Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)
Raspunsuri - Pagina 7
santorini spune:
Pai si la noi e la fel Selen
18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Mda, la unii inca e valabil, si la 28 de ani Vreti sa va zic ce e la noi in baie, pe masina de spalat (situata in fata "tronului"??! de la cursuri de analiza financiara la reviste, carti despre copii si romane...ca poate are omu chef sa-si diversifice lectura in fiecare zi 20+ cu ursuletzul nostru nunta 9 luni |
Selen, dar tu de unde crezi ca mi-a venit mie ideea cu cititul pe olita?
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+
cristina_ana spune:
Panda, eu am observat ca simt nevoia cam la o luna si jumatate sa-l duc pe Andrei la bunici pentru o saptamana, sa-mi mai relaxez creierii! Altfel simt ca cedez. Duminica a avut atata energie, nu a dormit deloc, mi-a intros casa cu fundul in sus, ca efectiv am cedat nervos si am inceput sa plang ca nu-i mai faceam fata. El micutul a venit si m-a mangaiat pe obraz si m-a sarutat, ca m-a vazut suparata. Si normal ca mi-a trecut plansul, dar de dus la bunici tot l-am dus! Oricum, el e super entuziasmat acolo, asa ca sigur ii prinde bine.
Cu mersul la teatru sau la filme sunt si eu constienta ca s-a cam terminat dupa ce il nasc si pe bebe 2. Ca pe amandoi nu prea pot sa ii las pe capul mamei. Asa ca profit si eu acum cat pot!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 19+ cu ( Emma Ioana )
POZE
katteryna spune:
Tare m-ati inveselit!
Bia, Santorini, Selen acum inteleg cum l-au invatat socrii pe barbatul din casa mea sa faca la olita
20+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
selen80 spune:
Fetele....ma intreaba "regele neincoronat" de acasa (ca l-am informat ce zglobie e "probabil" fii-sa in ultima vreme) cam cand va putea s-o simta si el, "la mana"
20+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
selen80 spune:
citat din mesajul lui katteryna Tare m-ati inveselit! Bia, Santorini, Selen acum inteleg cum l-au invatat socrii pe barbatul din casa mea sa faca la olita 20+ cu floricica ( RAISA MARIA ) http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1 |
noroc ca noi avem 2 bai
oare toti barbatii au pasiunea asta??! ca si taica-miu facea la fel...acuma vad ca s-a lasat de "sportul" asta, nu stiu de ce.....
20+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
monikus spune:
Fetelor, noroc cu voi ca mi-ati mai descretit fruntea azi. E bine sa va aiba omul la casa lui, mai ales cand e mai prost dispus.
Monica 13+
panda77 spune:
citat din mesajul lui selen80 oare toti barbatii au pasiunea asta??! ca si taica-miu facea la fel...acuma vad ca s-a lasat de "sportul" asta, nu stiu de ce..... |
selen, trebuie sa recunosc ca la noi in casa eu sunt vinovata...iar de cand o am pe Ilinca nu pierd nicio ocazie din asta...
Panda, 18+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
selen80 spune:
ee, asa si eu mai am cate o carte uitata pe acolo dar se intampla rar sa reusesc sa parcurg cateva pagini, poate doar in w/e
20+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
Roxxy80 spune:
Multumesc din suflet . Bineinteles ca-mi folosesc f mult sfaturile tale si ale oricarei mamici care a depasit deja etapa asta.
citat din mesajul lui biaz29 cristina_ana, si eu am mers ieri cu masina vreo ora si jumatate si au fost mai rele contractiile. Cred ca sunt si de la stat prea mult pe scaun la calculator. Dar n-am ce face. Sper doar sa nu se inarautateasca. Daca esti singura nu dai petrecere in pijamale pentru fete? Eu ajung abia peste doua saptamani la doctor si atunci voi intreba ce e de facut. Daca ajungi inaintea mea, sa-mi spui si mie ce ti-a zis. Daca esti singura nu dai petrecere in pijamale pentru fete? Roxxy, in ceea ce priveste olita, e un subiect dificil pentru mama, mai ales ca ne-am dori atat de mult sa scape cat mai repede de pampers. Chiar daca inca nu pare sa fie receptiv la exemplul tau, continua cu rabdare si perseverenta. Pana la urma va invata. Vine vare, il poti lasa fara pampers ca sa vada ca nu e prea placut sa fie ud. De asemenea, incurajeaza-l mult. Dupa ce ii spuneam ca uite ce mizerie a facut si ce neplacut e, incercam sa-i amintesc fiului meu ca data viitoare o sa incercam din nou si pana la urma va reusi (chiar daca uneori imi venea sa-l mananc, nu alta). Acum nici nu-mi mai amintesc cum a reusit, ca a fost un proces gradat. Uneori spunea chiar inainte de a-si da drumul. Imi amintesc insa o faza in care deja se descurca partial, era vara, statea fara scutece ziua si a intrat la o vecina care avea un bebelus ca sa-l vada si a facut si pisu si cacuta in pantaloni pe canapeaua ei. Acum ma distrez cand imi amintesc dar atunci imi venea sa Inca o idee pe care mi-o amintesc e ca la un moment dat l-am pus pe el sa isi scoata pantalonii si sa-i duca la cosul de rufe. I se parea tare greu si nu-i placea sa puna mana pe ud dar s-a conformat si dupa aia s-a straduit mai tare sa spuna destul de devreme incat sa ajunga la timp la olita. E adevarat ca noi am folosit olita foarte devreme, inainte de a implini 1 an, drept scaunel pentru citit. Asa ca multa vreme locul ei a fost in sufragerie langa biblioteca. Lui ii placea foarte mult ca atunci cand avea nevoie de ea, se aseza si isi lua carticelele lui de pa raft ca sa se uite in ele. Iti imaginezi ce miresme erau uneori la noi in sufragerie. Dar nu mai conta daca ii era lui mai usor. Sper ca iti va folosi macar una din ideile pe care iar le-am intins cam mult. Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+ |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 19+