Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

bia, eu ca sa scap de paranoia ca nu mi-a crescut burta ma masor in fiecare joi cand schimb saptamana. Si creste cam 1 cm la 2 saptamani. DAr asta la mine ca sunt si grasa.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

La Multi Ani fetelor ce isi serbeaza azi onomastica! Si La Multi Ani Mada!!!

Am ajuns la zi cu "stirile" . Ca de obicei ati avut spor la scris, nu gluma!

Lutoniana sorry ptr neplacerile cu banca...sper sa se rezolve cat mai repede.
Biaz poate ar fi bine sa stai cat mai mult relaxata si sa iei pina la 3 no-spa pe zi...poti lua forte de 80 mg. Si poate ar fi bine sa pove si cu dr tau.

Monica, Gegea...nu credeti ca aveti probleme cu lipsa de Mg? Ati incercat o cura de 10 zile cu Magnerot sau Magne B6? Palpitatiile sunt date si de lipsa de Mg, iar bebe e mare consumator de Mg pe linga Ca.

Vad ca iarasi se povesteste despre hainute de gravide, eu am vazut in Austria niste modele super dragute si la preturi super acceptabile, asa ca mi-am cumprata vreo 5 tinute complete (pantalon + bluza sau tricou, fusta + tunica) si in total m-a costat 120 Euro. Ceea ce zi eu ca e mai mult decit acceptabil. Si in Cluj am vazut niste 'scoruri' la pantalonii speciali de gravide de am intepenit (280-399 RON!!!).

A, am uitat sa o felicit pe Miha pentru incheierea adoptiei! Mai revin...

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Bia, dar ce, trebuie neaparat sa-si aduca aminte de tine? ii explici ca ai fost la ea acum x saptamani, ca mai ai programare de-abia peste y saptamani, si apoi care e situatia si ce iti recomanda....
si eu fusesem doar o data la dr mea cand am sunat-o sa-i zic ca mi-au iesit infectiile alea la urocult. si exudat, si mi-a zis ce sa fac....

ce pierzi daca suni? ca doar de aia ti-o fi dat telefonul ei, nu?

20+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

eu am luat la magneziu...destul si in afara sarcinii si pulsul tot sarit.Fetelor cit ceai de tei e rezonabil sa bem pe zi-1,2 cesti?Zilnic?Voi asa faceti-cele care beti,in caz de nevoie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

bia, eu ca sa scap de paranoia ca nu mi-a crescut burta ma masor in fiecare joi cand schimb saptamana. Si creste cam 1 cm la 2 saptamani. DAr asta la mine ca sunt si grasa.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
O noua viata

Daca e sa o iei pe paranoia, burta imi creste ca mananc mult si ma ingras. Uterul mi se pare ca e prea mic.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

scuzati ignoranta....dar....Bia, tu cum iti dai seama ca a crescut uterul sau nu?? cum il poti "masura"??

20+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

scuzati ignoranta....dar....Bia, tu cum iti dai seama ca a crescut uterul sau nu?? cum il poti "masura"??

20+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Selen, fii atenta la cuvantul paranoia care apare la subiectul asta in mod constant.
Asa, de divertisment, am o pozitie intre sezut si culcat in care daca ma asez si imi palpez burtica cu ambele mani, se simte bine mingiuca.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Mada, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebelusul mult iubit si asteptat !
A, si multumim pt cinste !

monica, imi amintesc ca si tu ai descris manifestari asemanatoare. Multumesc. Eu am un fond emotional mult, dar mult mai instabil decat oricand altcandva, plang f repede din orice, sunt de un milion de ori mai sensibila (si daca te gandesti ca si natura imi e sensibila, iti inchipui ce nivel am atins), am zile depresive, in care as da orice sa ma izolez undeva, oriunde, departe de stres, de oameni crizati, dar mi-as lua famila cu mine (copilul si sotul). Si da, noaptea am vise dintre cele mai ciudate si mai aiuritice posibil. Sper sa ma pot linisti, sa ma detasez si sa redevin eu.

vik, iau Magnerot de aproape o saptamana si deja simt o imbunatatire in sensul ca noaptea reusesc sa imi intind picioarele fara sa simt carcei. Sper sa imi rezolve si cealalta problema. Multumesc !

Va pup pe toate cu drag !

Geani 19+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

mamaaaaaaaaaaaaaaaa,ce relaxate sunteti daca va masurati,va asezati in pozitii in pat sa simtiti uterul.Eu vomit in continuare de nu-mi arde de jucat,am grija de mama ca e la pat,cu picioarele rupte din sold,ca e batrina si asta de 2 ani,negociez cu rudele cit platim la canalizare,etc(si asta cu cearta si plins azi dimineata),o ascult pe sora mea,careia i-a murit sotul,etc,numai de astea de familie.Se pare ca la voi,Slava Domnului-in rest-in afara sarcinii sunt toate pe roze.Ferice de voi,ce sansa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pai bia daca mingiuta e acolo si bebe misca inseamna ca e bine. Si ma indoiesc ca la tine creste burtica de grasime

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 19+ cu
O noua viata

Mergi la inceput