~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI ANNELISE!
LA MULTI ANI ALYSSA!
Sa fiti tot ce va doriti in viata!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani fete frumoase si minunate, PATRICIA si ALYSSA !!!

Mami Fran si mami TDI, sa va creasca fetele mari si frumoase si norocoase si sanatoase! Bucurii multe si veselie tot timpul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani PATRICIA- ANNELISE (Iepurete de Fran)
La multi ani Alyssa!!
sa fiti sanatoase, norocoase, iubite si fericite.

Androix ce ai facut la examen?
am venit mai devreme la servici ca am avut treaba dar imi cad ochii in gura, sunt de la 7.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ieri se pare ca am uitat sa ii urez La multi ani lui Oana si Casa de piatra lui Mercedes.Imi cer scuze.

Iar pentru ziua de azi la multi ani lui Iepurete(Patricia) sa ai parte numai de lucruri bune si la multi ani pentru Atomica( Alyssa) sa ai parte numai de bucurii si sa primiti amandoua azi numai ce va doriti.

Elisor suntem bine in parametri normali.E a 2 vizita si mai lunga si cu condus in ro asa ca pot spune ca i-a placut dar de strazi si de soferi ne abtinem.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Si eu sunt varza de oboseala, azi noapte am facut ture cu Bianca la baie , nici Andreas, nici Dan nu sunt tocmai ok asa ca a ramas acasa cu copiii. Eu a trebuit musai sa vin la servici, aici nu prea imi pot permite luxul sa imi iau concediu, nu ma deranjeaza, asa ca Dan e a treia oara anul asta cand sta acasa cu Bianca.
Singurul lucru in comun mancat de toata lumea sunt cartofii frantuzesti.

Am tot vrut sa-ti spun OlgaT, am vazut pozele cu Sophia, e o dulcica de papusa, frumoasa, e perfecta, cel mai mult imi place poza in care o tine Tony in brate. I-ai lasat parul mai lungut si ii sta foarte bine, pare ca i se onduleaza. Si tu ti-ai lasat parul lung, a fost o surpriza cand te-am vazut, sa nu te recunosc. Si taticul ce mandru e c-are si-o fetita. Sa va traiasca copiii, sa fie sanatosi si voi la fel, sa va puteti bucura de fiecare clipa alaturi de ei! Sa mai pui poze cu copiii!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Patricia!

La multi ani fericiti Alyssa!

Multumim din suflet pentru urari ! Am petrecut ieri frumos, zic eu . Sper sa imi fac timp sa pun cateva poze zilele astea. Stefan a rezistat, dar seara a picat rupt si a facut iar febra cu frison de m-am speriat. I-am dat paracetamol si a dormit binisor toata noaptea. Daca o tine asa merg cu el la doctor.

Cu scuzele de rigoare, dar abia acum m-am prins:

La multi ani fericiti Oana!

Mercedes, multi ani fericiti impreuna in continuare!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !
Patricia, Alyssa - sa fiti fericite si sa primiti de la viata tot ce va doresc parintii !
Parca erau mai multi copii in gasca de 5 mai... pacat ca nu mai avem vesti de la mamicile lor.

Mercedes, la multi ani fericiti ! Frumoasa surpriza, intr-adevar.

Eli, n-am stiut ca au dat peste vestigii... chiar ma miram anul trecut ca nu se mai termina cu santierul din fata hotelului...
Noi am fost la Vulcanii noroiosi dupa o noapte in care plouase Am fost inspirati sa ii luam Carine cizmele de cauciuc, si noua incaltari de schimb (bocanci), si a fost bine. Dar luneca noroiul acela ceva de speriat ! Si se lipea de incaltari, la un moment-dat Carina a ridicat piciorul sa paseasca, si cizma i-a ramas lipita in noroi Daca am timp, trimit ceva poze pe contul comun.

Cornelia, multa sanatate blondinului meu preferat !

Gusta, pana la urma Ruti mai ia tratament ? Ati terminat cu mersul la medici ?

Azi noapte la 4 ii trageam Carinei mucii cu aspiratorul , a facut un pic de febra, dar de-abia de azi sper sa scapam de febra. In schimb, tuseste, si pediatra ne-a recomandat Eurespal. Voi ce experiente ati avut cu Eurespalul sirop ? E bun de ceva ? De cateva zile ii dau Plantusin, care e super ok.

Sa aveti o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Chris, multumesc. Multa sanatate si Carinei! La noi (la Maria, mai exact, care a experimentat cam tot ce se poate pentru tuse ) Eurespalul a fost f. bun. Adica a avut rezultate, dar i l-am dat dupa luni bune de tuse, asa ca e posibil sa ii fi trecut si fara el .

Elisor, sanatate multa Biancai si restului trupei!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Patricia!La multi ani Alyssa mea!Va invitam la si !Nu-mi vine sa cred ca am copil de 4 ani, si-a facut si unghiile rosii deci clar e domnisoara mare!As mai sta la povesti cu voi dar trebuie a ma invart de tort si cadou, musai sa marcam momentul deseara! Azi s-a intors la gradinita, destul de indiferenta dar fara circ din fericire, zilele trecute era categoric "nu" si imi faceam probleme cum va fi reintegrarea dupa atatea saptamani de kiul.
Teddy si Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Am intarziat la urari:
STEFAN, PATRICIA,ALYSSA

LA MULTI ANI, SA FITI FERICITI SI SANATOSI, SA PRIMITI CADOURI MULTE

Mercedes:eheee...ce frumos sa primesti flori la locul de munca.La cat mai multi ani de casatorie!!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex[/purple]

Mergi la inceput