Baietzii mei
Raspunsuri - Pagina 3
ionella3003 spune:
Foarte tari perlutzele, sa-ti traiasca nazdravanii si sa mai scrii!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ugly spune:
M-am distrat.
Ce bine te-ai gandit sa le notezi perlele baietilor tai...
Sa iti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei toata viata
eunice78 spune:
Multumim.
Discutie intre Toma si o cunostinta:
- Toma, tu cu cine semeni, cu mami sau cu tati?
- Cu mami.
- Si cine e mai frumos? Mami sau tati? (intrebare tampita)
- Toma. (raspuns destept )
Intre mine si Petru:
- Mai, Petru, tu ma mai iubesti pe mine?
- Da.
- Da crezi ca Toma ma iubeste?
- Da.
- Dar crezi ca tati ma iubeste?
- Numai voi femeile puteti pune intrebari din astea.
Baietzii mei
anangel_lexi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 Intre mine si Petru: - Mai, Petru, tu ma mai iubesti pe mine? - Da. - Da crezi ca Toma ma iubeste? - Da. - Dar crezi ca tati ma iubeste? - Numai voi femeile puteti pune intrebari din astea. Baietzii mei |
Suuuupeeeer tareeee!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 17 zile
eunice78 spune:
Petru la mare manca inghetata. Si isi tot lua inghetata albastra, roz, verde, care aveau si un gust aparte.
Eu : - Mai, Petru inghetatele alea pe care le mananci tu sunt pline de coloranti. Mananca si tu din aiai alba si maro ca e mai buna si mai sanatosa.
Petru: - Draga mea, tu nu stii ca eu nu pot sa imi traiesc viata numai cu alb si maro? Eu am nevoie si de roz, albastru, verde...
Baietzii mei
eunice78 spune:
Multumesc.
Petru merge la inot. Intr-una din zile stabilisem ca dupa antrenament sa mergem in parc sa se intalneasca cu D., o fetita de la gradi.
Inotul e de la 6.30 la 7.30 si in ultimele 5 minute de regula fac sarituri care ii plac mult lui Petru. In ziua cu pricina, Petru iese din bazin inainte de sarituri si o ia la fuga sa se imbrace:
Instructorul: Petru, unde pleci ca nu am terminat??
Petru (alergand, peste umar): - Plec, ca ma duc sa ma intalnesc cu o fata!! Si stau cu ea pana la zece!!!
Instructorul: Coool!Mergi, Petru, mergi!
In parc, Petru cu o colega de gradi de la grupa mica, stateau in hamac. Langa hamac, bunica fetitei. Petru ii explica bunicii:
- Sa stiti ca eu nu o sa ma casatoresc niciodata cu Bianca pentru ca eu sunt deja la grupa mare, adica sunt din ce in ce mai mare, in timp ce Bianca e la grupa mica si e din ce in ce mai mica. Adica ea nu e de mine.
Baietzii mei
eunice78 spune:
Eu : Toma, vrei sa iti faca mami o surioara?
Toma: - DAAAA!
Petru: - Da o sa bea lapte de la mama de la tzitzi si o sa doarma cu ea.
Toma, tipand: - Nu vreau bb!!
Petru stand in hamac cu o fata: - Andreea sa stii ca eu dorm, dar daca ma saruti s-ar putea sa ma trezesc!
Baietzii mei
petra_k spune:
Super simpatici si amuzanti baietii tai! Imi place cum te alinta Petru.
Sa-ti traiasca comorile si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.