Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)
Raspunsuri - Pagina 10
anaconda2 spune:
Inca ceva , de azi dimineata , simt ca o "galma lunguiatza" , ca un pumn mic , la vreo 2-3 cm lateral stanga de buric . E bb acolo
sau ce e ?? Ca n-am simtit nimic pana acum , miscare ceva ...
La voi cum e ? Poate fi de la matze , colonul ceva ...ca sunt si cam constipata ..
Altfel cum a suit bb acolo , fara sa simt nik
??
16 + 
katteryna spune:
Ionika FELICITARI PENTRU FETITZA! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

20+ cu floricica
( RAISA MARIA
)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
panda77 spune:
Ionika, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si frumoasa!
Cat despre Andrei, ii poti povesti ca de acum incolo el va fi frate mai mare si ca o va putea proteja pe surioara lui, asa cum fac eroii din povesti cu printesele.
S-ar putea sa-i placa ideea.
Panda,
18+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
miha74 spune:
hello!
cristina_ana- distractie placuta
si profita din plin. Si mie mi se intareste burtica din cand in cand, dar in partea de sus...
roxxy- si noi am inceput de pe la un an cu Matei al nostru la olita, si initial nu a vrut, dar am incercat din 2 in 2 zile, cu jucaria preferata langa el, povestit foarte mult dar si eu scalambaindu-ma ca toate cele sa ii distrag atentia, si sa ramana pe olita
Acum ne-am facut o obisnuinta si dimineata si inainte de fiecare somn facem la olita. pipi sigur de fiecare data, a inteles de ce se aseaza acolo...caca doar ocazional. Dar cand are caca in scutec ii arat si ii spun ca trebuie sa faca la olita, si apoi imi arata unde a facut el caca si unde trebuie sa faca caca
. eu zic ca suntem pe drumul cel bun. La fel am facut si cu Laura, am inceput foarte devreme si la 1 an si 8 luni caca facea la olita...pipi mai scapa pe ea, dar tot asa fara scutece si o lasam un pic sa vada cat e de rau.
biaz- tare experienta ta vecina
Ai mare grija de bb[ flo]
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
19+ de 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Buna fetelor...am si eu o problema si vreau sa stiu daca si voi va confruntati cu ea in timpul programului de la serviciu. Adorm pur si simplu cu capul sprijinit in maini pe birou... si nu pot rezista fara sa inchid macar cateva minute ochii si sa dorm pur si simplu...Mi-e si rusine naibii sa nu ma prinda cineva... ![]() ![]() ce pot face in situatia asta ca sa nu se mai intample?![]() 17 + cu![]() |
Pe mine ma ajuta daca stau putin la aer, pe geam sau chiar afara.

Monica
13+
miha74 spune:
crisbebe- cu o cafeluta ai incercat??? ca eu daca nu beau cafea..dorm pe mine toata ziua.
anaconda- offf, nici nu stiu ce sa iti zic, din cate vad eu si rezultatele dupa UM sunt foarte aproape de limita...mama lor de teste statistice!!!

eu am facut doar DT, si a fost Ok.
ionika - felicitari pentru
. Spune-i lui Andrei ca va fi unicul fiu...asta bineteles daca nu aveti de gand sa mai faceti si bb3.![]()
La multi ani Gugu! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri.
Intra te rog si mai da-ne vesti despre tine...cum iti este?????
La multi ani DenisaB! Sa fii iubita si fericita ! Si intra si tu mai des sa ne povestesti despre tine.
marianaa- tu pe unde esti???
mangagirl- nu ne-ai mai spus nimic despre dintii tai...sa inteleg ca iti este bine
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
19+ de 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
santorini spune:
Crissbebe eu zic sa te odihnesti mai mult acasa! Cam cate ore pe noapte dormi? Pt ca acum eu am nevoie de mai mult decat inainte de ex.
Anaconda cred ca cel mai bine te sfatuiesti cu medicul tau! S-ar putea ca rezultatele mai putin bune sa se datoreze si varstei, pentru ca reprezinta un factor de risc mai mare in calculul lor statistic!
19+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
miha74 spune:
lutoniana- - pentru mine e clar ca se intampla in Romanica ...sa vorbeasca cu sefu' si sa faca si reclamatie mai sus!
eu asa fac de fiecare data. Chiar astazi am mai pus-o de o reclamatie la carrefour...ca imi ziceau ca produsele specifice de paste (ou de ciocolata, iepurasi...) sunt la reducere 50% si la casa IOC! asa ca am chemat "managerul" de raion, care era un pustiulica si imi explica mie ca nu toate produsele sunt la -50%...si eu de unde sa stiu?????
era baiatul varza...dar avand in vedere ce salarii ofera nici nu cred ca vor avea vreodata parte de profesionisti

si asta ne omoara. iar culmea culmilor a fost cand mi-a spus ca de 3 zile au promotia respectiva si pana acum nu s-a sesizat nimeni

situatia e diferita in banci unde salariile sunt OK, dar acolo uneori avem de a face cu faptul ca nu au putere de decizie, si nu vor sa recunoasca ca ii depaseste situatia, iar asta combinata cu incompetenta si rea vointa...e trist, dar adevarat!
hai ca am luat-o pe aratura, dar cred ca doar daca vom lua pozitie vom reusi!
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
19+ de 
biaz29 spune:
anaconda, si eu ma tem cu privire la asta, mai ales ca am si un caz in familie. Intrebarea e, ce ai face daca ai sti cu siguranta ca are o malformatie? In functie de raspunsul la intrebarea asta poti decide ce sa faci mai departe.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
18+
monikus spune:
Anaconda eu inca nu am facut TT. Sunt programata pe 15 mai la TT. Totusi, nu cred ca trebuie sa te alarmezi prea tare pana ajungi la dr. Poate ca dupa ce vewi citi articolul urmator http://www.sarcina-nasterea.ro/sanatate-copii/analize-medicale-in-sarcina-triplu-test.html te vei mai linisti.
Monica
13+