Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)
Raspunsuri - Pagina 15
vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor!
Am reaparut si eu in peisaj. Sper ca ati avut niste Sarbatori calme si vesele...ale mele nu au fost tocmai asa. Sotul meu a picat chiar duminica rau rau (desi schiaza de la 4 ani) si si-a rupt meniscul de la genunchiul drept...prin urmare e imobilizat in orteza de duminica si am avut eu placerea de a conduce 1100 km....dar mi-a facut bine...acum condusul in cluj mi se pare o joaca. In rest...aer curat (fara polen!!!!), zapada, soare...mincare buna buna la greu....doar la final a fost figura asta aiurea. Nu va spun cum arata un spital in Insbruck si cum se comporta personalul medical de acolo...mai ca m-a apucat plinsul ca nu pot sa nasc acolo
.
Vad ca am pus deja 2 kg...si toti pantalonii meu "pusca" pe mine dar cred ca e normal totusi la 15 saptamini sa se intimple si asta!![]()
Ma duc sa va citesc din urma si revin...Va doresc o zi minunata!
15+
Ellenuta spune:
neataa
adela, sabina .. multumim de cafelutze.
dau si eu un rand de
si de ceiut .. ce va pofteste inimioara ..
era sa trag o cazatura azi cand am ajuns la job, era ud pe jos si am patinat cu ambele picioare, m-am dus pe spate si ca prin minune m-am redresat .. cred ca am un inger pazitor tare vigilent acolo sus caci m-a scapat din mai multe boacane .. 
ralu ce dpn frumos ai!! e ok sa mergi la mare dar grija la soare .. creme de protectie si grija la apa .. sa nu fie rece si sa nu fie valuri care sa loveasca burtica. si noi mergem la sfarsitul lui iunie, la albena, cred.
iulia nu pot sa cred ca nu ai facut nicio eco pana acum .. dar dr tau de ce nu ti-a facut? macar sa vada cum e prinsa sarcina, daca e totul ok acolo .. in fine, nu comentez decizia dr ..
selen hehe .. io-s campioana la certatul ptr casa cu prioritate .. pana acum, cu bb2 nu am facut-o dar la prima sarcina, mai ales in ultimele luni cand eram cat china .. ma bagam cu tupeu .. normal ca imi sarea coada in cap insa nu am cedat niciodata ..
kiki sa vii cu vesti bune de la eco si poate iti arata si bebelusii culoarea caruciorului.
hai ca m-ati atins .. uff .. si pe mine ma doare coccisul .. parca imi infige cineva un cutit acolo .. mai ales cand ma ridic de pe scaun si fac primii pasi ..
monica tinem pumnii!!!
alex sa vii cu vesti bune! bafta la eco!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
santorini spune:
'Neata !
Selen super tare faza cu hypermarket-ul. Bravo!
Mimika ce burtica frumoasa si sa ne scrii mai des ca ne-a fost dor de tine!
kiki cri, alex si monica bafta multa astazi!
vik_cj multa sanatate sotului! Si mie mi-a placut tare mult in Austria!
Ellenutasi eu era sa cad si chiar am citit ca in perioada asta sa avem grija ca echilibrul nostru e mai precar! Eu de aia am renuntat la tocuri, desi altfel nu aveam nici o problema sa le port!
19+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
ralu0308 spune:
[quote]citat din mesajul lui Ellenuta
ralu ce dpn frumos ai!! e ok sa mergi la mare dar grija la soare .. creme de protectie si grija la apa .. sa nu fie rece si sa nu fie valuri care sa loveasca burtica. si noi mergem la sfarsitul lui iunie, la albena, cred.
[
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
Mercic Elena. La ultimul ecograf doctorita mi-a spus sa merg la un numerolog
Sper sa fie ok cu marea, as vrea sa merg...din Suceava e mai lung drumul, dar il pun pe tati sa conduca
.
Mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
gegea spune:
Buna dimineata si multumim pt ceaiuri si cafelute !
alex, kiki si monica, va asteptam cu vesti bune !
vik, imi pare rau pt cazatura sotului si consecinte ! Sanatate multa !
mimika, ce burtica frumoasa si ce posesoare mandra !
Bravo si felicitari, sa ajungeti cu bine la final !
devylla, sanatate si tie si mogaldetei migdalate ! F. frumoase si pozele tale !!!
miha, eu nu am apucat sa te felicit pt pasul final in procesul de adoptie ! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de Matei si de fetite !![]()
lutoniana, te pup si asteptam sa mai intervii, iti doresc sa scapi de probleme cat mai usor si sa nu mai ai motive majore de stres !
cristina, cum a fost la teatru ? Ce distractie pe tine, f. frumos !
Am si eu o problema si chiar nu am reusit inca sa o discut cu un medic. Mi se intampla si in trecut, insa acum, de cateva saptamani, am impresia ca mi se intampla in fiecare noapte si parca se intensifica. Asadar, ma trezesc bataile inimii, inima parca sta sa iasa din piept, o aud galopand si iar galopand si nu stiu ce pozitie sa adopt, ca ma omoara cand o aud.
Va rog sa nu radeti, dar e posibil asa ceva ? Noaptea trecuta, m-am trezit f. des din cauza asta, e chinuitor. Alte simptome nu am, imi iau tensiunea regulat si s-ar parea ca nu am pb, atata ma terorizeaza.![]()
Si ca sa nu uit, la multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui !

Geani
19+ si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
mada23 spune:
'neata si de la noi am intrat sa fac cinste
va invit la papa bun 
nu spun ce, sa nu va fac pofta si un pahar de suculetz
, azi mai "intineresc" cu un an dar sunt fericita ca il am pe bebe in burtika ![]()
La multi ani tuturor sarbatoritelor.
Tinem pumnii la fetele are merg la doftorel.
Vik..sanatate sotului 
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
monica_dicut spune:
Daaa, cum ma gandeam, la norocul meu... nexam doctora... a vrut asistenta sa-mi recolteze da nu stiam nici una ce
deci asadar si prin urmare m-am dus degeaba. Tipic pt mine...
gegea, welcome to the club. Eu patesc asta de asta-toamna de cand cu nasterea, mie mi-au zis ca e atac de panica. Probabil visezi ceva ce te sperie. Tensiunea si la mine e buna dar pulsul e sarit destul de rau. EU simt ca se zguduie patul de cum imi bate inima. O simt in gat, in burta in toate celelalte parti ale corpului. E foarte nasoala senzatia. Incearca sa bei un ceai de tei seara sau sa faci/sa te gandesti la ceva ce te binedispune si sa gandesti NUMAI POZITIV (io iti dau tie sfaturi da mi-e mie greu sa le urmez
) Oricum acum m-am mai linistit mult de tot.
si sanatate. Si sa nu te ambalezi ca nu e nimic grav. Aaa plus ca pulsul este accelerat muuuult si de sarcina si cica a doua si mai mult. Asa mi-au zis si mie doctorii ca iti dai seama ca deja ma vedeam operata pe cord deschis
iar la primul atac ii dadeam lu injineru' indicatii unde sa ma inmormanteze si ca vreau bolta de trandafiri deasupra mormantului 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
selen80 spune:
Neatza!
multumim pt cafelutze
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!! 

Alex, Kiki si Monica 

Legat de haine....eu cred ca o sa caut modele de rochite pe net si o sa ma duc la croitoreasa, sa vad ce poate face.....stiti la ce pret am vazut ieri un sarafan de gravi??! 280 de ron
si bineinteles ca era cel mai dragutz din magazin....nu vreau sa investesc bani multi, o sa-mi mai iau probabil si o pereche de pantaloni pt zilele/serile mai racoroase, bluzite baby doll si atat.....cu banii ai mai bine iau lucrusoare pt BB ![]()
Fetelor, mai am si eu cateva zile pana la urm eco, cand sper sa ne zica sexul sigur, am emotii deja ![]()
Ieri am patit-o si eu cu soatza din dotare, i-am pus mana pe burtica intr-un moment de activitate mai intensa a lui BB in speranta ca il va simti si el, si bineinteles ca el a facut nu stiu ce comentariu de m-a facut sa rad, si uite asa n-a mai putut simti nimic, ca ma zgaltaiam eu de ras ![]()

20+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
monikus spune:
Neata burticutze,
Eu azi am inceput munca si mi-e asa o lene......
Pt fetele programate le eco, multa bafta si abia astept sa vad in ce parte se inclina balanta, la ce fel de cerucioare
. Eu mai am pana aflu.
Cat despre hainutze, eu una inca nu mi-am cumparat nimic. Din fericire inca nu am luat nici un kg in plus. Mai mult, din cauza greturilor, am dat unul jos. Totusi, ar trebui sa imi iau si eu niste hainutze pt ca a inceput sa mi se umfle burtica si nu mai merg vechii blugi. Au devenit cam incomozi. Am aflat de un magazin pe calea mosilor aproape de obor. O sa incerc sa trag o fuga maine pana acolo sa vad ce gasesc. Dar ma astept sa coste ceva
.
O zi excelenta burtici
Monica
13+
lutoniana spune:
Buna dimineata,
fetelor va multumesc din suflet pentru intelegere si sustinere. Si DA, creditul e in Romania.
Selen multumesc din suflet pt oferta insa nu am avut timp sa scriu pt ca seara cand vin de la lucru stau de vorba cu sotul meu caruia i-am facut o lista imensa cu ce sa-mi aduca si trebuie sa-i spun pe mess fiecare sertar, dulapior si cutiuta in care se afla lucrurile
cred ca stiti modelul.
Astazi are din nou show cu banca si voi afla vesti mai tarziu. Cel mai teama imi e ca va trebui sa plece inapoi, duminica dimineata si nu se va rezolva nimic.
Deja mi-au dat dosarul de credit la o firma care executa garantiile si continua sa sustina ca pot plati linistita la "Alti boi SRL" ca este foarte avantajos si ca oricum nu imi ia nimeni garsoniera.
Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca nu vor sa ii dea nimic scris alb pe negru, o instiintare oficiala, ceva in care sa scrie ce s-a intamplat si de ce si care sunt calculele i urma carora am ajuns aici.
Va mai plictisesc doar putin si va spun situatia pe scurt:
- platesc rata lunara de 130 euro
- anual trebuie incheiata o asigurare pt locuinta de aprox. 27 euro
- pe anul trecut am omis sa o platesc si recunosc aceasta greseala gogonata DAR am depus mereu in cont 135 euro, 140, cat au fost.
Intrebarea mea care nu ma lasa sa dorm este: daca erau niste bani in cont, in plus, de ce nu au operat cu ei asigurarea si au lasat-o sa capete atatea zile restanta ??????
Ma rog, e trist, vom vedea.
SCUZE DE OFF TOPIC !!!!!!!!!
Succes fetelor cu controale la doctori si astept numai vesti minunate.
Eu merg luni, pe 27 si stiu ca mai sunt fete atunci.
Nici mie nu imi vine sa cred ca maine am 20 de saptamani 
Si cand ma gandesc vorba unei fete ...ca va sosi momentul sa incepem sa nastem ma trec fiori pe spate, de fericire si teama in acelasi timp.
Si pe mine ma doare tare de tot ultima vertebra de la fundulet....noaptea si trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta ....
In rest sunt bine si va doresc si voua clipe minunate cu bebicii din burtica 

Cea mai fericita
19 + cu