !
La cit mai multi ani impreuna, viata indelungata, fericire si iubire, alaturi de cei dragi !

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc fetele!
Ce-i mai important e ca acel cos frumos mi-a fost trimis prin curier de sotul meu la serviciul meu, scuze poate nu m am exprimat eu bine.
Poza n am incarcat-o inca intre timp ieri am avut si o intalneala dc oradea, i am luat o bicicleta biei tot ieri si se pare ca n am avut noroc cu ea. Azi va tb sa o ducem inapoi si sa luam alta.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput