Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)
Raspunsuri - Pagina 18
selen80 spune:
Nu, ca oricum nu ma apucam sa-l masor (eu v-am mai zis ca sunt f linistita in privinta sarcinii, si nu caut singura motive sa ma panichez
), stai linistita, dar intrebam sa nu mor proasta 
20+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun mamaaaaaaaaaaaaaaaa,ce relaxate sunteti daca va masurati,va asezati in pozitii in pat sa simtiti uterul.Eu vomit in continuare de nu-mi arde de jucat,am grija de mama ca e la pat,cu picioarele rupte din sold,ca e batrina si asta de 2 ani,negociez cu rudele cit platim la canalizare,etc(si asta cu cearta si plins azi dimineata),o ascult pe sora mea,careia i-a murit sotul,etc,numai de astea de familie.Se pare ca la voi,Slava Domnului-in rest-in afara sarcinii sunt toate pe roze.Ferice de voi,ce sansa aveti. |
Nu te lasa amagita de ceea ce ti se pare ca suntem. Daca as aincepe si eu cu lista mea de treburi si necazuri, as putea speria unele fete de pe aici. Dar ce rost are? Vorbim despre lucruri pe care le avem in comun, cautam incurajare unele la celelalte si incercam sa ne concentram atentia pe lucrurile bune. Daca vei citi printre randuri, vei vedea ca unele fete de aici au sotii sau alte rude bolnave, au servicii, scoli, sau mai multi copii, probleme de sanatate, financiare sau toate la un loc.
Cat despre vomat, am implinit azi 19 saptamani si inca nu mi-a trecut de tot. Asa ca iti inteleg starea foarte bine.
Tuturor ne e greu intr-un fel sau altul. Nu te necaji! Fruntea sus! Este un citat foarte fain despre care nu mai stiu cui ii apartine dar care zice cam asa: Noi toti ne dorim sa fim fericiti si aceasta ar trebui sa fie relativ simplu. Problema e ca ne dorim sa fim la fel de sau mai fericiti decat ceilalti si aceasta este imposibil pentru ca ceilalti ne par mai fericiti decat sunt in realitate.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
19+
raluk16 spune:
Apropo de "marirea" uterului, spunea cineva cu ceva vreme in urma de ceaiul de cretisoara, ca de cand il bea nu mai are intepaturi. Nu mai cine.
Eu stiam de ceaiul de cretisoara ca e bun pentru fortificarea uterului, dar cred ca tot timpul am citit ca lumea il bea inainte de sarcina. Dupa ce am ramas insarcinata stiu ca l-am cautat pe net si la noi la romani lumea zice ca e ok, dar dupa denumirea latina (Alchemilla vulgaris), pe site-urile straine am gasit ca e interzis.
Oare daca ne-am apuca doar acuma de el, ar face mai mult rau decat bine?
14+
katteryna spune:
Buna dimineata tarziu si de la mine fetelor!

LA MULTI ANI MADA!
Si celor care isi serbeaza ziua de nume astazi le doresc sanatate si fericire!
Starchi nu stiu daca te poate ajuta cu ceva dar si eu am avut risc la DT 1\250 si la TT 1\24
Am facut amnio si totul e ok. Sper sa reusesti programarea pentru ecografie si sper sa te linisteasca vestile bune pe care sigur o sa le primesti de la eco!
Alex hai cu vestile bune si carucior roz definitiv!
Vik imi pare rau pentru necazul cu sotul! Sincer si mie mi-ar prinde bine sa conduc atata![]()
20+ cu floricica
( RAISA MARIA
)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun mamaaaaaaaaaaaaaaaa,ce relaxate sunteti daca va masurati,va asezati in pozitii in pat sa simtiti uterul.Eu vomit in continuare de nu-mi arde de jucat,am grija de mama ca e la pat,cu picioarele rupte din sold,ca e batrina si asta de 2 ani,negociez cu rudele cit platim la canalizare,etc(si asta cu cearta si plins azi dimineata),o ascult pe sora mea,careia i-a murit sotul,etc,numai de astea de familie.Se pare ca la voi,Slava Domnului-in rest-in afara sarcinii sunt toate pe roze.Ferice de voi,ce sansa aveti. |
Nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar si mie imi e foarte rau. Am greturi si vomit de imi vine rau. Dr mea tot imi spune sa am rabdare ca o sa treaca dar mie mi se pare ca nu se mai termina....
Multa sanatate.Monica
13+
raluk16 spune:
Am uitat sa salut frumos si sa urez La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui
si La multi ani Mada! 
Toti avem probleme, unii chiar grave de tot, dar ce folos am avea sa incarcam pe altii cu problemele noastre?
14+
monica_dicut spune:
unobum, sa sti ca toate avem probleme dar incercam sa trecem peste si sa ne facem sarcina cat se poate de frumoasa. Unele ni le mai dam in vileag, altele nu. Eu cand simteam ca ma scufund n-am vrut sa scriu tocmai ca sa nu le necajesc pe fete. Dar ele m-au sustinut si mi-au fost alaturi. Asa ca e valabil si pentru tine sa sti. DAca smti nevoia sa te descarci si crezi ca te putem ajuta macar cu o vorba buna fa-o.
Sti, eu sarcina trecuta nu am avut nicio problema majora in familie sau pe plan profesional. Si cu toate astea am fost o agitata, ma certam mereu cu sotu din dotare, plangeam mult, nu stiu de ce. Acum, am destule problemute dar incerc pentru mine si bebe sa fiu altfel si sa nu le mai bag in seama. In afara de paranoia cu bebe incerc sa fiu "ZEN" cum ar spune o prietena de-a mea ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ellenuta spune:
si mie mi-e greata azi ... chiar nu inteleg de ce ... io nu mai ma joc, imi iau jucariile si plec .. 
unombun imi pare rau de necazurile prin care treci .. toti avem. uite o
de la mine ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Doro76 spune:
Buna fetelor si Hristos a inviat cu intarziere 
Sigur ca pot ceda programarea la echo la Herghelegiu pe 12 mai. Numai sa va hotarati care vreti. 
Selen si Starchi.
Daca Mimika poate ceda programare la Pop, si eu zic ca e mai bun decat Herghelegiu. Din motive obiective eu nu am ajuns sarcina asta la niciunul dintre ei. Mai am eco pe 11 mai si morfologica pe 20 mai dar la astea ma duc eu.
Aseara m-am speriat putin, ma durut tare capul si imi vajaiau urechile. Oi avea tensiune??? Ma mir ca la inceputul lunii, la dr aveam 10 cu 6 si nici sarcina trecuta n-am avut probleme.
Nu-mi vine sa cred ca fetita mea implineste 4 ani marti...ce repede a trecut...imi aduc aminte cum am nascut, parca a fost ieri

Si daca tot trec de la una la alta....Imi cresc sanii intr-una...arat ca o vacuta de lapte...si mi-au aparut si pete maronii pe fata 

Va pup cam deprimata
Doro
19+ si Eva Maria (28.04.2005)
Doro76 spune:
Doamne cum scriu..."M-a" durut am vrut sa spun...nici sa scriu nu mai stiu 

Doro
19+ si Eva Maria (28.04.2005)