*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*
Raspunsuri - Pagina 15
Z_IULIA spune:
Buna dimineata!
Am intrat pe fuga sa dau ceva de baut si sa fac cinste cu o bucata de tort! AM BAIAT MARE! 7 ANI... Nici nu imi vine sa cred ce repede trece timpul!
Trec la bucatarie ca dupa amiaza avem musafiri !
Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#
Amalia spune:
Z_Iulia LA MULTI ANI pentru viitoarul scolar! Muuulta sanatate si noroc! Astazi este si ziua lui de nume!
Ce i-ati cumparat frumos?
LA MULTI ANI tututor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui!
Citat: |
citat din mesajul lui Z_IULIA Buna dimineata! Am intrat pe fuga sa dau ceva de baut si sa fac cinste cu o bucata de tort! AM BAIAT MARE! 7 ANI... Nici nu imi vine sa cred ce repede trece timpul! Trec la bucatarie ca dupa amiaza avem musafiri ! Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008) http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie# |
poze
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Ramo2007 spune:
'neata,
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Fetelor noi trebuie sa mergem la dermatolog...de cateva zile Sara are sub barbie, mai exact pe gusita o pata cam cat unghia mare de la mana, e o pata ca un fel de arsura.Nu o deranjeaza, am dat-o cu Baneocin crema si pudra...pudra nu prea sta in zona aia, cade.Are o pata la fel si la ceafa, dar mai mica si nu asa de pronuntata si in dimineata asta am vazut ca a aparut una si apropae de barbie.Am dat-o cu alcool alb acum si nicio reactie...nu a plans.Sper sa nu fie ceva grav, adica sa se intinda...nu stiu cand o sa mergem, maine sau luni.
Bravegirl, nu o duc la Baby Spa pt ca e f departe, o duc la Active Center la fostul Hotel Bucuresti.
Azi e ziua sotiorului meu si trebuie sa pregatesc ceva bun de papa pt. diseara, dar nu stiu ce...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Amalia spune:
Ramo LA MULTI ANI si pentru sotul tau! Sa fie sanatos si sa te bucuri de el alaturi de printesa ta mica si draga!
poze
elilov3 spune:
neata fetele
multumim de cuvintele frumoase
oti da asa este m-am delasat...am zis sa termin cu alaptatul si apoi sa ma ocup de mine...balaciosul a fost racit si evident tzitzi nu a mai vrut mai deloc nici aia 50 ml de i papa inainte nu a mai vrut...asa ca am stat numai si numai pe muls..un car de nervi.....oricum sper sa incep iar sa ii dau nitzica tzitzi
andy tot mulsoare avem deh ce sa ii fac a supt numai ce venea tare ce era de muncit waaaaaa, waaa....mda....deh tot e bine si asa
corina mama ei de doct...auzi sa scape fata pai ei ne crizeaza ai grisa sa nu..si tot ei o comit...pupam buba
ginye daca nu vrei sa faci sestanie la casa macar sa dai cu apap sfanta prin casa de la boboteaza aprinzi o lumanare tot de atunci si zici tatal nostru cand dai cu apap...a sa dai in special pe la fereste si usi...nah asa am fost si eu invatata si eu am facut sestania la casa de 2 ori si tot parca nu ma simt bine aici...brrr
Z-iulia la multi ani! pentru baiatul mare sanatate si tot ce va doriti o adevarata famlie
bebecris vazut poze minunate cu jacuziii ...ce freza totala are
Mirtha vazut poze in gurita de fetita ..pupam gingiuta
bertha citit si eu povestea si vazut poza cu toata familia de pe dc...bravoooo...citeam , citeam si ziceam mai dar eu stiu numele asta si pe asta si povesteste tare familiar...ma uit la poza mai ea seamana cu bertha...vad craiova...mai ceva dubios e aici....imi zice sotul mah nu vezi ca scrie berta si familia ei sub poza....
ramo la multi ani pentru sotior
fete si plecatul la tzara luni seara se intampla dupa ce aduce ion masina din service de la valcea.....ca de marti ramane fara dovada si apoi deabea pe 28 iulie mai vede carnet ....aseara il apucasera remuscarile, frustarile..printre care si un ...nu vreau , nu te duc la tara ...eu ce fac singur...zic dai party...ce??......hai mai fai scola de soferi...nu vreau si pace, mai bine imi ingrijesc dantura, imi schimb ochelarii..etc...etc....bine cum vrei tu, dar totusi hai fa scoala de soferi ...hehe ce ma distreaza
nah ca am uitat joi seara ma luara dureri de masele fusei la doc...ma anestezie puse plomba si vad niste unelte asa ca de scos dintii zic scoateti maseaua...el nu...si apoi in 3 min vad maseluta mea cea draga....eu si ion wahat???...pai da imi pune nush ce camera prin gura imi arata ce a facut ....frate numai doci dilimaci in tg-jiu...asa tam nesam taca paca maseaua scoasa.....frateee
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
ginye55 spune:
citat din mesajul lui dandusa Ginye, nu ne-ai spus de tine,tu te-ai acomodat,ai o stare psihica ok?ceva asemanator mi s-a intamplat mie,cand era Crinuta mica.trebuia sa stam singure peste noapte si asta era cosmarul meu.fata ma simtea si se comporta ca atare...poate si la voi este la fel.sau poate perioasda coincide cu altceva...n-ar trebui sa fie o perioada atat de lunga,atat de agitat doar pt ca ai schimbat locul.mai este si altceva care-l deranjeaza...cu suzi cum mai este?ii lipseste,asa-i? .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Dandusa suzi sigur ii lipseste pt ca are momente cand nu vrea sa dea drumul la tetina biberonului chiar daca nu mai e laptic. Foame nu-i mai este pt ca ar urla ca mai vrea lapte. Cat despre mine, nu ma simt grozav. Imi pare bine ca m-am intors acasa, dar am o stare nasoala rau. Ma cert cu toata lumea, plang din senin,nu-mi convine nimic. Am obs ca e stare generala. Sunt in permanenta cu capsa pusa. Ma nelinisteste f mult faptul ca nu inteleg de ce nu doarme Stef. Nu inteleg de ce nu se acoodeaza. Probabil asta e si motivul proastei mele dispozitii. Si noaptea cand incepe sa urle .... imi vine sa plang pt ca nu se linisteste la mine in brate. Urla...Si colac peste pupaza, al meu scump sot incepe sa ma acuze ca din cauza mea nu doarme copilul. De ce? Ba ca l-am obosit prea tare, ba ca nu i-am dat sa manance suficient, ba ca a dormit prea mult ziua, ba ca nu l-am scos la aer...motive se gasesc.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
BraveGirl, Mirtha aveti grija de voi fetelor! Depresie poti face oricand...cu cat cresc, copilasii devin mai solicitanti si intervin alte griji si probleme. Asta nu inseamna ca o si facem.., noi suntem femei puternice si echilibrate, ne straduim sa ne odihnim pe cat posibil, sa luam o gura de aer proaspat cand simtim ca nu se mai poate si sa ne descarcam ofurile aici intre prieteni ca sa ne revenim!
Sunt convinsa ca sunt multe dintre noi care ne simtim depasite de situatie in anumite momente. Eu zic ca e bine ca ne dam seama de asta, ca sa putem lua masuri sa ne revenim.
Va pup dulce si va imbratisez!
poze
ginye55 spune:
Z_Iulia sa-ti traiasca baiatul!
Ramo la multi ani sotului! Multi ani fericiti impreuna!
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Eli ce repede pleci! La ce tara pleci?
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Bebecris pup puiutul mic si dulce! Are o freza de milioane, iar pozicile de la baita sunt dulci foc...acolo printre clabuci.. Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
citat din mesajul lui bebecris noutati am ous si noi pozici noi... Cristina - mami de DAVID - ANDREI David-Andrei BOTEZ Povestea nasterii UN VOT PT DAVID http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!! |
poze