Redoutistele fidele LR France(164)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 10
nushulica spune:
curand,clau
daca ne ajuta Dzeu de craciun am
,vrem sa creasca impreuna,sa fie apropiati ca varsta,si scapam si noi de pampersi,bibe,colici...
de
DavidPoveste
claujro spune:
Eu am ramas insarcinata cu Mara in luna cand Matei implinea 1 an. De biberoane am scapat in acelasi timp...dar de batut/certat nu
. Cand vor fi mari sper ca vor fi prieteni, avand in vedere apropierea de varsta.
Mara si Matei
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro Eu am ramas insarcinata cu Mara in luna cand Matei implinea 1 an. De biberoane am scapat in acelasi timp...dar de batut/certat nu Mara si Matei |
pai cam asa vrem si noi,max 2 ani diferenta intre ei...stiu perfect cum sta treaba cu paruiala de cand eram copil,dar acum toate surorile ne ajutam reciproc si insemna f mult

de
DavidPoveste
alinabojuc spune:
| citat din mesajul lui nushulica curand,clau daca ne ajuta Dzeu de craciun am ,vrem sa creasca impreuna,sa fie apropiati ca varsta,si scapam si noi de pampersi,bibe,colici... de DavidPoveste |

Ia si va puneti voi pe treaba. Si mie mi-ar place sa am tot asa apropiati ca varsta. Deci am incurcat borcanele cu next si fox. E un X acolo care le leaga
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina

DPN 20 septembrie 2009
babyyy spune:
Wow cric multumim!!
Sunt super hainutele de la next.Are si Seby trimise de maikmea din Italia.
Cric imi poti spune te rog care este siteul celor de la TAO?
Multumesc
alinabojuc spune:
| citat din mesajul lui babyyy Wow cric multumim!! Sunt super hainutele de la next.Are si Seby trimise de maikmea din Italia. Cric imi poti spune te rog care este siteul celor de la TAO? Multumesc |
http://www.t-a-o.com/ asta e site-ul. il am la favorite. ma enerveaza ca au asa mare taxa de transport.
parca 18 euro 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina

DPN 20 septembrie 2009
cric spune:
Da, taxa este de 18 euro la TAO. Si pe mine ma enerveaza
dar m-am asociat cu 2 prietene si am impartit costul. Mai sunt si coduri de reducere a taxei, pe site-uri specializate, dar nu este cine stie ce reducere.
http://www.bon-reduction.info/code-avantage/code-promo/tape-a-l-oeil-282_21749.html
nushulica spune:
ne-am intors si noi de la plimbare nush ce mi-a trebuit parc era full de copii, in copou miki
,multi din ei mucosi
nush de ce dar pe mine nu ma atrag deloc hainutele de la tao
m-am mai uitat o data pe site-ul lor si nik interesant pt mine...pe cand kiabi
sunt f multumita de hainutele de la ei poarta david la ele ...si are si pt sezonul urmator![]()
de
DavidPoveste
ralualexandrei spune:
Anne sa treaca sperietura,eu am fost prea nesimtita si prea preocupata de salamul de biscuiti ca sa-l simt.
Am intrat sa va zic ca m-ati omorat cu Next,mi-am facut cont bineinteles ,insa cine credeti ca trepideaza in casa mea dupa Lr.fr ,sotul,e foarte ofticat si abia asteapta falimentul lui Lr.ro![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3