Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

toata lumea a vazut reportajul pe national geografic, numai eu nu. raluka, merci ca ne-ai spus. Cand l-or mai da?

19+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

toata lumea a vazut reportajul pe national geografic, numai eu nu. raluka, merci ca ne-ai spus. Cand l-or mai da?

19+ si
Grasii mei iubiti

le repeta periodic. Au cu sarcina normala, cu multipli (gemeni, tripleti, inclusiv o nastere naturala de gemeni filmata), un documentar despre gemeni identici, si unul despre sarcini la animale (caine, delfin si elefant) si asemanarea cu omul. Eu astea le-am vazut, dar in perioada cand nu eram atat de curioasa . Mi-ar placea sa le revad. Poate se pot lua de pe net.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

le repeta periodic. Au cu sarcina normala, cu multipli (gemeni, tripleti, inclusiv o nastere naturala de gemeni filmata), un documentar despre gemeni identici, si unul despre sarcini la animale (caine, delfin si elefant) si asemanarea cu omul. Eu astea le-am vazut, dar in perioada cand nu eram atat de curioasa . Mi-ar placea sa le revad. Poate se pot lua de pe net.

14+

Eu am incercat acum ceva timp sa vad pe site-ul lor ceva care mi-a sugerat ca are legatura cu gemenii, dar imi spunea ca sunt intr-o regiune de unde n-am acces

19+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

LE gasiti pe youtube sub denumirea "En el vientre materno" sau "In the womb"

mimika, ma bucur sa te "vad"

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

N-am avut o noapte prea buna...bine macar ca Erika a dormit fara probleme.Eu m-am tot trezit...ba ca nu pot sa respir...ba ca tusesc,ba ca vreau la toaleta,ba ca imi amortesc din ce in ce mai des membrele pana la durere.

Ca tot vorbeste toata lumea despre olita...si eu am scos olita de muuuulta vreme,in zadar insa.Stie f bine ca acolo se face kk si pipi,spune singura,se urca singura pe oala imbracata sau dezbracata(inainte de-a intra la baie pentru cateva secunde) isi aduce papusile si le pune pe oala,insa nu face nimic.Nu o grabesc,acum pana se incalzeste vremea de-a binelea mai e numai un pic.Atunci am sa o las fara pampers definitiv...ziua,noaptea nu conteaza.Si pana in toamna,ideal pana cand vine bb2 sa invete.Acum o sa vedem.

Selen a mea soatza a simtit bebelina in miscare...2la mana" bineinteles.

Ionika felicitari pentru fetita!

Dureri,intepaturi si tot tacamul experimentez si eu.Bb azi noapte misca de zor...cand dormeam pe spate dadea din picioruse la greu.
Azi am ajuns la juma' de sarcina...nu-mi vine sa cred ca repede a zburat timpul...si cat de repede o sa zboare si jumatatea asta...chiar sunt curioasa cine o sa de-a startul la nasteriIn celalalta odisee au inceput cateva fete,prima pe 7 iulie,apoi in august pe 9 si 15...apoi 2-3 cezariane si m-au apucat pe mine contractiile...cat am fost eu internata au nascut fetele pe capete atunci...ehee ce vremuri...parca a fost acum mult timp in urma.

Gata fug...va las cafeaua aburind pt dimineata si io am fugit la lucru.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mimika,cum te mai simti??? ce face burtica???
mai hai si pe la noi,ne gasesti la scutece.asteptam poze cu bbii

pt toate fetele!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna dimineata fetele

haideti la cafea
mie imi cad ochii in gura de somn , imi vine sa ma intind aici pe birou
si afara ploua si ploua

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

21+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Dragilor, la 10 am control si am niste emotii de nu mai pot, revenim cu vestile bune!

Va pupam si va tinem la curent!

17+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata si de la noi.

alex pentru eco. Te asteptam cu vesti bune si carucior roz definitiv.

Eu ma grabesc sa va pup ca vreau sa dau o fuga pana la Fundeni si nu va spun ce sila imi este... ma gandesc cu groaza ce o sa-mi faca doctora ca nu m-am mai prezentat de la sfarsitul lui februarie...huh va ro sa-mi tineti pumnii sa nu ma trimita inapoi acasa

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monica tinem si noi pumnii pentru tine!!!!

17+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput