Redoutistele fidele LR France(164)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 9
cric spune:
Ati schimbat numele subiectului ![]()
V-a prins febra NEXT? Am citit pe site ca vin produsele in 10zile, acasa. Foarte tare! Exista si aici coduri de reducere? Stie cineva ceva?
claujro spune:
mada, am gasit sitze chart pt copii. La pantofi fete, de ex, dai clik pe un model si ti se deschide fereastra mica . Acolo ai Childrens Shoe Sizing Guide.
Am simulat aseara o comanda dar nu a mers pt ca adresa de livrare nu era aceeasi cu cea pe care a fost facut cardul
Vreau in special incaltaminte pt copii, iau de proba 2 perechi sa vad cum e cu numerele...
Cutremurul m-a prins pe Lipscani intr-un restauranta aflat intr-o cladire veche
Noroc ca a fost mic, doar s-a zgaltait podeaua, s-au balanganit niste lampadare si au intarziat aia de la bucatarie cu mancarea ![]()
Mara si Matei
miki68 spune:
Guuuud morning? Cum ati dormit? Eu, neintoarsa
Hai ca dau o coffee sa va treaca sperietura
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
alinabojuc spune:
Miki titlul e super. Mey ce imaginatie ai 
Noi nu am simtit cutremurul ieri. Dar cand am aflat m-am si gandit la cele care sunteti mai aproape de zona respectiva. Parca e si cineva din Focsani, nu? Sper ca sunteti bine
Tare curioasa sunt cu next asta. Eu parca am vazut un magazin din asta la Real in Cluj. Ala o fi? Am nimerit la reduceri in februarie parca si erau preturi bune .mi s-a parut ca sunt si bune calitativ.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009
Ioana13 spune:
Alina, nu este Next in Real, ci Fox. Am vrea noi
Dar si la Fox sint dragute, mai ales pt fetite, poate te vei incadra acolo
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Alina, nu este Next in Real, ci Fox. Am vrea noi Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
f dragute si la fox,i-am luat si eu multe lui david de acolo...de fapt pana sa dau de kiabi cam cele mai misto hainute le avea de la fox,ma refer la astea "casual"
eiii...acum avem si next

de
DavidPoveste
nushulica spune:
mi-am schimbat semnatura ca david de mult nu mai e bb,e un nazdravan,nush de cate ori l-am cules de pe marginea patului
slava domnului inca n-a luat contact cu solul![]()
de
DavidPoveste