Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Pai si eu am cate 5-6 Cosmopolitanuri si Capitaluri la baie!

18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana31 spune:

Salutari la toata lumea si Hristos a inviat!Cam tarziu, dar n-am m intrat de mult timp pe forum.Am primit azi rezultatele la DT: <1/10.000sper ca e bine...Maine ma duc sa le vada si dr...Am emotii, nu am m fost la eco de o luna...12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai asa m-am ganditi si eu ca o perioada de cateva luni tb sa se imprietenasca cu ideea de olita. Insa el refuza cu desavarsire sa se aseze pe ea, si imbracat si dezbracat. Oricum nu am de gand sa stresez copilul. Cand va fi pregatit, va accepta el si olita, ca doar nu ajungem noi la majorat purtand pampers .
Multumesc pt sfaturi .

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

si iata inca unul din subiectele fierbinti: olita.:)
Alex a scapat de pampersi peste zi pe la 2 ani si cateva luni, iar de pampersi peste noapte a scapat la 3 ani si cateva luni cand am constatat ca sunt uscati cand ii scot dimineata deci nu mai avea nevoie de ei. E adevarat ca se mai intampla si acum sa faca noaptea pipi pe el, dar sunt accidente.
Parerea mea a fost ca nu am nevoie de un stres in plus si va reusi si el sa-si controleze sfincterele pana la o varsta acceptabila. Il puneam pe olita de fiecare data cand se trezea din somn (dimineata si dupa amiaza) si il intrebam (dupa doi ani) cam la o ora daca vrea sa faca pisu sau caca.
Cam in toate cartile pe care le-am citit despre dezvoltarea fizica si psihica a copilului varsta la care copilul putea sa isi controleze nevoile era in jurul varstei de doi ani. Pana atunci il imprietenesti cu olita, scaunul de toaleta (am avut si colacel mic pentru wc si a fost mult mai incantat de el decat de olita - si noi la fel ca trebuia doar sa tragem apa)

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 11+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Adnana rezultatul e f bun, stai linistita
Selen sa stii ca "regele" meu a simtit-o pe floricica deja de vreo saptamana.
Noi am facut asa:am invatat perioada cand domnisoara are activitate intensa (de balet probabil) si anume seara cand ne linistim si noi in pat. Si atunci domnu pune o labuta pe burtica mea si o tine asa, fara sa apese mai mult timp.Am observat ca se sperie probabil cand atingem burtica si nu se mai misca ceva timp. Dar apor se obisnuieste cu mana pe burta si incepe din nou exercitiile Deci o pacalim cum spunem noi Asa a simtit-o de multe ori si ii place la nebunie ca adoarme cu mana pe burta mea si devine grea...

20+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Aha, deci e posibil sa se intample si la noi cat de curand desi eu am simtit-o mai tarziu, si mai am si straturile de sunculita si grasime care vor mai intarzia probabil fenomenul, dar asta e...rabdarica....
la mine vad ca e mai activa pe zi, cand stau la birou si ma si strang putin pantalonii si ciorapii, si probabil e un pic inghesuita

20+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

[quote]citat din mesajul lui katteryna
Selen sa stii ca "regele" meu a simtit-o pe floricica deja de vreo saptamana.
Noi am facut asa:am invatat perioada cand domnisoara are activitate intensa (de balet probabil) si anume seara cand ne linistim si noi in pat. Si atunci domnu pune o labuta pe burtica mea si o tine asa, fara sa apese mai mult timp.Am observat ca se sperie probabil cand atingem burtica si nu se mai misca ceva timp. Dar apor se obisnuieste cu mana pe burta si incepe din nou exercitiile Deci o pacalim cum spunem noi Asa a simtit-o de multe ori si ii place la nebunie ca adoarme cu mana pe burta mea si devine grea...

Vai, ce dragut. De-abia astept sa simt bebelul in burtica. Pana acum am simtit numai bebeii altor prietene. Sa treaca mai repede saptamanile astea ca nu mai am rabdare.
Adnana eu nu am facut DT. Sunt programata pe 15 mai insa la TT. Oricum sunt sigura ca e ok rezultatul. Nu te impacienta pana nu ajungi la dr sa iti spuna el cum e.

Monica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Hristos a Inviat!

Multumesc Monicai ca m-a trecut si pe mine la inceput. Acum am intrat si am vayut cate s-au intamplat in mica vacanta.

Pentru completari vreau sa-i dau Monicai urmatoarele date:
DN 03.08.1980
UM 03.12.2008
DPN 09.09.2009

La ECO de la 16 saptamani mi-a spus ca e si sper sa ramana asa si la ECO de luna viitoare. Numele ui e Alexandru.

Alex misca de saptamana trecuta (19 sapt) si da niste suturi de l-a simtit si tati.

Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Ma uitam acum si la ofertele de la mare...oare exista vreo contraindicatie daca merg si eu o saptamana la mare...prin iunie am 28 de saptamani. N-as merge departe, in afara, macar la noi un pic sa vad marea

Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Am venit de la eco, it's a girl! Se pare ca voi avea pereche, sper ca Andrei sa nu fie dezamagit.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

[quote]citat din mesajul lui ionika

Am venit de la eco, it's a girl! Se pare ca voi avea pereche, sper ca Andrei sa nu fie dezamagit.

Felicitari pt . Sunt sigura ca nu va fi nimeni dezamagit pt ca un copil aduce numai bucurii indiferent ca e fetita sau baietel. Si apoi e buna putina diversitate.

Monica 13+

Mergi la inceput