*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos pentru cuvintele frumoase.malinas multumim... da...
Imi doresc sa te mai intalnesc sau mai degraba ne place sa ne mai intalnim cu totii. Pupici. si ne bucuram ca v-a priit vacanta ed Pasti si ati venit cu plamanii incarcati de aer proaspat. Asa si trebuie.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Ne-am intors si noi aseara acasa.Am fost din nou la tara si de data asta a fost tare bine.Pe David l-am bagat in casa doar ca sa-l schimb si noaptea la culcare, in rest, de cum facea ochi, doar afara.Mi-a placut, dar imi era dor de casa.Si david s-a bucurat, cand a ajuns si si-a vazut baby gym-ul a inceput sa chiuie, desi, in ultima vreme, nu prea la mai iubit.

cameliam, ai dreptate, tre sa-mi gasesc un medic de urgenta, ca nu-mi permit, pe spatele copilului meu, sa ma culc pe o ureche in aceasta privinta.

Criss, vazut poze cu Paula, este adorabila.Imi place cum tine ea cuminte oul si florile in mana fara sa le rontaie.David baga tot ce prinde in gura, fara exceptie.

Monicus, vazut poze cu Ana.Dulce, cum o stiu.

Simona, sa fii sanatoasa si puternica, sa duci sarcina pana la capat, sa ai un bb sanatos si cuminte.

spiridusule, vazut filmulet cu Cristian cel viteaz.A fost primul cozonacel care s-a intors, e primul care o ia la fuga, io zic sa il faci alergator de cursa lunga, ca vad ca e tare viteaz.

Cameliam, vazut poze cu Alexandra cea zambareata.Dulce tare in poza asta

bebecris, vazut poze cu david cel pletos, o dulceata de cozonacel.

Io am cumparat azi 2 kile de lapte de la o babuta sa-l testez pe mine.Daca e bun de saptamana viitoare ii fac copchilului branzica.L-am fiert acum si am pus o parte sa fac iaurt, iar restul l-am lasat de baut.Vreau sa va zic ca e super bun, gras si dulce. O bunatate. A meritat sa ma tiganesc cu babuta 10 minute ca sa-mi dea lapte de azi dimineata.Tot zicea ca e proaspat, ca e proaspat dar avea vreo 5-6 sticle.Am intrebat-o cate vaci are si a zis ca are doar una.Zic eu "pai e buna de lapte, ca vad ca aveti multe sticle.Stiti, eu vreau pt copil, daca stiti ca nu e bun si nu e proaspat mai bine imi ziceti.De cumparat tot cumpar, dar macar sa nu-i dau lui." A cazut babuta un pic pe ganduri si zice catre mosu' de langa ea> "Du-te la masina si adu o sticla de lapte de ala cald, de azi dimineata.". Vine doar o data pe saptamana, dar e suficient.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 18 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Hera...da viziticile o data la luna, de cand il avem pe Damian s-au rarit, nu am mai fost din decembrie, dar vom recupera incepand cu luna mai, cand se si incalzeste ca lumea si cand creste si piticotul, e mai maricel...deja avem pretentii. Mi-e urat doar de caratul cu o mie de lucruri, cadita, sterilizator, scoica, carut...etc...urasc sa fac si sa desfac bagajele, ca de altfel sunt tareeee plimbareata nu as sta acasa.
Cristina iaca acum am facut ochi amandoi, am dormit de nu s-a putut, eu sunt in urma rau cu somnu... Nici Damian nu haleste tipetele, acelasi lucru l-am patit si noi cu finuta noastra si cu o alta fetita, Damian de altfel nici cand se ridica vocea nu suporta.
Ginye...ia vezi...poate alta e cauza nedormitului noaptea. Deja ar fi trebuit sa se acomodeze, nu stiu zic si io .

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

mai fetelor, hai s-o punem si noi de-o intalneala.A venit caldura, au trecut sarbatorile, am scapat de colici, etc.Hai, eu zic ca, ne e mai usor acum sa ne deplasam.

As propune sa ne vedem peste o saptamana, pe 29 aprilie, vedem cata lume se strange si apoi stabilim si locul si ora.Eu am fost cu david pana in pantelimon cu metroul, deci pot sa ma deplasez in orice colt de bucuresti.Ce ziceti?

facem lista de intalnire?

cine vrea sa vina pe 29 la intalnire copie in postare lista de mai jos, se adauga pe ultima pozitie si trece la urmatorul numar.

1. malinas
2. ...

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

neamtu_c74pai... nu stiu, dar s eu spun tot as ca este cam prea timpriu sa stea... dar ii place asa demult.. se propteste asa de bine.. ca vrea sa faca si pasi. Pe cuvant... si cand vreau sa o pun pe orizontala plange... nu stiu cum sa mai o determin sa o fac sa inteleaga putin ca nu este prea bine.. Ii place asa mult cand o pun in picioare... rade... de parca ar vrea sa plece.
Multumim frumos de aprecieri. Pup

Citat:
citat din mesajul lui neamtu_c74

Buna fetelor

Simona73
, o mama curajoasa. Felicitari si sarcina usoara!
monicus , e o dulce fetita si cam repede vrea ea sa mearga, vad ca se tine bine pe picioruse.
ginye55 , si eu am fost plecata la mama cu bebe . Casa si patut nou pt el a fost destul de greu, dar pt ca erau jucariile lui in pat s-a linistit pana la urma si totul a fost bine. Recunosc ca la intoarcere mi-a dormit prima noapte f bine doar cu o singura trezire scurta pe la 3 .Poate o pozitionare a patului la fel ca inainte ( fata de N-E-V-S). Si oamenii mari au probleme de somn cand isi modifica patul. rabdare si bafta!
---
Poate ca s-a discutata in ale capitole de diversificare dar am fost plecata si n-am mai citit de ceva timp. as vrea si eu un link cu un articol mai bun despre diversificare ca sa stiu cum sa fac.
Multumesc mult

Mama de baiat, Mihnea - 27.11.2008

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Si noi, si noi...
1. malinas
2. monicus

Citat:

mai fetelor, hai s-o punem si noi de-o intalneala.A venit caldura, au trecut sarbatorile, am scapat de colici, etc.Hai, eu zic ca, ne e mai usor acum sa ne deplasam.

As propune sa ne vedem peste o saptamana, pe 29 aprilie, vedem cata lume se strange si apoi stabilim si locul si ora.Eu am fost cu david pana in pantelimon cu metroul, deci pot sa ma deplasez in orice colt de bucuresti.Ce ziceti?

cine vrea sa vina pe 29 la intalnire copie in postare lista de mai jos, se adauga pe ultima pozitie si trece la urmatorul numar.

1. malinas
2. ...

_

poze

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Si noi, si noi...
1. malinas
2. monicus
3. bebecris
4,

Citat:

1. malinas
2. ...

_

poze

pozele mele
Povestea nasterii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor multumim de suport si de gandurile frumoase si pt ca v-ati uitat si la pozicile noastre. Socrii foarte incantati de bucatareala mea, eu foarte incantata de cadourile lor : 2 valize mari pline cu muuulte haine frumoase, lenjerie pat, jucarii cu cantecele in franceza, carticele, tacamuri de argint cu numele lui Raphael gravat pe ele, prosopele cu numele lui, lingurita termica din verde se face rosie daca papica e fierbinte. Si - ATENTIE - un colier din margele de pus la gat care cica alina, calmeaza super bine durerea de gingii. A mai auzit careva de asa ceva?

1.Malinas
2.Monicus
3.Bebecris
4.Isabela
5...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Intrati pe link si poza din al 5-lea rand cu numele Melinte ... bla bla bla...un singur click si ati votat :
http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=144&pictID=3216¬a=0

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Votat.

Phuia...ce ma bucur ca sunt doritoare de intalnire

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Intrati pe link si poza din al 5-lea rand cu numele Melinte ... bla bla bla...un singur click si ati votat :
http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=144&pictID=3216¬a=0

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Isa, ce de cadouri...sa le stapaniti sanatosi!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput