Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 13
codrutaa spune:
Eu ma duc sa-i las mamei ultimele instructiuni si sa-mi fac bagajul. Maine dimineata plec la Oradea, ma asteapta sotul si plecam impreuna la inmormantare. Am emotii de cum se va descurca mama cu Alexia pana duminica, fiindca la somn e de groaza, nu adoarme decat cu mine.
Va spun de pe acum wekend placut!
Shose spune:
Ema sanaae lui Milan, micul de el, zici ca face febra? Nu ma pricep, dar dupa capul meu i'as da nurofen.
Sper sa treaca repede.
Si noi maine facem vaccinul si sun fripa de pe acum, as usual.
Vazu pozici de Vera
calareaza sefa! Ii sa bine si cred ca s'a disra pe cinse. A fos singurica, fara cineva din familie?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
ceska777 spune:
Buna seara,
citesc si eu pe apucate ca nu ma lasa feciorul in pace. Abia am scris azi cand facem 16 luni ceva mai mult pe blog, da si atunci imi trageam mana de pe tastatura.
RAMONAB,
nu vreau sa te sperii: spui ca Razvanel e imbujorat, a facut nitica febra si un kk moale? Uite, nici Benji la primii 8 dinti nu a avut astfel de simptome. Dar de Floriile voastre am avut probleme de genul plus un popou rosu pana la sange in unele zone. Am zis enterocolita. Ok, acuma iar are popou rosu de aseara si scaune moi, azi noapte am avut concert vreo 2,5ore, a dormit pana la urma la noi in pat, eu sunt teapana. Ne iese cel putin o masea in dr jos, i-am vazut coltii. DECI: e de la dinti si la Razvan! Ii ies probabil si masele..... zic eu. Poate nu e asa si va trece repede iar dintii vin usoar si fara probleme.
De spalat pe dinti o facem cu o perie pentru copii nr 1, fara pasta de nici un fel. Vreau sa caut un dentist pt copii sa mergem sa ne vada. Dr a scris mai mereu ca diagnostic printre altele dentitio dificile, iar unul dintre dintii de jos a iesit mai in spate decat restul. Poate ii punem "bratara" de la varsta asta!!!! Glumesc!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
astazi am avut o zi nefasta ... inceputa cu alunecarea pe gresie umeda si culminand cu o cadere pe scari ..
mi-a alunecat pantoful si am cazut de la cei 1,76 ai mei drept in fund .. fara sa ma sprijin de nimic ... plecam de la job si am zis sa nu iau liftul .. bad choice. norocul cel mare este ca nu am cazut pe sirul lung de scari (30-35) si pe cel intermediar de 5-6 scari .. altfel ma pravaleam pana la parter ..
dupa ce m-am urcat in masina, m-a luat durerea de burta .. probabil de la impact ..
am plecat la medicover, am intrat la urgenta, mi-a facut eco .. bb era bine, chiar foarte agitat, dadea din maini si picioare dupa cum spunea doctorita .. placenta ok, nu se vedea niciun hematom ... oricum, a spus ca in 24 de h ar trebui sa mai fac o eco .. daca e sa se formeze - Doamne fereste - un hematom ..
a incercat sa vada si ce e insa nu a reusit din motive de bb ff agitat si vioi ..
acum ma doare noada de mor .. ma doare tot fundul ...
sunt o varza, asta e concluzia ... 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
LaLa_20 spune:
Multumim mult de aprecieri...

...

Alina de ct...sunt zuza rau ...
...da am tuns-o zero cu masina ...asa paru a inceput sa imboldeasca imediat...dar dupa vreo 1 luna a avut par cat de cat...dar depinde ca avem un prieten(bebe) tuns o data cu ea si lui i-a crescut mult mai repede.
Elle...
burtica si sper sa fiti bine...si sa ne anuntati curand si sexul lui bebe...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ioanact spune:
De acum.. Buna seara!
Alina023 iti multumesc mult
..asa sa fie.
ramonab
La multi ani, tatului tau! sa fie sanatos si tot ce isi doreste el sa se implineasca!
Legat de febra..la fel patesc si eu cu Ioana, cand are un pic de febra, adoarme..iar cateodata doarme f mult.
madalina28 multumesc!

godzila Adevarat a Inviat!
Ce frumos ati petrecut..si ce curaj a avut Iulia sa calareasca..ultima poza imi place mult..
madalina28 ma bucur ca Sofia nu a m facut febra, si ca e m bine..sa o tina tot asa.
Legat de storcator de fructe, noi il avem pe www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Storcatoare_de_fructe,_citrice/Moulinex/Storcator_de_fructe_Moulinex_JU_200041#" target="_blank"> asta de la Moulinex..se demonteaza usor si la fel de usor se si monteaza..acum tu alegi, din ce iti mai recomanda si fetele.
Lala D iti multumesc si tie.
Sa dea Dumnezeu sa fie bebe
.
codrutaa ce dragut..
si mai ales cand pocesc sau vor poci cuvintele... Off..eu zic ca se va descurca mama ta cu Alexia..ai sa vezi ca va fi bine.![]()
Off ..Ellenuta..imi pare rau de ce ti s-a intamplat..ne rugam
sa fie bebele bine..ca noada va trece.
Ai grija de acum incolo.
ceska777 am citit si eu blogul vostru si admirat pozele..ce mare s-a facut Benji
..multi ani inainte
..sa fie sanatos si fericit..mi-a placut si decorul de Paste, frumos.
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta astazi am avut o zi nefasta ... inceputa cu alunecarea pe gresie umeda si culminand cu o cadere pe scari .. mi-a alunecat pantoful si am cazut de la cei 1,76 ai mei drept in fund .. fara sa ma sprijin de nimic ... plecam de la job si am zis sa nu iau liftul .. bad choice. norocul cel mare este ca nu am cazut pe sirul lung de scari (30-35) si pe cel intermediar de 5-6 scari .. altfel ma pravaleam pana la parter ..dupa ce m-am urcat in masina, m-a luat durerea de burta .. probabil de la impact .. am plecat la medicover, am intrat la urgenta, mi-a facut eco .. bb era bine, chiar foarte agitat, dadea din maini si picioare dupa cum spunea doctorita .. placenta ok, nu se vedea niciun hematom ... oricum, a spus ca in 24 de h ar trebui sa mai fac o eco .. daca e sa se formeze - Doamne fereste - un hematom .. a incercat sa vada si ce e insa nu a reusit din motive de bb ff agitat si vioi .. acum ma doare noada de mor .. ma doare tot fundul ... sunt o varza, asta e concluzia ... ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Hai mai Elle ca azi chiar ai avut o zi de

Mai fa o echo si maine dar eu cred ca bebe e ok, protejat bine de placenta.
Va pup

Si stai doamna mai linistita please !!!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Alina de ct...sunt zuza rau ... Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)POZE Video Ma fac mare Povestea nasterii In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Multumesc!
As tunde-o si eu pe Ioana, pt a avea parul m des..desi nu cred in asta..si parca nu as vrea sa o vad cheala..si ma gandesc si la parul cret, il va avea si daca o tund? Mama nu m-a tuns cand eram mica, si am parul rar..dar o fi de la asta? Ma gandesc ca daca e sa aibe parul rar, il are si dupa ce o tund (parerea mea)..ALBUM
6
si 3 maselute ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
emabucuresti spune:
Elle of Doamne ce cazatura! Te rog eu mult fii mai atenta! De acum incep sa se relaxeze oasele bazinului si ne trezim ca putem cadea si din senin daca nu suntem atente! Te pup si ai grija de voi!
Shose va pupacim!
Lui bb ii dau panadol de 2 zile, stodal si vit. C natural.
Revin cu intrebarea, voi scoateti copiii la plimbare cand au micii semne d raceala si stare subfebrila, in rest vioi?
Si eu asociez starea de acum a lui Milan cu aparitia de noi dinti, ca la noi s au mai manifestat eruptii asa, dar nu pot fi sigura ca e doar asta. Mai degraba o raceala capatata pe fondul imunitatii scazute datorata eruptiei.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)