*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*
Raspunsuri - Pagina 2
Mirtha spune:
Salutare mamici !
Noi am fot pe la bunici , am venit ieri seara obositi dar ff. bine-dispusi sufleteste. Inca suntem in recuperari fizce.....
Eva a fost cumintica , a inceput sa vorbeasca , parca , ceva mai mult , comincativa , a papat ceva mai bine decit acasa si...i-a iesit un dinte iar al doilea e deja pe drum.
Otilia se pare ca nu am scapat. La bunici nu am plecat blidati ...decit cu ustensilele Evei si am comis-o iara. Mai parca ne-o cautam cu luminarea !!!
Cred ca pe sf. lui mai consum si cele 2 bete ramase de data trecuta .Sper sa nu fie cu ochi ca ma dau singura cu capul de perete.
Simona73 sa ai o sarcina cit mai usoara, sa fie intr-un ceas bun si un bebe sanatos si voinicel !
Va pup , merg la culcare sa ma mai intremez . Sa aveti o noapte cit mai linistita !
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si cuminte! Mult curaj mami! Eu am avut ceva emotii dar am scapat, Mirtha la fel, nu stiu Spiridus ce mai face. Pe bune ca m-ai lasat paf, am citit de doua ori sa fiu sigura. Mama a nascut la fix un an si o saptamana dupa nasterea mea. Se spune ca e suficient sa fi avut o pauza mai mare de 4 ore intre alaptari ca sa se produca ovulatia. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201
monicus spune:
Adevarat a inviat! Ma bucur ca ai petrecut un Paste minunat cu micutza voastra Thea Sofia, draga mamica stewie. Inseamna ca micutza v-a lasat sa faceti treaba..Si felicitari pentru hohotele micutzei.... te cred ca te-ai topit si eu am simtit la fel cand ne-a ras in hohote. Este atat de minunat cand rade in hohote... ramai fara cuvinte..
Multumim frumos pentru cuvintele frumoase.. Te
Citat: |
citat din mesajul lui stewie Hristos a Inviat!!! Sper ca ati avut toate un Paste minunat. La noi a fost chiar super, ne-am muncit ceva insa a iesit un Paste adevarat. Sunt fericita de primul drob din viata mea, in colaborare cu sora mea, care a iesit chiar bine desi habar n-am ce organe am pus in el Azi m-am delectat cu poze noi foarte frumoase. Am vazut-o pa Paula care e foarte draguta si cred ca direct manechin o faci la ce picioare lungute are. Imi place foarte mult poza cu iepurasul Am vazut-o pe Ana care arata ca o adevarata printesa in rochita alba. Mi-au placut la nebunie mutritza mirata a lui Sara si zambareatza a lui Leyre. Ce mai, super bebei Mie Thea mi-a facut cel mai frumos cadou ieri, mi-a ras in hohote vreo zece minute. M-a topit, numai la asta ma gandesc de ieri.Numai ca azi face ca delfinul, niste inalte de ma mir ca nu sparge pahare. M-a terminat Thea Sofia (8 dec 2008) http://community.webshots.com/user/stewie80 |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 18 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
monicabo spune:
Hristos a inviat!
Simona, felicitari pt sarcina! Din cate stiu, nu mai nimeni gravida din grupul nostru, deci esti deschizatoare de drum! Eu am fost deschizatoarea de drum la grupul celalalt de iulie-august 2007, am fost prima care am ramas. Vai ce dor imi e si mie de o burtica....dar gata, ca cele 2 fete ne mananca urechile
Eu am ramas la 7 luni ale Andreei, alaptam, dar nu exclusiv, ci doar de 2-3-4 ori pe zi... Dar am si vrut copil repede si ne-=am bucurat cand am ramas. Cand ai dpn exact? Nov, dec?
Spiridus, l-am vazut pe marele vitezoman Cristian! Cam asa face si Ana Maria, asa a fost si Andreea... miscatoare de mici.
Otilia, pe unde ati fost? F Frumoase pozele!
Mirtha, felicitari pt dintisori!
TRebuie sa mai citesc din urma...
pupici
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Otiliav spune:
Staliana, sper ca nu ma injuri ca m-amgandit la tinedarn-amcitit dinurma.
Mirtha, te joci cu focul rau de tot .
Monicabo, acelea sunt poze vechi. Acum am fost la parintii mei, 100 kmde Bucuresti. Inca nu am pus poze.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
criss703 spune:
Simonaaa am citit si eu ca si Otilia de 2 ori si mi-a stat un pic inima .Deci se poate si asa repede , sa inteleg ca ai nascut natural ? Nu pot sa zic decat ca esti o curajoasa si sa te ajute DD sa duci cu bine sarcina sa va bucurati de familia voastra frumoasa ! Te asteptam sa mai intri din cand in cand si pe la noi sa ne spui cum te mai simti
Mai am de vazut pozici si de citit dar imi picasera ochii pe mesajul Simonei si a trebuit sa raspund .
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Simona73 spune:
Da Criss,am nascut natural la 38 sapt,fara episio,fara probleme cu bb sau cu mine.
Monica,DPN este pe 5 dec dar eu am nascut la 36 si 38 sapt asa ca nu ma astept sa duc la termen,in special ca bb vrea sa stea mai tot timpul cocotata in brate la mine.
SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo
criss703 spune:
Otilia bine ai revenit si multumim de noul capitol ca cine stie la ce pagina ne gaseai Multumim de cuvintele frumoase , cu noi cu toti semana Paula da mai mult cu mine asa-i? Asteptam poze cu sagetelele tale de la bunici .
Michy_ea multumim , ceva poze cu Bianca de Pasti??
Oceanborn cu putin noroc si mai mult timp liber poate reusim sa ne intalnim ..deci te bagi la o fetita ?
Monicus am vazut printesa frumoasa in diverse tinute
Ramoam vazut ca ati fost in vizita de sarbatori , frumoase poze
Bravegirl multumim , te asteptam cu poze noi si o stare de spirit mai vesela
Amalia si zici ca voinicii tai vor manute grasute ? sunt smecheri deja , umbla dupa fete , sa te ti mami !
Stewie multumim de aprecieri , pai cam suntem manechin de pe acum mai ales tinand cont de kg , ma bucur ca ti-a placut poza cu iepurele si mie mi-au placut pozele Sofiei tale dar mai ales unde sunteti toti trei . Chiar la ce nume v-ati oprit ?Thea ?..noi inca oscilam , mai mult Paula totusi .
Cica in 22 mai este Sf.Sofia , stiai ?
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
babyzapi spune:
Azi am avut o zi contra cronometru, dar am reusit sa fac curatenie luna si sa si gatesc 3 feluri de papa...pe langa activitatea de zi cu zi cu bebe. Intr-o jumate de ora pleaca iubi dupa socrii...abia astept sa vad ce cadouri mai primeste Strumficul
Carmendu sunt lesinata, topita, indragostita iremediabil de Victor . E UN FRUUUMOOOOS!...avem si noi o carticica la fel ca a voastra
Simona FELICITARI! Si o sarcina usoara cu un bebe sanatos...cine stie, poate de data asta e baiat
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
alra spune:
isabela da stiu ca muncesti
cu galma aia din "triunghi" ce ai mai facut? nu ai mai zis sau mi-a scapat mie?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Alra maine ma duc cu Strumficu la dr pt vaccin si o sa vad la ce dr ma duc si eu pt o consultatie. Cred ca ma duc la medicul de la urgente ca ma primeste imediat si ma indruma el pa mai departe. Nu mai e dureroasa galma, dar tot exista...si tre sa stiu ce e cu ea. Norocul sanatatii mele este ca sunt taaare curioasa si mereu cum mi se pare ceva ciudat hopa la doctor.
Zanele tale ce fac?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii