Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)
Raspunsuri - Pagina 5
katteryna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut anaconda, eu personal nu am mai auzit despre 2 rezultate, dupa Um si dupa masuratori... esti prima care o aud cu asa ceva. Eu anul trecut cand am facut TT (acum am facut DT) mi-a dat un singur rezultat corelat dupa toate masuratorile, UM-ul, intrebari si sange. Asa ca imi pare rau dar nu te pot ajuta. SI nu inteleg de ce ai dat banii si pe TT daca oricum faci amnio... |
Nici eu nu am mai auzit de doua rezultate
Anaconda dar care sunt rezultatele de esti atat de ingrijorata
20+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
mada23 spune:
-ricele de la noi
Gugushtiuc si DenysaB .... la multi ani sa fiti iubite, fericite si sa aveti bebei sanatosi
o zi buna tuturor!
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
santorini spune:
Gugushtiuc si DenysaB la multi ani si bebei sanatosi!
Lutoniana sper sa rezolvati problemele cu creditul ala nenorocit si sa-ti revina zambetul pebuze, asa cum ne-ai obisnuit!
18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
cristina_ana spune:
Buna dimineata, fetelor!
Eu mi-am dus copilul la bunici la Brasov si acum am program de aranjat prin casa, prin dulapuri, sortat hainele, plus progam de infrumusetare la cosmetica maine! Aseara am fost la film, azi ma duc la teatru, ce mai boierie pe mine!
Bia, si eu am avut contractii destul de nasoale ieri. Am venit cu trenul de la Brasov si 3 ore cat a durat drumul m-a durut burta destul de tare si a fost intarita in permanenta. Cred ca de la trepidatii. Am luat 2 no-spa, dar nu prea m-au ajutat. Azi vad ca tot mi se mai intareste burtica, dar deocamdata nu e si dureroasa. (astea sunt contractii nedureroase, un pic mai putin periculoase decat cele dureroase). SI vineri trebuie sa ma duc iar cu trenul, sa-mi recuperez copilul! Oricum, am observat ca si cu masina tot asa patesc. Mai ramane sa testez avionul, ca noi am vrem sa plecam in Turcia peste vreo luna, daca o sa ma simt bine. Ceea ce am cam inceput sa ma indoiesc.
Roxxy, ce bine ca mi-ai spus de trusa de scule din Auchan. Ma tot gandeam ce sa-i duc cadou lui Andrei vineri, ca sa se bucure! Cred ca trusa o sa ii placa la nebunie, o sa ma duc sa o cumpar!
Miha, tin pumnii la nepoata ta sa nu fie nimic grav! Cand le pui fetelor pozici cu Matei?
Panda, noi ne mai vedem abia saptamana viitoare, cand imi aduc nazdravanul acasa! Deja imi e un dor maaare de tot de el!
Va mai scriu si mai tarziu, cand fac o pauza din aranjat dulapurile!
Aaaa, vroiam sa va intreb daca a fost cineva la piesa de teatru "Inca-i bine" de la Teatrul National! Daca da, merita? Adica eu vreau ceva la care sa rad!
Va pup si revin!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Auzi, sa-ti ia bani ca le dai bani, mi se pare strigator la cer. In fine... ca iar ma enervez... |
Strigator la cer?! Pai eu am platit 2ron/ora parcare la Spitalul Colentina. In conditiile in care parcarea nu exista,era o urgenta in miez de noapte mergeam la camera de garda, paznicii dormeau si ca sa ajungi de la camera de garda dermatologie la camera de garda infectioase(fara a exista indicatoare) trebuie sa mergi printre caini(au si centru antirabic) pe jos 5 minute. Si pt faptul ca am stat 2 ore la coada chiar nu mi se pare ca ar fi trebuit sa platesc. Mai ales ca eu insarcinata fiind n-am avut voie sa intru in clinica de infectioase ca aveau nu stiu ce cazuri de varicela. N-ar fi trebuit totusi sa stau si eu undeva si nu in frig?! Asa am si reusit sa racesc. Sa nu mai zic ca initial nu-mi dadea nici chitanta. Ca s-o primesc a trebuit s-o cer.
Iulia 15+ cu
cristina_ana spune:
Am uitat sa-i urez lui Gugu si DenisaB, "La multi ani!" si bebei sanatosi si frumosi, sarcina usoara si muuuulta, muuuulta fericire!
POZE
cristina_ana spune:
Lutoniana, felicitari pentru rezultatul bun de la Triplul Test! Stiu ca erai destul de ingrijorata!!!! EU am inteles ca banca respectiva care va face probleme e in Romania, nu? Daca da, sza mearga sotul sa vorbeasca cu directorul sucursalei, nu cu angajatul de la ghiseu!
POZE
DenysaB spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru urari; va doresc si voua bebelani sanatosi si la termen, sa va bucurati de ei! Eu sunt la prima sarcina si nu prea intru in discutii, dar va urmaresc in fiecare zi. Acum sunt in saptamana 19, cu un bebelan baietel. De-abia astept sa iltin in brate. Va pup pe toate!
monica_dicut spune:
GUGUSHTIUC SA fi sanatoasa, sa ai o sarcina fara niciun fel de problema pana la final si sa ai un bebel sanatos si frumos la fel ca Luca
SI mai da si tu un semn ca sunteti bine
DenysaB Sarcina usoara si bebel sanatos la finalul celor 40 de saptamani
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monica_dicut spune:
cris, scuzati off-topic, legat de sus-numita banca
cam asta e ce cred eu si ce le-as face. Singurul lucru bun este ca avem dobanda fixa, platim o suma acceptabila, pe care ne-o permitem dar... dpdv al serviciilor si a relatiilor cu clientii sunt... VARZA!!! Scuze. PLus ca au angajate in marea majoritate a unitatilor numai babe couniste uitate de oameni si de vremuri cu o mentalitate de iti vine sa te impusti...
In alta ordine de idei, ma bucur ca te relaxezi saptamana asta. Enjoy.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata