Redoutistele fidele LR France(164)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 7
miki68 spune:
De-aia mi-am facut si eu cont: poate-mi trimit coduri de reducere (de preferinta de la 50% in sus
) si ma anunta cand is soldurile.
Pe site-ul mama (co.uk) au oferte destul de tentante
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki68 De-aia mi-am facut si eu cont: poate-mi trimit coduri de reducere (de preferinta de la 50% in sus Pe site-ul mama (co.uk) au oferte destul de tentante cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com |

si eu mi-am facut cont. mi-am scaldat ochii pe site. sunt superbe hainele. 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
nushulica spune:
beiii noi n-avem scapare!!!![]()
cum prindem cate un site misto cum tabaram toate
nu stiu voi,dar eu la produsele de bb m-am imbolnavit deja...nici nu mai stiu ce sa scot si ce sa pun in cos ca n-as vrea totusi sa depasesc o suma rezonabila,ca totusi hainute are lla greu david nici nu apuca sa le imbrace
am ajuns sa imbrac copilul cu un rand de hainute sa-i fac poza macar cu ele
ca de purtat...
de
DavidPoveste
alinabojuc spune:
Nushulica eu m-am imbolnavit de toate, dar mai ales de hainitele pentru fetite
apoi la lenjeria de pat ce sa mai zic 

creizi pipal 
cred ca de puneam in cos tot ce am prins in cale imi trebuiau cateva mii de euroi ![]()

Noi vrem reduceri la Next! de pamant ne-am saturat 

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
Graviduta spune:
Da, da, Nushu, imbraca-l cu ele si fa-i poze, ca o sa creasca repede si o sa-ti para rau ca nu le-a purtat
. Eu asa am patit-o cu Mara cu nu stiu cate hainute cumparate de pe LR. Si acum cred ca o sa patesc la fel. Dar anul asta o schimb de 2/3 ori pe zi, sa-mi fac damblaua
. Are hainute de vara cumparate anul trecut de la reduceri LR, mai are luate de pe hainute.ro, de la Pufilici, de la Tatianaforkids, de la H&M din Austria... O groaza... Dar vreau sa-i iau si de la Next, ca prea-s frumoase
. Cric, 
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
nushulica spune:
| citat din mesajul lui Graviduta Da, da, Nushu, imbraca-l cu ele si fa-i poze, ca o sa creasca repede si o sa-ti para rau ca nu le-a purtat . Are hainute de vara cumparate anul trecut de la reduceri LR, mai are luate de pe hainute.ro, de la Pufilici, de la Tatianaforkids, de la H&M din Austria... O groaza... Dar vreau sa-i iau si de la Next, ca prea-s frumoase . Cric, ![]() Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
alina iti multumesc ca nu m-ai lasat sa cred ca-s singura care umple dulapurile din pasiune pt shopping(as fi zis nebuna dar nu-mi permit)!!!
de
DavidPoveste
Graviduta spune:
Eheee, eu am mai zis candva ca mariul ma amenintase ca ma duce la psiholog daca nu incetez sa-i cumpar Marei haine de pe LR. Zicea "nu-i mai cumpara, dom'le, nu vezi ca-i dulapul plin? Refuleaza (
). Cumpara-ti doar pentru tine." Vezi sa nu..
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
nushulica spune:
| citat din mesajul lui Graviduta Eheee, eu am mai zis candva ca mariul ma amenintase ca ma duce la psiholog daca nu incetez sa-i cumpar Marei haine de pe LR. Zicea "nu-i mai cumpara, dom'le, nu vezi ca-i dulapul plin? Refuleaza ( ). Cumpara-ti doar pentru tine." Vezi sa nu.. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |

eu stau langa spitalul de nebuni
gata!am dat comanda la next! cand vine va zic ce si cum
de
DavidPoveste