Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 12
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Ramonici, nu vreau sa-ti tai elanul sa fie bine baiatul!Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Alinush, ma gandesc si eu ca e de la febra.Dar nu e prima data cand face febra.El si cand era cu febra avea chef de joaca.
De asta zic ca e premiera si nu neaparat ma bucur, ma face sa imi pun un semn de intrebare.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Shose spune:
Vazu pozici de Ramo mama
. Iti sta foarte bine parul!
Parca e mai blond acum, sau ma insel? Rzvanici e o frumusetze mica si gingasha d'aia e confunda in parc cu fetitzele, cred ca trebuie s ao iei ca pe un complimen. 
Am vazut'o si pe d-soara Bibi de Lala mica, care e eleganta si frumoasa tot asa cum o stiam.
pupam fata.
De cateva zile tzin sa ii zic lui Ven sa stapaneasca sanatoasa masina, fara incidente si in mule plimbari frumoase!
Io's fan Golf de 5 ani, si nu imi vine sa ma despart de ea desi are peste 100.000km si a cam imbatranit. As schimba'o cu un VI, dar e criza
si la un leasing nu m'as mai baga.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
madalina28 spune:
Multumim fetelor care au intrebat de noi
Suntem mai bine in sensul ca nu mai face febra, nu mai tuseste pana varsa, dar se aude in continuare haraitul acela
, eu cred ca este spre bine ,maine vom merge la pediatru sa vedem cum a evoluat.
Ramo ce mami secsi esti iti sta tare bine cu breton, cat despre "fetita" zic si eu precum Nati nu cumva e de la soare combinat cu vant?El are si tenul deschis, Sofiuca mea deja pe fata si manute (doar labutele)este bronzulici, cand vom iesi afara ii voi da cu crema de protectie solara.Pe mine ma enerveaza la culme cand e in carut chiar dc e imbracata in fustita nu mai zic de culori si ma intreaba ce e fetita sau baiat?O data i-am zis uneia ca e baiat desi se vedea clar ca e fetita cercei si avea o rochita roz cu flori verzi, sa fi vazut ce fata a facut daca imi zicea ceva o repezeam sigur.A....pasta de dinti nenedent gasesti doar in farmacii eu am luat de la sensiblu.
Nati
Stefiuta mica si nazdravana sa treaca repede bubita la picior, si mie imi curge nasul ca la robinet deja am facut cojite sub el, oare cat o mai dura cateodata imi vine sa-mi bag eu batista bebelusului..![]()
Lala
Biencuta oachesa si eleganta.
Elle fi atenta mami e periculoasa o cazatura in sarcina.
Codruta, Alina condoleante!
Alina din C-ta Doamne Ajuta sa fie cum vrei tu si bine pana la capat!
Fetelor eu ma minunez cate cuvinte stiu strumfii vostri, nu zic ca a mea e prostnaca dar nu zice asa multe, nu am pitici pt ca am exemplu in familie frate-miu cel mic a vb la 3 ani dar direct in propozitii si f corect, asta pana si-a retezat limba si a devenit ssit
.Sofia in schimb ma uimeste ca intelege f multe chestii de ex dimineata cand se trezeste o intreb "mami ai facut caca?" la care ea se uita in jos si se trage de pampers, cand intram in bloc stie ca trebuie sa deschid cu cartela se opreste si se uita spre interfon o data avea cheile in mana si le intindea in sus sa deschida, eram in masina sotului, de obicei ea sta in scaunul ei dar m-am urcat in fata cu ea in brate era doar o strada de mers si a luat fata de la casetofon si incerca sa o puna si exemplele ar continua mult si bine deci stie ce sunt doar ca nu le pronunta.....inca![]()
e uite asta da placinta!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
ramonab spune:
Mada exact asa si eu cu Razvi cu vorbitul.
Doct mea ne-a spus ca acei copii care nu vorbesc pana pe la 2 ani, vor vorbi dintr-un acorect fara sa stalceasca cuvintele.
Si i-am spus ca Razvan intelege ce ii zic si a zis ca din categoria asta face si el parte, el acum acumuleaza si dintr-o data va vorbi, si va vorbi corect.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
godzila spune:
Buna zuzici,
Cristos a inviat, cu intarziere.
Noi ne-am intors din vacanta, Iulia s-a distrat teribil la calarie...Vlad a stat cumintel cu mama. Uitati si niste poze cu calareata - la sfarsitul albumului:http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/MartieAprilie2009#
Acum ne pregatim de veniea italienilor...abia astept sa o vad pe sora-mea.![]()
Sper ca toti clopoteii, zuzicile si fratiorii lor sunt bine sanatosi.
Mi-a fost dor de voi, acum ma apuc de frunzarit din urma
madalina28 spune:
Vera bine ai veit, o sa ma uit acum la poze sa o vad pe Iulia mica si frumoasa!
Ramo apropos de asta uite ieri nazdravna mea a aruncat la gunoi telecomanda tv-ului din bucatarie si un capac de bibe, am cautat in toata casa de am inebunit si o tot intrebam unde e mami telecomanda?unde e capacul de la bibe?ea tot se ducea in bucatarie dar nu mi-a trecut prin cap decat f tarziu sa caut si in gunoi, cand m-a vazut cu punga de gunoi ca ies afara(sa o rastorn) a fugit repede in dormitor, de stia ca facuse o traznaie.
Fetele vroiam sa va intreb, eu vreau sa-mi cumpar o masina de paine ce imi recomandati?La fel si un storcator de fructe care sa se curete f usor, cel pe care il am imi ia o mie de ani pana il demontez spal montez!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Lala_D spune:
Vera bine ati revenit, se vede ca ati petrecut frumos 
Ramo iti sta tare bine, sper ca piciul sa nu faca febra si cand se trezeste 
Lala ai o fetita dulce, dulce 
Madalina eu am masina de paine de la Molinex. Sunt foarte incantata de ea. Storcator de fructe am din ala de la teleshoping Jack ...nu mai stiu cum
, foarte bun dar speli la el.
Alina tin pumnii sa fie bebe mic 
Alinush multa sanatate 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
codrutaa spune:
Vera, ce distractie pentru Iulia! Si ce bine-i sta in costum de jokeu!
Sa vedeti cum m-a uimit pe mine azi Alexia: La masa i-am dat o sticla de plastic (le adora)si un capac verde si unul rosu. Si tot ii aratam: verde, rosu. La un moment dat mi-l intinde pe cel verde si zice: dede. Eu o intreb: si celalalt cum e? Ea: otu! Sa n-o pap?
Cred ca a scos toate vasele din bucatarie, prea e liniste!
emabucuresti spune:
Ma bucur ca Sofia e mai bine, citisem si ieri dar nu am mai apucat sa scriu.
Multumim ruturor pt admirarea pozelor!
Milan si eu suntem un pic raciti, cred ca in ultima zi la munte nu ne am imbracat suficient de gros.
Dar am iesit vreo doua ore afara, acum ne am intors si l am pus la somn.
Voi iesiti cu copiii afara cand sunt un pic raciti? poate era mai bine sa nu il scot
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Ramo sanatate multa si la voi!
Pana un mom asta nu m am ingrijorat, dar pare ca se accwntueaza simptomele- curge si nasucul deja, pe langa rara tuse ce a aparut de alaltaieri, stranut si stare subfebrila.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)