~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 13
elisor spune:
Buna din nou!
Nelia nu mai fi suparata, nici pe tort, nici pe facultate, totul se rezolva daca privesti cu optimism. Imi pare rau ca e bolnavioara Tudora, chiar de ziua ei, sanatate multa si-un
sa nu mai fie trista! Febra de la ce? Doar febra?
Laura am vazut pozele, de cand nu le-am mai vazut pe fete, Delia a crescut binisor si s-a facut tare dragalasa si finuta, iar Bianca are niste ochi si-o privire...nu stiu zau cum o scoateti la capat cu baietii, daca pana acum a mai mers cum a mai mers mare grija de acum incolo. E foarte frumoasa! Felicitari pentru silueta de invidiat, mai ales c-o mentii de multa vreme, poate faci o exceptie de la scarba pentru servici si te tragi in poza cu tinuta din dotare, eu sunt innebunita dupa oamenii in uniforma. Delia nu mai are nimic din aerul de baietoi de pe la 1 an, s-a facut o finuta, e o papusa!
Anca zici ca nu intri in panica dar cand stii ca esti la granita cu gripa e mai prudent sa fii atent la orice, sa-si anuleze delegatiile cat poate de mult ca e riscant sa mearga...ma gandesc la oamenii aia din Mexic, dupa ce ca sunt amarati mai vine si nenorocirea asta peste ei. Ma refer la cei din clasa de jos/mijloc care intotdeauna sunt cei mai expusi. Doamne ajuta sa trecem si peste asta cu bine, multe nenorociri mai sunt in lume.
Beatrice ce smecheras mai e si Alex, mi-a placut ce tactico taie castravetii si cata dexteritate are. Ce dulce e cum a adormit pe scaun. Mor cand ii vad pe unde adorm si in orice pozitie, cum am vazut-o si pe Georgia a Andreei. Frumoase si pozele din Cehia si Ungaria.
Lucas multumesc frumos dar inca nu stim daca mai mergem si unde anume, ba e soare si spunem ca plecam ba sta sa ploua si nu mai plecam, cred ca se datoreaza starea asta de la servici
, vin zvonuri contradictorii, ba vine unul si spune ca se pleaca mai repede ba intra altul si spune ca stam la program normal, culmea toti au cele mai firbinti surse ![]()
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ChrisDun spune:
Tudora, multa sanatate si fericire !
Am scris mai devreme un mesaj lung, dar n-a mai mers conexiunea la internet, si l-am pierdut
. Nu mai reiau ca m-am enervat. Doar vreau sa ii urez Laurei bun revenit la noi ![]()
Week-end placut! Pe unde plecati ?
elisor spune:
Andra bafta multa, sa-ti iasa cum iti convine mai bine!
Lucas felicitari taticului dar pe jumatate le meriti tu!
Gabitza foarte bine alese pozele din albumul Funny pics, numai una si una, m-am distrat copios cu ele
Pana la urma s-a plecat mai repede, ce e amuzant ca eu, care m-am invoit sa plec cu o juma de ora mai repede, plec ultima.
Inchid sandramaua ca altfel pierd trenul, va pup!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Florentina G spune:
La Multi Ani micutei patinatoare a grupului nostru!!!! Tudora, sa ai o viata frumoasa, plina de bucurie si iubire, sa te bucuri de familia ta minunata toata viata si sa o faci pe mami a ta sa planga de bucurie peste ani, cand vei fi mare si va vedea toate roadele efortului ei de acum de a creste niste copii fericiti si cu principii sanatoase!
La multi ani Andreea!!!! Sa ai parte de tot ce-ti doresti de la viata asta, sa te bucuri cat mai curand de roadele muncii tale de studenta si mai ales sa-ti pastrezi tot timpul spiritul vesel si ambitia care te-au ajutat sa treci mai usor peste zilele grele!
Oana, Casa de Piatra, sa traiesti multi ani fericiti alaturi de baietii tai frumosi si sper din tot sufletul sa va vedeti cat de curand planurile de afaceri realizate!!!
.... sunt in urma cu cititul... am facut urarile ca sa fiu sigura ca apuc pentru ca am mai inceput un mesaj acum 2 zile pe care nu am reusit sa-l trimit ca a venit Patrick , a apasat pe o tasta si dus a fost..!!!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
NewMami spune:
"La Multi Ani!", Tudora, multa multa sanatate (of ce rau imi pare chiar de ziua ta esti beteguta - sa-ti treaca repede si sa te poti bucura de tortul yummy facut de mami). Sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lumea asta, sa te bucuri de familia frumoasa in care cresti.
ohooooooo, Laura - welcome back - hai ca ce-a fost mai greu a trecut - adica introducerea. Eu m-am delectat cu pozele fetelor ceva mai demult, si m-am indragostit de amandoua. Cel putin din poze se vede ca sunt si prietene bune. M-a dat gata Delia cu remarcile ei, cred ca iti melt-uieste sufletul.
Ma bucur tare, tare mult ca ai revenit printre noi. La problema timp ... nu stiu daca esti singura, plus mai adauga pierdere de memorie, etc .... welcome to the club.
Elisor, ce faci fato in Sigisoara asa de una singura? ti-ai pus de un date
asa in mijlocul saptamanii?
Da, gripa asta virala nu e de joaca, eu sper sa o tina sub control, desi statistic e ingrijorator, cazurile se dubleaza in fiecare zi. Nici nu pot sa ma gandesc ce-o fi in Mexic, mai ales in Mexico City care are peste 8 milioane de oameni, parca sau chiar mai mult, unde downtown e OK, dar periferiile sunt jalnice, fara apa, fara igiena, birrrr, explicabil cum s-a extins asa de repede.
Cloreta, ma bucur ca ai aparut ... dar mult prea scurt si sec ... sper ca sunteti bine.
Deci fetele din tara sa inteleg ca va pregatiti care mai de care de minivacante. Sa aveti timp cat mai frumos, si distractie cat cuprinde.
La noi azi si maine va ploua, dar cica maine dupa masa incepe sa se insenineze. Sper sa fie sambata frumos, ca sa aiba copii fun la chiu-chiu train, si sa ne fie noua mai usor cu cei doi pusti, caci altfel o sa ne manance urechile.
onixone spune:
LA MULTI ANI TUDORA!!!!!SA CRESTI MARE SI SA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN IN LUMEA ASTA
Nelia nu-i nimic daca nu iese crema ca in reviste.Si eu ma apuc de tort sambata seara.PRIMUL TORT IN VIATA MEA.(nu ca mi-au fi iesit prajiturile pana acum, dar am luat de pe net ceva simplu....edit: asa era si prajitura cu visine...dar din pacate nu a iesit)
Am decis sa facem ziua lui Alex la un loc de joaca, 2 ore, eu vin cu tort ca i-am anuntat tarziu ceea ce imi convine ca ei aveau un tort de cacao(asta ca sa vorbesc frumos) si mi-l dadeau la 15 lire, pa cand eu pot lua de la turci un tort extraordinar cu 10 lire.
Am platit pt 10 copii, sa vad pe cine invit acum, ieri fii-miu a vrut sa invite de la gradinita, acum cica : he is not mai friend anymore!!!Dar eu tot am sa invit, ca vorba aia, dai un ban si stai in fatza.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Florentina G spune:
Am citit repede, pe diagonala...
Se stransesera multe de spus si acum am mintea goala
! Mi se trage de la foamea de acum si agitatia din ultima vreme cred...
Maya a capatat de la mine putere o vacanta prelungita, nu am dus-o saptamana asta la gradi mai ales ca e pe antibiotic dupa ce a fost diagnosticata luni cu bronsita acuta.
Zilele trecute discutam cu o fosta colega care are baietelul in aceeasi grupa cu Maya si imi spunea ca vine zilnic cu bulinute lipite pe tricou si ca a fost laudat de doamna de engleza ca a spus toate partile fetei in engleza. Am intrebat-o pe Maya despre aceste bulinute si mi-a raspuns foarte dezinteresata ca se dau copiilor care raspund in clasa dar ca ea nu a luat niciodata pentru ca ea nu ridica mana... Singurul lucru care ma ingrijoreaza este lipsa ei de interes si neimplicarea in activitatile zilnice. Am tot mai mult convingerea ca ea merge la gradi doar ca sa ne faca noua pe plac si ca este absenta in clasa. O sa am o discutie cu educatoarea sa vad care este si parerea ei.
De cand merge la gradi nu a invatat nimic... iar acasa invata repede o poezie, isi aminteste cu exactitate detalii de cand era mica, stie sa faca o conversatie simpla in engleza, sa numere, stie toate partile corpului, animalele... ma intreb insa de ce la gradi nu este activa...
Imi aduc aminte ca aveam un coleg de liceu care statea in spatele meu si stia raspunsurile la orice intrebare dar niciodata nu raspundea, nici macar cand profesorii ne certau ca nu stim niciunul raspunsul. Apoi la lucrari el rezolva problemele colegilor si el se multumea sa isi faca jumatate din lucrare... Niciodata nu l-am inteles...si acum mi-o inchipui pe Maya facand acelasi lucru...ignorand intrebarile si batandu-si joc de sistem...
Revin... ma duc sa imi iau ceva de mancare ca deja vad doua monitoare!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
NewMami spune:
OanaEnglezoaica, vezi ca pana la urma ai gasit o solutie. Din cate am inteles te ai cu gatitul ca si mine, ti-as sugera sa dai cele 10 lire
… nu mai petreci timpul in bucatarie, dai banii pe ingrediente, si daca nici nu-ti iasa ???
Eu sigurul tort la care m-as baga e cel de fructe, blat luat de-a gata, budinca, fructe deasupra si gelatina. E yummy, simplu, sigur, si sanatos.
Florentina, Maya e o fetita foarte isteata ptr. varsta ei, iar chestiile astea nu o pasioneaza pentru ca e sigura pe ea. Nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme din cauza asta, dar mersul la gradinita o va ajuta mult la scoala. Ceea ce e important e ca stie, si retine ptr. ea nu ptr. bulinute, mai departe vor fi notele. Totusi in momentele cheie, examene si alte teste din viata ei, va trebui sa invete sa dea tot ce e mai bun din ea.
Avem si noi systemul cu bulinute, si la 5 bulinute poate sa-si aleaga ceva din cosul cu surprise. Bulinutele se dau ptr. diferite chestii, iar ei se intrec unul pe altul, ca sa ajunga mai repede la cosul cu surprise. E un fel de concurenta. Sunt tare dulci. Noi lui Patrick ii spunem ca suntem mandri de el, cu bulinute sau fara bulinute. Pe el in schimb il vad ca e mandru cand primeste acea mica surpriza, adica ca a cules 5 bulinute. Cel mai important e sa aiba incredere in ei, sa vezi ca stiu si evolueaza comform varstei.
Tdi spune:
La multi ani, Tudora!!!
Drum bun si distractie placuta celor care se duc in mini-vacanta!
Succes cu reinnoirea contractului, Andutzy!
Sanatate multa la bolnaviori!
Eu sunt intr-o pasa proasta, daca tot e joi
...se pare ca ma lasa iar carcasa si la programul rabla nu ma mai ia nimeni
, mai pe intelesul turor am tensiune foarte mare, mi se umfla mainile si picioarele si merg cu dificultate. Ca sa fie tabloul complet, a sunat seful lui sotzer sa-l anunte ca firma intra in somaj pentru 3 luni, dupa care se va vedea...offf, mi-a trecut tot cheful de vacanta
...oricum mai sunt 2 zile si gata, duminica ne intoarcem la casutza noastra.
Va pupam pe toti.