Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 11
NataliaS spune:
Alina - Doamne ajuta! eu ma gandeam sa scriu un mail cu ce doresc, sa-l trimit agentiilor si sa vad ce apare...ma mai gandesc cum sa o apuc, ca de colindat de nebuna cu fiecare agent care vrea sa-mi vanda cocioabe...n-am nici un chef.
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Roli - mersi - din pacate pentru Cluj au doar cateva anunturi...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
alina023 spune:
Si asa cum a spus si Roli, cauta mai intai direct la proprietari. Vezi si magazinuldecase ro! Au oferte si pt Cluj.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Ioanact spune:
ramonab eu i-am luat periuta+pasta de dinti www.alldental.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=644&Itemid=57" target="_blank"> Stages, am invatat-o si cum se spala pe dinti, aici si aici. Nu ii m dau periuta sa se spele, deocamdata..pana nu ii ies si dintii laterali de jos. Aaa..deocamdata nu am spalat-o cu pasta, decat peria goala..sa se invete..
Am vazut si pozele : in primul rand iti bine cu breton, super
..sa iti fie de bine..si Razvan e un dragut..dar chiar nu stiu de ce se inroseste..dar e rosu nu gluma..se inroseste in fiecare seara?numai seara?
Acum am vz mesajul..probabil de la dinti e, chiar daca nu a avut pana acum simptome..si Ioana face moale de 1 sapt..
stoisor
, am vazut la semnatura doar 2 dintisori.. acum am vazut ca nu ai actualizat..deci.. asta e motivul care nu mananca..sper sa ii iasa m rpd dintisorii/maselele , fara dureri si apoi sa revina la normal cu mancatul.
codrutaa Imi pare rau.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
ginnette
La multi Ani, mamei tale! Sa fie sanatoasa si fericita toata viata alaturi de cei dragi!
alina023 off..imi pare rau..Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
roli25 super..sa isi dea drumul la vb deodata..si propozitie..![]()
Lala 20 am vazut pozele , f frumoase..mi-a placut mult pozele, cand ati trecut pe sub masa, la biserica. Ioana nu a vrut sa treaca, o puneam de-abusilea si ea se ridica in picioare
, cu ajut lui tati a trecut, o astepta pe partea cealalta si a tras-o..
asa a trecut si ea pe sub masa.. dar de pupat icoanele le pupa.
Sper sa vezi acum intrebarea: ai tuns-o pe Bianca 0? Daca da, in cat timp i-a crescut parul?
Am mai scris o alta placinta.![]()
P.S. Azi am simtit si acum simt o usoara greata..sper sa nu ma insel..si sa fiu 
.
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
alina023 spune:
Alina, Doamne ajuta sa fie bebe! 
Elle, ai grija cu cazaturile! Bine ca te-ai redresat la timp. Si eu am cazut in luna mare de sarcina cu Ana dar am avut norocul sa cad in maini. Tu daca ai fi cazut pe spate... Nici nu vreau sa ma gandesc. Ai grija!
Am vazut ca vorbeai ceva de iunie de mers la munte cu zuzele? Am inteles eu bine? ![]()
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Uitasem avem si noi cateva poze noi daca aveti timp si chef http://home-and-garden.webshots.com/photo/2536891470102239560tTrRoe Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)POZE Video Ma fac mare Povestea nasterii In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Ce fata cocheta are mami.Imi place foarte mult pelerina aceea alba.Ii sta tare bine in ea.

Exact una la fel i-am luat nepoatei mele da inca e prea micuta sa o poarte, da mi-a placut asa de mult incat i-am luat-o in avans.Cred ca in toamna o sa ii fie buna deja.Abia astept sa o vad imbracata cu ea.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
La multi ani mamei tale Roxi!
Si eu am un sarbatorit, tatal meu
tot Gheorghe e si el.
Tocmai s-a intamplat o premiera pt mine si pt pici: a adormit la mine in brate uitandu-ne la un serial pe care-l urmaresc eu: Dragoste si putere, (nu e turcesc
)
V-am zis ca a facut un pic de febra cand s-a trezit, a mancat si nu voia sa se joace asa ca l-am luat in brate si l-am pus asa pe spate pe mine si in 10 min a adormit.Nu-mi vne sa cred.El nu mi-a adormit niciodata in brate.Si mai mare a fost mirarea ca nu s-a trezit cand l-am asezat in patut.
Stiu ca pt voi nu-i mare lucru, da mie nu mi s-a mai intamplat.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alina023 spune:
Ramonici, nu vreau sa-ti tai elanul
dar daca a facut febra e posibil sa fie inca molesit si de aceea ti-a adormit in brate. Stiu de la ai mei ca au stare de somnolenta in putin inainte/in timpul si putin dupa febra.
sa fie bine baiatul!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!