Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)
Raspunsuri - Pagina 13
mimika spune:
gugu,denisa, sa fiti sanatoase, sa va bucurati de bebici si sa veniti mai des pe la noi

Eu mi-am programat sesiune de cumparaturi in luna mai. Nu e nici prea devreme, nici nu sunt prea grea, sa nu fiu in stare sa umblu. Ca eu presimt ca asta ma paste. Kiki, anco, eu m-am hotarat sa ii pun la inceput intr0un singur patut, de-a latul. Cand n-or mai avea loc mai iau unul. Carcucior mi s-a oferit, inca nu il am. la fel si patut si un scaunel de masina. Nu refuz nimic, pentru ca sunt constienta ca o sa avem nevoie de banuti la greu. Plus ca as vrea sa fac niste modificari prin casa pana apar ei. Ca dupa...
nici o sansa.
gegea, felicitari pentru bebitza sanatos.
\Despre dureri...eu am dureri de vreo 2 luni aproape, dar numai in partea stanga jos, unde se pare ca sta un BB cu caputul. Si ma doare cand merg mai mult de 15 minute sau stau mult in picioare. De 2 zile simt oarece dureri pe piciorul drept, se pare ca nervul sciatic isi face de cap. cam devreme, cam nasol. De vreo saptamana am arsuri gastrice bruste, puternice, seara in special. Iau Rennie si beau si apa mai multa ca ajuta si ea.
kiki_cri, iulika si cine mai merge maine la eco 
crissbebe, eu azi, dupa ce am mancat de pranz nu am mai fost buna de nimic, mi-au facut colegele treaba
, ca eu mureaaaam de somn. Pana la urma am plecat acasa, Din pacate, nu m-am culcat ca nu am mai putut. Recomandarea e sa dormi cand iti vine sa dormi. Dar cine poate?
Si despre banci. Sotul meu are un credit la bancpost, l-a pus socu-meu sa faca ca avea nevoie pt firma, poveste lunga. Oricum, pe mine nu ma intereseaza, nu am fost de acord sa il faca dar nici nu m-am putut pune de-a curmezisul. Nu stiu exact cum, dar aia de la banca au si nr. meu de telefon. Si daca nu este platita rata la timp ma suna si pe mine. Nu stiu exact cum e sistemul ca ma suna pe mine primaa. Le-am explicat de zeci de ori ca ma suna degeaba, ca eu ii pun sa sune pe nr. sotului. Dar nesimtirea nesimtirii: cand i-am spus unei dudui intepate sa nu ma mai sune ca nu stiu situatia platilor, nu ma intereseaza, m-a intrebat: "dar ce familie sunteti de nu discutati cu sotul problema asta?". I-am zis ca are tupeu si i-am inchis. Cum sa pui astfel de intrebare????
19+
si 
Grasii mei iubiti
ralu0308 spune:
Ca sa reiau un subiect care a fost depasit intre timp:)
Ma uitam acum si la ofertele de la mare...oare exista vreo contraindicatie daca merg si eu o saptamana la mare...prin iunie am 28 de saptamani. N-as merge departe, in afara, macar la noi un pic sa vad marea
Exista vreo contraindicatie?
Mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
biaz29 spune:
Daca tot s-a vorbit de banci, eu nu am decat un card de salariu care, dupa cum va puteti da seama, e mai mult gol. Fug de credite care de foc si smoala asa ca pana acum nu am colectat nici unul. La un moment dat, insa, cochetam cu ideea de a face doua conturi de economii pentru fiul meu si pentru cel care va veni, ca sa depunem acolo bani pentru studii. (Parca ma si vedeam ca Mara cu cei trei ciorapi ai ei.
) Insa sotul meu mi-a taiat avantul motivand instabilitatea economica, inflatia etc.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
18+
kiki_cri spune:
Mimika, mersi de sustinere pe maine
am niste emotii...nu i-am mai vazut de la 12 sapt...
E o idee buna sa ii punem 2 in patut pana incap
. Asa ma gandeam si eu sa nu refuz nici un eventual dar pt bebei...si fretele meu are o fetita de 3 ani si cred ca o sa mai imi ramana si de la ea una alta...si aia prinde bine...si eu sper sa mai primesc cate ceva ca am vazut ca sunt fff scumpe toate...
Apropo de arsuri...pe cand ma bucuram ca eu inca nu am mi-au aparut si mie azi
a fost destul de nasol...dureri in jos pe picior si eu mai am cateodata si mai nou ma doare osul fundului
(scuzati expresia) de atata stat in fund,...sau nu imi explic de ce ca nu am mai patit asta pana acum...
KIKI
16+ cu 

uve_got_mail spune:
...eu am observat ca ma dor oasele de jos dup mai mult timp petrecut pe scaun la birou; cand ma ridic mooor de durere, dar daca merg un pic imi revin. Si eu mai atipesc cateva minute pe la birou, dar e bine totusi, ma ajuta, oricum nu cred ca as dormi ore...Si daca ma vede cineva, s-a trimis raport de risc al jobului pentru sarcina si la fiecare ora trebuie sa imi iau pauza si sa ma ridic de la birou...la fel de cate ori am nevoie de pauza. Nu exagerez si nici nu abuzez de situatie dar cand nu mai pot fac
deci e bine ca am anuntat la hr de burtica.
Nu mi-ati raspuns daca va mai incap hainele si ce/ de unde v-ati cumparat - ca din cate vad pe net sunt al naibii de scumpe hainele de 
15+
mimika spune:
kiki, si pe mine ma doare pe la coccis. Asa ca nu o sa mai zic vreodata ca" ma doare in fund" de ceva, ca e cam nasol ![]()
beeeyy,uitai sa va spui ca am pus si io 2 pozne in album ![]()
19+
si 
Grasii mei iubiti
Emy10 spune:
Fetelor, si pe mine ma doare in fund ![]()
cand stau mult pe scaun la birou!!! Si cam stau!
Si apropo de hainele de graviduta, eu mi-am cumparat doar o pereche de blugi de graviduta de la C&A, in rest hainute normale.
18+ cu 
mimika spune:
Eu am luat jeansi de la Prenatal ca nu mai ma incapea nimic, in rest bluzite largi si rochite baby doll.
ralu, pe dr. trebuie sa il intrebi daca ai voie la mare. Daca nu ai nici o problema, este OK. Trebuie apa multa, lotiune cu FP mare, cel mai mare, fara valuri mari, fara apa rece, nu la ore de varf...Poate completeaza fetele.
19+
si 
Grasii mei iubiti
raluk16 spune:
Bia, exact acelasi lucru voiam s-o intreb pe anaconda: daca in caz de ceva ar renunta la sarcina. Ca daca nu, intr-adevar, ce rost are amniocenteza, ca un risc mic de avort are si ea... Eu de asta nu vreau sa-mi fac DT si TT, ca oricum am avut sanse mici de a ramane insarcinata, nu stiu ce m-ar fi determinat sa renunt la sarcina, dar oricum, nu dupa ce am trecut in trimestrul doi. Ca daca s-ar putea face ceva tratament in timpul sarcinii la ce probleme gasesti, as intelege, dar asa, sa te necajesti doar, si de multe ori pe degeaba...
MariaI, am dat search pe google cu citatul ala si m-am distrat teribil, l-am si trimis la tatic linkul. Oare nu se poate pune sa vada toata lumea? EDIT: nu m-a lasat, a zis ca-i reclama, si daca am pus linkul de la un cuvant... De pe ziarul copiilor (scris impreuna) punct com, pe prima pagina intrati la articolul "ghidul viitorului. tatic." Sau dati si voi search pe google cu citatul Mariei.
Mamicilor de gemeni, eu chiar am vazut pe national geographic, la documentarul lor cu gemeni si tripleti ca e indicat sa fie culcati impreuna, ca se linistesc automat, pentru ca se cunosc din burtica. Si-i arata ca stateau in pat exact in aceleasi pozitii ca in burtica si se atingeau si erau linistiti si fericiti. Ce bine de ei ca in lumea exterioara cunosc pe cineva
...
Roxxy, eu nu ma supar deloc de sfaturile astea, chiar ma gandeam daca ar trebui sa le notez, le tin minte, sau vom fi toate atunci impreuna si va voi intreba din nou? Sunt foarte importante si nu mi se par simple deloc.
Si de cand ati spus voi de durerea cu osul pubian tot vreau sa va zic cat ma doare pe mine aproape toata ziua "coditza", ultima vertebra... de la fundulet. Acum vad ca mai sunt...
Eu haine deocamdata mi-am cumparat altele (inclusiv chilotii nu ma mai incapeau), dar nu de la gravide. Normale, dar cu multe masuri mai mari ca ale mele, ca din cauza greturilor am pus multe kile, v-am spus. 14 am in total. Stagnasem la 12 vreo 2 saptamani, apoi au mai venit doua zile de greturi si am papat iarasi sticksuri, asa ca am ajuns la 14.
14+