Redoutistele fidele LR France(164)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 8
alinam spune:
ce mi-ati facut cu nextul asta, ce, a-ti crezut cumva ca nu va mai urmaresc? cam mari preturile, da sigur o sa ma aiba de clienta
.
Nushu, tu nu mai ai scapare
, sa ne dai de veste in cat timp iti vine comanda .
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
oliviutza spune:
Ma bag si eu ca musca in lapte ![]()
Vroiam numai sa va spun ca in general firmele mari de vanzare prin catalog care francizeaza reprezentante in alte tari le dau acestora discounturi foarte mici, ceea ce duce la preturi cu 25-30% mai mari sau chiar mai mult. Nu e vina francizei, ci a francizorului, ma gandesc ca asa s-a intamplat si la LaRedoute. Iar faptul ca nu au toate produsele pe site se poate sa fie tot limitare de la furnizor. Asa ca ar trebui sa fiti mai suparate pe LaRedoute Franta.
Eu am lucrat la o firma de-asta unde preturile erau cu 30% mai mari decat in catalogul original pentru ca discountul de la furnizor era de 6% de la pretul de catalog. Pai un business de-asta are nevoie de call-center, ditamai logistica, bani de distribuit cataloage, e imposibil sa faci asta din 6%, daca ar fi aceleasi preturi ca cele originale.
Asa ca stati linistite, daca e cum cred eu oricum repreentanta o sa se inchida singura in maxim 1 an, asta daca nu face niste vanzari spectaculoase intre timp (la ce trafic au pe site nu prea cred).
madau spune:
M-ati omorat 

, abia imi revenisem cu banii pe card

Claudia cum e cu marimile la incaltarile pt copii, ca ziceai ca te-ai lamurit, eu n-am gasit deloc un size chart pt copii, doar pt femei 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
croco21 spune:
Cric, multumesc pt site! Sigur comand zilele astea ceva. Fetelor, nu credeti ca ar trebui schimbat titlul subiectului, sa fie cu toate site-uri de shoping online care livreaza in Romania?
Andrei
madau spune:
Pe mine m-a prins cutremurul uitandu-ma pe NEXT 

, o fi vreun semn?![]()
M-am speriat serios
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
miki68 spune:
Va place noul titlu al topicului?![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki68 Va place noul titlu al topicului? cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com |

super tare miki!!!m-a bagat cutremuru asta in boala...nu mai dorm la noapte

de
DavidPoveste
miki68 spune:
Haide mey, termina! De ce sa nu dormi? Stai la casa, e si noua...
Eu ce sa fac? Sa ma mut pe malul Bahluiului cu cortul? Vorba aia: bloc din '62, stau la etajul 5...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki68 Haide mey, termina! De ce sa nu dormi? Stai la casa, e si noua... Eu ce sa fac? Sa ma mut pe malul Bahluiului cu cortul? Vorba aia: bloc din '62, stau la etajul 5... cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com |
oricum cu tot cu casa mea pe pamant si cu toate ca e noua tot mi-e frica
sotul cica stai linistita ca avem asigurare!
de parca asta ar conta
de
DavidPoveste
Ioana13 spune:
Unde a fost cutremur? Sau de la preturile de pe next va cutremurati?
Cod nou. Au reluat newz-urile, ca mie nu imi mai trimiteau. Si acum aveam o gramada la intoarcerea de unde am fost plecata
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=pp4&nope=59994&nope2=60003&nope3=60011&nope4=59994&nope5=60003&nope6=60011&omniturecode=001RQ0443
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)