Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexbia18 spune:

ciao..mamici si viitoare mamici,si eu in curand urmeaza sa am un bebe,si apropo de faza de la carrefur si despre banci,ce va face sa credeti in europa sau in alta parte e mai bine?eu stau in londra,si treaba merge la fel si aici,as indrazni sa spun ca in anumite banci si hipermarketuri merge chiar mai rau ca in romania...peste tot e la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Crissbebe: eu pe la 3 asa, pun capul pe birou si motai vreo 2-3 minute. Ajuta. Mai incolo probabil o sa rog vre-un coleg sa imi dea cheile de la masina si o sa motai vre-un sfert de ora in masina cuiva. Asta e, asa a fost si la sarcina anterioara, de aia am si intrat in concediu de maternitate din luna a 8-a ca alte probleme n-am avut si ma plictiseam acasa numa-numa. Dar cand ma lovea somnul peste zi eram capabila sa adorm si in picioare .
Ca o paranteza, sa va zic si ce m-a enervat un coleg astazi: citeam o listuta foarte dulce de aici (nu pot sa pun link, daca vreti va dau PM cu linkul) si mi-a placut foarte tare asta: "N-o întreba “Ce-ai facut azi?”. Ea poate tocmai a facut o ureche, o mâna sau un nas. Tu doar ai fost, ca de obicei, pâna la serviciu.". Si s-a apucat, frate, sa-mi explice ca mamele doar ofera hrana bebelusului din burta, in rest bebelusul creste singur. Asa m-am enervat si i-am zis "Lasa ca mai vorbim cand o sa faci si tu unul. A, stai, tu nu poti face unul. Mda."
In fine, sunt cam isterica azi dupa ce ca mi-e somn de nu stiu de mine. Abia astept sa se faca 4 jumate sa plec.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 12+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Miha, hai ca esti tare! Data viitoare cand am o problema cu vreo vanzatoare te chem pe tine. Ca de cand m-am mutat in Bucuresti am fost de nenumarate ori in situatii dintr-astea si trebuie sa recunosc ca nu m-am descurcat prea bine.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

buna fetele.Ce faceti?Sunteti toate bine?As vrea sa va mai intreb si eu ceva, stiu ca sunt cam sacaitoare dar nu am si eu pe cine intreba.De cateva zile il simt pe bebe ca misca in ambele parti in acelasi timp.O persoana care a avut gemeni mi-a spus ca asa simtea si ea.Restul fetetor care au avut cate un bebe mi-au zis ca nu au patit asa ceva.Eu primul ecograf il fac peste 3 saptamani si.Ma gandeam ca poate sunt gemeni.Sunt sanse?pe toate fetele.

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

iuliapapusa, nu stiu ce sa iti spun in legatura cu miscarea lui bebe pt ca eu inca nu l-am simtit fiind prea devreme pt asta. mie nu imi vine sa cred ca pana acum nu ai fost la ecograf. eu una m-as duce la ecograf in fiecare saptamana.

Monica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Iulia nu stiu daca sunt sanse, asta poate iti raspunde vreo fata care are gemanuti Dar sincer nu mi s-a intamplat s-o simt pe bebeluna in doua locuri odata Eu iti doresc sa fie gemeni pentru ca asta mi-ar fi placut mie sa am Mi se pare doar ca te-ai dus cam departe cu primul ecograf.Eu n-as fi rezistat in locul tau atata

20+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ionika felicitari pentru ! sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtik pana la 40s fix!

cris e simplu ... GO HOME! si eu am patit-o ieri insa era dimineata .. mi se inchideau ochii .. nu puteam sa-i tin deschisi .. am pus capul pe birou si am stat asta 2-3 minute .. apoi am iesit la o plimbare pe hol, a venit sedinta si gata .. a trecut ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Salut, fetelor!!! Si voi probleme cu dormitul??/ Eu dorm cred ca 12 ore pe zi...eu voiam sa imi trimita si mie cine are niste linkuri la niste magazine de haine pt burtici...la noi in oras nu prea sunt si care exista sunt odioase...vreau un tricou din ala cu Bebe la bord...sau "I love my baby bump"...
Mai e o chestie...eu sunt in 14 sapt si cateva zile...si nu stiu daca il simt pe bebe...adica..uneori simt asa o greutate pe o parte...sau bule in burtica...dar nu stiu daca e bebelica...la voi cum se simte?

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Apropos de mici conflicte...ieri am patit-o si eu la hypermarket...m-am asezat la coada pt gravidutze, etc....si o tanti cu un cos cu cateva produse se asaza paralel cu mine, cu intentia vadita sa mi se puna in fatza....stau sa vad ce face....dupa ce mai inainteaza coada, eu bineinteles ca imping caruciorul ca sa intru pe culoar....si tanti (abia astepta momentul probabil sa se ia de mine), aratandu-mi bannerul de deasupra casei: "asta este casa pt prioritati!"...iar eu, pregatita si umflandu-mi cat am putut de mult burtica: " vi se pare ca nu as fi o prioritate?!" eu, care de obicei nu zic nici pas de frica sa nu supar pe nimeni! am fost tare mandra de mine ca mi-am aparat drepturile ..si sotzul la fel, ca el tot timpul ma invata sa fiu mai rea, ca cica-s prea buna si profita lumea de mine......
bine, nu va zic ca ma inrosisem toata....ca tanti si-a cerut scuze imediat, si parca mi-a parut rau ca am avut un ton asa rautacios...

cam atat...nu f interesant, dar ma plictiseam la munca

20+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Ellenuta...daca ar fi atat de simplu...stii cum as fugi?
dar cum sa fac asta mai ales cu seful meu Cum sa-i zic stii imi e din ce in ce mai greu sa stau treaza mai ales ca nu am de lucru si stau atatea ore degeaba pe forum... Crezi ca m-ar omori asa un pic In fine vad eu pana la urma cum ma voi descurca...
La cafea am renuntat dar nu definitiv... adica beau fara cofeina si asa nu are nici un efect....

17 + cu

Mergi la inceput