*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*
Raspunsuri - Pagina 7
BraveGirl spune:
Otilia, nu-i mai dau cereale. i-am dat doar 3 zile, apoi s-a reglat productia si a luat luna asta 800gr . La 5luni avem 7200. Azi mergem la vaccin si o si masoara.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
malinas spune:
Ne-am intors si noi aseara acasa.Am fost din nou la tara si de data asta a fost tare bine.Pe David l-am bagat in casa doar ca sa-l schimb si noaptea la culcare, in rest, de cum facea ochi, doar afara.Mi-a placut, dar imi era dor de casa.Si david s-a bucurat, cand a ajuns si si-a vazut baby gym-ul a inceput sa chiuie, desi, in ultima vreme, nu prea la mai iubit.
cameliam, ai dreptate, tre sa-mi gasesc un medic de urgenta, ca nu-mi permit, pe spatele copilului meu, sa ma culc pe o ureche in aceasta privinta.
Criss, vazut poze cu Paula, este adorabila.Imi place cum tine ea cuminte oul si florile in mana fara sa le rontaie.David baga tot ce prinde in gura, fara exceptie.
Monicus, vazut poze cu Ana.Dulce, cum o stiu.
Simona, sa fii sanatoasa si puternica, sa duci sarcina pana la capat, sa ai un bb sanatos si cuminte.
spiridusule, vazut filmulet cu Cristian cel viteaz.A fost primul cozonacel care s-a intors, e primul care o ia la fuga, io zic sa il faci alergator de cursa lunga, ca vad ca e tare viteaz.
Cameliam, vazut poze cu Alexandra cea zambareata.Dulce tare in poza asta
bebecris, vazut poze cu david cel pletos, o dulceata de cozonacel.
Io am cumparat azi 2 kile de lapte de la o babuta sa-l testez pe mine.Daca e bun de saptamana viitoare ii fac copchilului branzica.L-am fiert acum si am pus o parte sa fac iaurt, iar restul l-am lasat de baut.Vreau sa va zic ca e super bun, gras si dulce. O bunatate. A meritat sa ma tiganesc cu babuta 10 minute ca sa-mi dea lapte de azi dimineata.Tot zicea ca e proaspat, ca e proaspat dar avea vreo 5-6 sticle.Am intrebat-o cate vaci are si a zis ca are doar una.Zic eu "pai e buna de lapte, ca vad ca aveti multe sticle.Stiti, eu vreau pt copil, daca stiti ca nu e bun si nu e proaspat mai bine imi ziceti.De cumparat tot cumpar, dar macar sa nu-i dau lui." A cazut babuta un pic pe ganduri si zice catre mosu' de langa ea> "Du-te la masina si adu o sticla de lapte de ala cald, de azi dimineata.". Vine doar o data pe saptamana, dar e suficient.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
monicus spune:
Multumim frumos draga Miky-ea. Pupici
Citat: |
citat din mesajul lui Miky-ea Am vazut poze cu Raphael de Isa (a crescut mult si e un scumpppp),Ana de Monicus(scumpa foc in rochitele ei) ,Antonio de Mav (ce ochisori si ce zambet..),copiii frumosi ai Juliei(mi-a placut mult poza cu Maria si creatiile sale)... Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 18 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
am tinut-o decat cateva secunde... dar este atat de hotarata sa mearga in picioare.. se enerveaza daca nu o pun.. bine cu pytinul.. ca daca ar fi dupa ea...O iau incet..pai.. mai are pana va merge in picioruse.
Multumim frumos
citat din mesajul lui dandusa Simona, felicitariii Amalia, si noi tot cu paturica pe jos.asa am facut si la Crinuta.f simplu si comod pt bebe plimbaret.abia astept sa-l vad misunand de-a busilea.deocamdata merge inapoi,se impinge in coate si da-n marsarier Carmen, v-am admirat...santeti frumosi tareeece noroc pe voi cu atata verdeata si aer curat.visez si eu...visez ca intr-o zi vom avea propriile plante,gradina si aer curat... Monicus, scumpa foc printesa voastraii place sa pozeze vad.mare grija cu tinutul de manute.este f devreme pt mers in picioare Hera, sanatate multa.cam aceleasi sfaturi ti-as da si eu.sper sa te faci bine repede Otilia, chiar ieri ma gandeam la voicum stati cu dintisorii,au crescut mult? .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Multumim frumos...
Super ca mergi la tara... si feliciatri pentru kg.
Pupici
citat din mesajul lui elilov3 hello fetele wow ce de vesti.... vazut poze frumoase de criss, monicus,alexutza...zane minunate de alra...vazut film cu bb de spiridus mergator bvooo....apreciat mamica muncitoare Iza......incantata peste masura de reusita lui Simona......minunata Eva si dintisorul ei bravoooossss ne plac acest tip de vesti noi am fost joi la cantar 9.100 g si 70 cm...am vb cu sorela ne trimisese hainute i-am zis mah da lui iza [nepotica] ii veneau bine hainutele...zice da..pai sti la noi avem o buba nu intra pe noi...cum asa..pai zic avem x kg ....whaat??? pe iza are cu 100 mai mult ..eu v-am zis ca e gras ion celebrul ion cu greu s-a despartit de masinuta lui draga a lasat.o in service o va lua si o va duce la tara..cu noi cu tot deh pana in sept, oct numai auziti de mine...abia astept aer....chiapre, flori......nah ca e si varianta nasoala fara calc, apa curenta...dar nu conteaza la tzarrrrrraaaa merg sa mai ropotesc prin casa asa sa nu ma pictisesc va pupacesc si va imbratisez Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) : trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V "Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus" William Shakespeare |
pozele mele
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Bravegirl, ai mai fost cu Arianna la gimnastica subacvatica?
Noi peste 2 saptamani mergem sa vedem cum se desfasoara o sedinta si apoi gata, o ducem si pe Sara.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
neamtu_c74 spune:
Buna fetelor
Simona73 , o mama curajoasa. Felicitari si sarcina usoara!
monicus , e o dulce fetita si cam repede vrea ea sa mearga, vad ca se tine bine pe picioruse.
ginye55 , si eu am fost plecata la mama cu bebe . Casa si patut nou pt el a fost destul de greu, dar pt ca erau jucariile lui in pat s-a linistit pana la urma si totul a fost bine. Recunosc ca la intoarcere mi-a dormit prima noapte f bine doar cu o singura trezire scurta pe la 3 .Poate o pozitionare a patului la fel ca inainte ( fata de N-E-V-S). Si oamenii mari au probleme de somn cand isi modifica patul. rabdare si bafta!
---
Poate ca s-a discutata in ale capitole de diversificare dar am fost plecata si n-am mai citit de ceva timp. as vrea si eu un link cu un articol mai bun despre diversificare ca sa stiu cum sa fac.
Multumesc mult
loren@ spune:
Hristos a inviat!
Noi am fost la mare de Paste..Isa a papat bine de tot borcane de fructe si de mincare de 6 luni deja. In schimb la lapte ca de obicei, adica ca vai de noi! In rest, bebelus asa cuminte ca ea eu una nu am crezut ca exista. De cind am terminat cu colicii, adica de vreo luna, parca am alt copil..cuminte foc! Vrea non stop sa stea in fund si se tine binisor pina migreaza in fata sau pe o parte. Saliveaza non stop cind e la mine in brate si eu maninc cite ceva. De azi o incerc si cu biscuiti Bio, iaurtul ieri nu l-a vrut, mai incercam azi. Ca masa de fructe papa mere, pere, cereale cu fructe, brinzica de vaci, mai rar banane ca se costipa, ca masa de prinz: pui sau vitel cu piureu de morcov, telina pastirnac, rosii, dovlecei, ardei gras, ceapa, si de maine incercam si brocolli. In fine, suntem bine. Cred ca a mai luat in greutate ceva, azi o cintaresc!
Simona sarcina usoara si bb sanatos..chiar ca ai curaj!
Hera baga homeopate la greu si sper sa te faci repede bine!
Elilov, 9 kg? Suteti f. tari...tine-o tot asa!
Diana cu rana pe col lucrurile se prezinta f. bine..HPV nu e, deci sunt mutumita. Nu mai e cazul nici de rezectie! Ura!
www.dropshots.com/utocatalina#date/2009-04-18/08:13:04" target="_blank"> Aici am poze cu Isa zimbareata si cu www.dropshots.com/utocatalina#date/2009-04-19/12:40:52" target="_blank"> Isa degustatoarea de bere
Bianca Andreea si Larisa Elena
Mirtha spune:
Salutare mamici !
Criss nu reusesc sa pozez dintosii. Daca obtin cumva vreo foto o postez. Oricum nu sunt prea incantata ca i-a iesit primul dintios la 6 luni. Din cite stiu cu cit ies mai tirziu cu atit este mai bine , dantura e mai buna .Nu cred ca este doar folclor. Mie mi-au dat dintii la 1,2 ani si am o dantura f. buna. Cu 2 carii. Mai cunosc cazuri similare , cu dintosi aparuti mai tirziu si dantura fff. buna.
Si eu suspectez ca si Otilia ca vinovat este Vingantolul - Vigantoletten ii dau Evei. La scurt timp dupa ce am inceput re-administrarea vitaminei a si aparut dintosul. Dar dca pediatra a apreciat ca are fontanela cam mare...m-am gandit ca nu e cazul sa imi asum riscuri. Vom vedea ce urmeaza. Acum monetan roade tot ce prinde , to. Inclusiv mamelonul meu. Cind termina de supt incepe rosul Si cind imi bag un dintos in mamelon parca simt electrosocuri. Si pe unde ma prinde pe acolo ma roade - pe gat , pe umar , pe mina , mi-a tras o muscatura si in pometele obrazului.. Cu unicul ei dinte abia ce a strapuns gingia ..ii trage de zor. Al , mic si zimtat. Observ ca ziua este ceva mai agitata , noaptea e ok. Dormae de la 22 la 5,30 fara intreruperi. dar ziua e jale. Mia ales spre seara undeva in intervalul 18-21 este extrem de irascibila. Abia astept sa vad foto cu micuta Paula. Sunt in urma rau...
Otilia da ai dreptate , ne cam jucam cu focul. Hai sa dau masurile : greutate 60,7 kg - am crescut si cu sarbatorile astea sigur mai pun. Am deraiat la greu de la dieta.Azi implinesc 2 luni dar de saptamana trecuta am renuntat la dieta. De la 01.05 o reincep pentru alte 2 luni. Saptamana asta nu are rost sa o mentin : vineri facem 10 ani de casnicie , duminica nasim de botez.Deci...o las pe 01.05.
Talie 85 cm - iupii...am mai scazut , aveam parca 88 cm , sold 95 cm , bust 102 cm - cred ca si aici am mai scazut, brat 29 cm - nesemnificativ, pulpa 56 cm - nu imi mai aduc aminte prima masuratoare , nu am notat nicaieri , la restul mi-am adus aminte din memorie.
Corina felicitari. Sa o tineti tot pe linie ascendenta cu greutatea!
Dar de depresie la 6,1 luni ai auzit ?? Ca eu nu. dar o traiesc din plin. Si cam la fel ca si la tine. Toate merg bine dar mie imi tuna si fulgera. Parca sunt un dovleac desumflat. Nimic nu ma invioreaza desi , culmea culmilor , nimic nu merge prost : fata e bine , maninca excelent - a ajuns la 110 ml de supa la oara 14 si cca. 80 g de legume pasate la ora 17 , un fruct de marime medie dimineata la oara 10 , nu-i bolnava , nu-i racita , eu scad in greutate ma rodg mai greu dar scad , sotul e ok , se comporta minunat si cu ea si cu mine , mama , tata sunt bine , bunicii la fel , in famila extinsa nu avem probleme majore etc.... Nu inteleg. Banuiesc doar ca de vina este suprasolicitarea. Cert este ca am sentimentul ca ma taraasc de pe o zi pe alta fara sa am chef de nimic anume. Astept sa treaca timpul ca o leguma scorojita.
Fetelor din Bucuresti : ma puteti ajuta sa achizitionez Cezarette ? In Craiova nu gasesc . Nu stiu nici cit costa. Daca stie cineva pretul , virez banii si pt. achitionare si pt. transport. Cu tot re-sentimentul si indoiala vis a vis de lactatie , nu vreau sa mai riscam. Multumesc.
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201
monicus spune:
O gingasie de baietzel are mami bebecris va mandriti cu micutzul... tare chipes cum sta el la filmat.
Sa va traiasca si sa aveti parte de multe bucurii din partea lui.
Pupici
citat din mesajul lui bebecris noutati am ous si noi pozici noi... Cristina - mami de DAVID - ANDREI David-Andrei BOTEZ Povestea nasterii UN VOT PT DAVID http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!! |
pozele mele
Povestea nasterii