~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Tudora sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte numai de bucurii.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am ajuns acasa franta dupa 4 ore de mers cu trenul, dus/intors, si o ora de stat in gara. Era sa adorm in tren dar trebuia sa-mi pazesc laptopul , cu care am tras o mare teapa ca n-am avut conexiune la net, mi-am luat si 3 filme si n-am reusit sa vad nici unul .
Am jucat solitaire de mi-a iesit pe nas.

Anca am fost sa ma intalnesc cu niste cunostinte olandeze, care au venit la prietenii lor romani din Sighi, prin care mi-a trimis mami niste bani asa ca atrebuit sa fac efortul.
Distractie placuta si voua ca vad ca iar aveti program artistic, iar se lasa cu poze (vroiam un emoticon care-si freaca mainile de nerabdare)

Azi am mancat numai prostii, da' prostii mari, numai dulciuri si acum mi-e rau de mor. Am colebil in casa, ajuta in cazuri de-astea?

Florentina imi pare rau ca ai vesti proaste si ca e bolnava Maya, dar cu vremea asta nici nu ma mir, cand e cald cand vine uraganul cu virusi si microbi. Sanatate multa!

As fi vrut sa-i mai scriu Florentinei despre Maya dar mi-e prea rau ca sa spun ceva inteligibil, acum am observat Oana englezoaica ca tu si Alex aveti ziua unul dupa altul, ce fain.

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

New Mami: stai linistita ca tortul care il duc la locul de joaca e cumparat, cel de acasa ma bate gandul rau de tot sa il fac.Orium daca dau chix fug repede si cumpar.dar am gasit ceva usor...asa pentru mandria mea, ca vorba aia... jumate din viata mi s-a dus si nu am facut nici un tort pana acum.

Florentina: multumesc pt urari.

Tdi: sanatate multa, si tinem pumnii sotzerului sa nu dea faliment.Toate gandurile bune catre voi.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

cand am fosst in romania l-am dus pe fii-miu la karate.Prima lectie gratuita.Am pus un filmulet.Alex este cel in tricou gri.Iar baiatul cu care face "exercitiu" este Sebi prietenul lui cel mai bun din romania.Sa imi scuzati rasul dar nu mai puteam.Il filmam pe un gemuletz.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

hmmm. tot eu. se vede ca este 1 mai muncitoresc.Azi fii-miu s=a trezit cu muci pana in gura si mi-a zis ca nu vrea la gradinita.Asa ca eu mama ascultatoare , nu l-am dus.La ora 9:30 cine urla ca vrea la gradinita? Alex.Asa ca l-a impachetat ta-su si l-a dus cu masina repede.Alta data sa nu mai ascult copilul care acum vrea ceva acum nu mai vrea.

1 Mai muncitoresc placut.cred ca pana luni sau marti nu mai intra nimeni din Romania.

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Oana, sunteti mortali amandoi...am ras de rasul tau si totodata de fazele lui Alex care e scump rau cum executa comenzile in legea lui [:))))]!

Newmami
, multumesc pentru raspuns si pentru incurajari. Iti dai seama ca nu bulinutele ma intereseaza ci faptul ca nu se implica si ea ca ceilalti copii si ca pare ca nimic nu o motiveaza. In cazul asta nu stiu daca este bine sa o incurajez sa obtina bulinutele pentru a-i stimula mai mult ambitia sau sa ma multumesc cu faptul ca nu e tantalica si stie totusi destule pentru varsta ei.
Felicitari pentru initiativa pe care o ai atunci cand e vorba de distrat copiii... am vazut ca ai tot avut in grija alti copilasi peste noapte si eram curioasa daca si Patrick a petrecut pana acum vreo noapte departe de voi.

Laura, m-am bucurat mult sa gasesc vesti de la tine! M-am distrat copios uitandu-ma la pozele voastre.. in primul rand de ipostazele inedite in care ai surprins fetele si apoi de traducerea comentariilor care se face automat cred in engleza . Mi-a placut la nebunie de Delia, ce ochisori expresivi are si cat este de frumoasa iar Bianca este o domnisorica delicata care isi pastreaza candoarea copilariei... ceva tot mai greu de gasit in zia de astazi la fetitele care vor sa para tot mai mari decat sunt... Mi-ar placea sa te vad si pe tine, cred ca te prinde super uniforma... chiar daca nu iti place gandeste-te ca ai scapat de stresul pregatirii hainelor pentru a doua zi!

Andutzy, multa bafta si sper sa iasa totul asa cum este ma bine! Te-am admirat la petrecere, se vede ca iti place sa te distrezi cand iesi pe undeva! Eram curioasa, locatia era cumva "Pustnicul"?

Danelutza, lasa toate gandurile negre deoparte, priveste in jur sa vezi cate ai realizat, iesi in gradina si priveste-ti florile, apoi intra in casa si uita-te la familia ta frumoasa...restul nu mai conteaza!

Gabitza, sunt dulci foc baietii tai. Andrei e din ce in ce mai "baiat mare" iar Raducu vine din urma cu pasi repezi....chiar daca acum e doar la faza cand incearca sa se sustina singur pe picioruse....

Mercedes, bafta azi la scosul firelor, sper sa intalniti aceleasi persoane sufletiste si devotate ca si la operatie iar Bia mica sa treaca repede peste toata trauma!

Nelia, cum este Tudora astazi? Sper ca si-a revenit si ca s-a putut bucura de ziua ei impreuna cu colegii si prietenii de la gradi! Iti doresc sa gasesti intelegere la noul director de program si impreuna sa gasiti solutia salvatoare pentru tine si convenabila pentru el!

Cloreta, de ce nu ne mai povestesti nimic despre voi? Sper ca absenta ta sa fie de bun augur, ca data trecuta cand erai in plimbari!

Chrisdun, mi-ar placea sa vad poze de prin locurile pe unde v-ati plimbat. Bravo voua inca odata ca profitati de orice ocazie sa vedeti atatea locuri frumoase!

Teddy, imi pare rau ca nu te poti bucura in liniste de vacanta, acum cand ai posibilitatea sa iesi din rutina zilnica de acasa... si te inteleg totodata... in ultimul timp aud tot mai des de prieteni apropiati care sunt afectati de criza financiara.. sper sa se redreseze repede compania unde lucreaza sotul tau si sa isi reia activitatea cu forte noi peste trei luni.

Gusta, ce faci? Nu ne imparatsesti si noua impresiile voastre de calatorie? Cum i-a placut olandezului in Romanica? Si-a inbunatatit vocabularul? Lui Ruti i-a placut la buni?

Elisor, multumesc pentru gandurile bune! E spre bine Maya, acum mai tuseste doar cand vine vorba de gradi si inainte de culcare o mai apuca cate un pic. Azi ar fi ultima zi de antibiotic, ca sa fie 5 zile, dar cred ca ii mai dau inca doua, sa fiu sigura ca se vindeca complet si nu mai recidiveaza dupa o saptamana.
Ce curaj pe tine sa pleci atatea ore singura la drum, chiar si cu trenul! Ai vrut sa testezi serviciile companiei unde lucrezi, nu-i asa, ca eu nu as fi facut atata drum... mai bine i-as fi rugat sa-mi trimita banii online decat sa calatoresc atatea ore singura! Primele si singurele aventuri de genul asta le-am facut cand veneam la Brasov sa dau testari si interviuri inainte de a pleca in State.... era groaznic sa fiu inconjurata de oameni si sa nu pot vorbi!(nu s-a nimerit sa gasesc pe cineva cu care sa pot face conversatie) N-am rabdare nici sa citesc sau sa ma joc cand sunt in mers...

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

.....tot eu... sa tin locul fetelor care lipsesc petrecand departe de casa de 1 Mai!

Am citit in urma ca se doreste sa facem un colaj cu copilutii nostri la patru ani! Mi-ar face placere sa-l fac desi nu am mai progresat cu nimic de data trecuta...ar fi la fel doar ca pozele vor fi altele.

Asa ca oricine doreste poate sa-mi trimita cate o poza la adresa de mail florentina_ghita la yahoo.com. Ar fi dragut ca poza sa fie chiar de la ziua lor...dar pentru asta ar trebui sa asteptam pana la sfarsitul lunii iunie cand se vor fi sarbatorit toti puiutii... cum vreti voi, mie imi va face placere sa fac acest lucru.

Am mai pus niste poze in album, pentru cine vrea sa ne vada... aici!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e.a spune:

Salutare!

Ce faceti voi azi? Cine munceste, cine leneveste, cine chefuieste? Ema e la gradi, noi am facut o plimbare de dimineata in parc, apoi am dat o fuga spre Kika. Inchis, din pacate, asa ca am trecut doar in fuga prin C&A; chiar eram curioasa daca sunt preturile "romanesti", adica marite exagerat. Suprinzator, nu stiu pana cand, dar preturile inca sunt cele reale. Acum am gatit amandoi un Ratatouille , mancam imediat, iar apoi mergem dupa pitic la gradi. Mi-e ciuda ca m-am luat dupa buletinele meteo si n-am plecat nimcaieri, si uite ce frumos este afara! Iesim maine. Sper sa nu inceapa ploaia. Cateva poze din februarie pana acum, puteti vedea aici

Am vazut filmuletul cu Alex si pozele Florentinei, de asemenea pozele cu Raducu. Mi-e dor de voi. Cand ne mai vedem pe la Muzeul Satului? Mno, pe bune acum...vine vremea buna, n-ar fi cazul? ;)

S-aveti un sfarsit de saptamana frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Florentina, cine stie, cunoaste...la Pustnicu a fost petrecerea

Nici noi nu am plecat pe nicaieri.Poate iesim prin Tineretului mai tarziu.

Despre job...nimic nou, ieri nu a fost sefa mea iubita, a ramas sa vorbim luni...

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

1 May muncitoresc, sa va simtiti cat mai bine, relaxati si bucurati-va de timpul petrecut cu cei dragi.

Bag seama ca toata lumea e libera si cu voie buna.

Mama m-a sunat de dimineata pe la 7:30 a.m. chiar ma speriasem ... cica am crezut ca sunteti liberi si voi si of course cum suntem cu virusul, daca e totul OK? Draga de ea cum vede ceva la stiri ca s-a intamplat in USA, imediat se panicheaza.

Elisor, deci ai avut un date ... dar altfel de cum imi imaginam eu .

Florentina, v-ama dmirat pozele , vai ce-au crescut amandoi piticii, dar ma mir cel mai mult de Patrick, nu stiu de ce eu tot baby astept sa vad iar el e baietel in toata regula - scump foc.
O idee ar fi sa incerci sa o implici in mici competitii acasa, sa vezi daca devine interesata de competitie. Dar nu e cazul sa-ti faci probleme.

Inca Patrick n-a dormit pe nicaieri fara noi. I-a fost propus, noi l-am lasa, mai ales ca stiu la cine il las, dar el nu vrea. I-am propus si a spus ca fara mami nu vrea sa stea . Daca nu e pregatit, eu ma bucur, ca deocamadata mami e foarte importanta in viata lui . Sunt sigura ca va veni vremea cand lucrurile se vor schimba .
In schimb pe noi nu ne deranjeaza sa avem copii in vizita, mai ales ca Patrick se bucura tare mult, se intelege bine cu ei. Ori ca am grija de unul, sau doi copii - peperioada scurta - adica in weekend, se antreneaza unul pe altul, si au mult mai mult fun.
Cel mai mult ma distreaza seara cand ii pregatim de culcare, tati cu unu, eu cu altul ... e haios tare, iar astia mici se chitaie si hlizesc si antreneaza de ne intrebam daca ii vom culca vreodata ... dar pana la urma, totul se aseaza de la sine.
Pentru musafiri am patul gomflabil pe care il folosesc cand mergem in deplasare cu Patrick, si il pun in a cealalta camera. Nu ii culc in aceiasi camera, ca sa nu se chitaie toata noaptea
Noaptea ma trezesc de mai multe ori, ca ba vrea unu pipi, ba celalalta si of cours la ore diferite. Cum e weekend si a doua zi nu merg la munca e OK.

OanaEnglezoaica, Alex ... not bad for the first lesson .
Mai mult ca sigur ca nu voi putea sa intru duminica, de aceea vreau sa-i urez in avans, din toata inima un calduros "La Multi Ani!", sanatate, fericire, o viata bogata si plina de bucurii si noroc cu carul. "Happy Birthday!", Alex.

Va doresc un weekend cat mai placut tuturor si astept cu nerabdare cat mai multe poze dupa un weekend atat de plin.

Mergi la inceput