Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)
Raspunsuri - Pagina 9
selen80 spune:
Felicitari Ionika pt BB SANATOS!!
de ce sa fie cineva dezamagit?? este oricum o minune care va va aduce atatea bucurii!
20+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
santorini spune:
Ionikafelicitari. Ce fumos sa ai pereche! Cum sa fie dezamagit, pai asa e cel mai frumos, si oricum barbatii chiar daca isi doresc baieti, cand au o fata o iubesc mai mult!
19+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
ralu0308 spune:
Felicitari Ionika!
O fetita nu poate aduce decat o bucurie mare! E fata lui tati si a mamii.
Alexandru 09.09.09
crissbebe spune:
Buna fetelor...am si eu o problema si vreau sa stiu daca si voi va confruntati cu ea in timpul programului de la serviciu.
Adorm pur si simplu cu capul sprijinit in maini pe birou... si nu pot rezista fara sa inchid macar cateva minute ochii si sa dorm pur si simplu...Mi-e si rusine naibii sa nu ma prinda cineva... ce pot face in situatia asta ca sa nu se mai intample?
17 + cu
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Buna fetelor...am si eu o problema si vreau sa stiu daca si voi va confruntati cu ea in timpul programului de la serviciu. Adorm pur si simplu cu capul sprijinit in maini pe birou... si nu pot rezista fara sa inchid macar cateva minute ochii si sa dorm pur si simplu...Mi-e si rusine naibii sa nu ma prinda cineva... ce pot face in situatia asta ca sa nu se mai intample? 17 + cu |
Sa te duci sa dormi in baie. Nu ai ce face. E normal ca o femeie insarcinata sa fie mai obosita. Si eu sunt.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+
ralu0308 spune:
Buna Criss,
Incearca sa adormi mai repede seara...eu cel tarziu la 10 adorm fara sa vreau, si asa reusesc sa ma tin in priza si la serviciu.
Alexandru 09.09.09
crissbebe spune:
sa se sperie lumea si sa creada ca am patit ceva rau de nu mai ies de acolo??? foarte tare faza...dar nu prea ma ajuta...
17 + cu
anaconda2 spune:
Monica , si eu m-am mirat de ce mi-a dat 2 foi de rezultate la TT ! Probabil n-am mai auzit noi , dar daca iese ceva aiurea , asa o fi regula , se dau cate 2 foi .
M-ati intrebat si va raspund ,
pe un buletin de analiza e rezultatul dupa ultima menstruatie , si este negativ , cu valorile : la SD am 1/557 (risc standard 1/385)si la trisomia 18 , 1/3017 (risc standard 1/3000) . Deci e ok , dupa UM .
Pe alt buletin de analiza , a doua foaie deci , este rezultatul dupa masuratorile ecografice : SD- risc 1/321 (val standanrd 1/385) , si trisomia 18 , 1/ 2261 (val stand 1/3000) . Deci aici rez e pozitiv .
Ce sa spun ... , diferentza vad ca nu este mare intre procentul standard si ce mi-a iesit mie . Avand in vedere ca am si 40 de ani ..
Voi ce spuneti ? Amniocenteza nu vreau sa o fac .
16 +
ionika spune:
Eu m-am referit la baiatul meu ca v-a fi putin dezamagit, in sensul ca isi dorea un fratior cu care sa se joace.
Sotul meu e mandru ca poate face si fete.
Ioana
ralu0308 spune:
Azi mi se modereaza tare greu mesajele...ori nu imi marge netu mie...
Alexandru 09.09.09