~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

LA multi ani TUDORA
sa fii sanatoasa si iubita. Nelia, tie multa putere sa cresti 3 copii, si sa va de-a dumnezeu sanatate, intelepciune si la cit mai multi ani cu bine.

Loreen felicitari pentru Bianca. daca are talent, sa o incurajezi, e pacat sa si-l iroseasca. Delia este minunata, oricit de greu este la servici cu ele cam uiti de toate nu-i asa???
felicitari pentru kg, vad ca te mentii, e superb la Arieseni, si noi am fost acu citiva ani.

Elisor
drum bun si sa petreceti bine!!
Ioana vacanta placuta si drum bun.
Fran, ce frumos la Disney, o sa-i placa iepuretelui, sa petreceti cu bine.

toata lumea se pregateste de vacanta bag seama, bravo! super, trag nadejde ca va fi si vreme buna.
demult parca nu am mai auzit atita lume care pleaca de 1 mai, dar s-a potrivit si cu w/e, asa ca minivacanta de-a dreptul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Tudora!sa ai o viata minunata alaturi de parintii sora si fratele tau.

laura- mai,mai te ai cazat exact in arieseni sau mai incolo. E f. fain la arieseni daca iti place harmalaia nu contest asta dar mai incolo sau ma rog mai incoace depinde pe unde ai urcat acolo , eu ma refer mai exact in alba spre salciua la iesirea spre turda e mai superb si nu te deranjeaza multa lume. Noi am fost in zona aia in ianuarie si o prefer decat arieseni-ul.
Felicitari pentru talentul fiicei tale mari,poate in vacanta va avea mai mult timp sa si exerseze mana. Iar delia cred ca e o scumpa daca iti spune asa. Ma bucur ca ai aparut. Am observat ca si la noi pe partea de inmatric... si pasap. a inceput lumea sa poarte uniforma.

Vacanta placuta tuturor celor care pleaca pe undeva, noi nu cred sau ma rog inca nu avem planificat nimic. Maine ii vor scoate firele biei de la manuta si apoi mai vedem.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

LA MULTI ANI TUDORA !!!
Nelia, sa-t traiasca fata, sa fie sanatoasa si fericita, sa creasca frumos, sa va aduca bucurii voua si celor din jur!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Tudora !
Sa cresti mare ingeras, sa fii fericita, sanatoasa, sa aduci doar bucurii parintilor, sa ai o viata minunata alaturi de surioara si fratior !

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Tudora La multi ani! ... sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viatza!!!
Nelia sa-ti traiasca printesa si numai fericire si bucurie sa-ti aduca impreuna cu surioara si fratiorul ei!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc mult pentru urari!

Asa... eu inca lucrez la tort. S-a muiat crema si nu stiu de ce, nu mai am unt si nici de unde sa iau la ora asta, iar Tudora e bolnavioara. Am luat-o cu febra ieri de la gradinita, are si acum, eu ii fac tort, dar nici nu stiu daca va merge la gradinita. Si s-a culcat atit de trista, desi i-am spus ca va avea tort cind va merge, daca miine nu e bine.

Lauraaa, bine ai revenit! Si sper sa ramii! Cu cine vrei sa semene Bianca la talent? Am vazut pozele cu fetele, sint absolut superbe! Si s-au schimbat, au crescut, Delia pare atit de mare, zici ca are 6 ani, nu 4... Iar Bianca este frumoasa si are niste ochi care te baga de-a dreptul in boale! Sa va traiasca si sa fiti cu totii sanatosi! Auzi, da' o poza cu tine la kilogramele alea putine si in uniforme nu ne pui!?! Ca tare mult mi-ar placea sa te vad! Cred ca arati trasnet!

Eu sint suparata! S-ar putea sa nu pot lua cursuri pentru vara, astazi am alergat intre cele doua universitati, am intrat la facultatea anglofona la engleza la nivel intermediar in urma testului dat saptamina trecuta, dar pot sa ma duc cu tot cu bursa acolo pentru sesiunea asta (care incepe deja) simbata si sa ramin cu bursa intacta pina reincepe anul scolar numai daca accepta directorul meu de program... Cursurile de la UQAM nu sint valabile, in sensul ca s-au prins aia de la guvern ca le-am luat de umplutura, numai pentru bursa... si chiar si asa, ei imi dau, dar si pentru ele am nevoie tot de acordul directorului de program... Miine dimineata ma duc din nou la mine la universitate, mai am o sansa, sa vorbesc direct cu persoana respectiva (care nu mai e cea de pina acum, s-a schimbat si nu-l cunosc pe profesorul - barbat - care a devenit director de program). Sper sa pot reusi ori sa-mi dea voie sa iau engleza, ceea ce as dori, ori pentru cele la care sint inscrisa sau altele... sper din tot sufletul sa-mi dea acordul pentru doua cursuri, caci altfel e jaleee... pierd o gramada de bani pina in toamna cind voi reveni la normal (vreo 4600 de dolari am calculat eu). Nu cred ca ati inteles ceva, dar m-am plins si eu, ca tot e joi...

Vacanta placuta celor care pleaca!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Tudora!

Se pare ca pana la urma plecam in Delta maine pana duminica. Sper sa nu se lase cu peripetii, mai ales ca se anunta ploaie, ploaie, ploaie.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Peste doua luni plecam de la scutece . Ce mai trece timpul!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI TUDORA!

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello!
Tudora, sa ai parte de mult noroc si sa cresteti sanatosi toti 3 alaturi de parintii vostri minunati!

Fetele,eu azi in ultima zi de contract, nu stiu ce va fi, daca va mai urma ceva, etc. Tineti-mi pumnii ca poate vor urma ceva negocieri.

Va pup,

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput